2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Kac beden aldın sakın küçük almasaydın tulum hep büyük en güzeli seneye birde döne döne yatacaklar kısa olunca hemen acılıyor kol bacak. Kızım 5 yasında iken 7-8 aldım hala giyiyor 😂
Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde akıllılık ettim ve 2-3 yaş aldım😂

Bir de bebek varken duş almak gerçekten lüksmüş 🥹🥴

Duştayken de hep kulagına aglama sesi gelir, fiks😁
Ben 1 hafta banyo yapamadgm oldu🤦‍♀️ ve yani hareketlenınce hele bırakıp giremedgm için bayagı Bi süre haftada bir yaptım.. Banyo bnm için lükstü, anca Bı yere gidiceksem eşim cocuga bakar ben girerdim🤷‍♀️

Kızlar bebem doğru duruyor değil mi

Eklentiler

• E4F6F197-E429-4E68-98A3-91487CA5C54E.jpeg
    E4F6F197-E429-4E68-98A3-91487CA5C54E.jpeg
    91,2 KB · Görüntüleme: 100
Geçecek inşallah.. Bizim burun ve geniz dolu.. Gündüz uykularımız nerdeyse yok gibi. Sürekli ilgi, alaka onda olacak. Bir işin ucundan tutamıyorum. Sürekli ana kucağında da olmuyor. Bir kaç gündür akşam 5gibi uyumaya başladı. Gece uyumaz diye bir süre sonra uyandırıyorum. Bu seferde uykusunu alamadı diye huysuzlanıyor haklı olarak. Yedisi, içtisi, banyosu vs derken sızıp gece yine 2 kere uyanıp sabahı ediyoruz işte 😊 ama ağlamadan uyuduğumuz yok artık. Sesi de kısık ağladıkça içim gidiyor.

Meme olayı değişiyor. Belli olmuyor, bazen hiç istemiyor. Dün gün içinde çok emdi mesela. Ben sürekli deneme halindeyim. İsterse ne ala diyorum. Bir fırt, bir fırttır😊
İnşallah 🙏🏻 Çok geçmiş olsun kuzuşuma ya 🙏🏻 Çok Benzer şeyler yaşıyoruz baya demekki atağımız henüz bitmemiş 40 hafta hesabı doğru oluyor bu durumda.. elleri sürekli
Ağzında acaba diyorum diş mi çıkartıcak ya saçlarını çekmeye falanda başladı 🙃

Ay kızlar hafta başında öldüm resmen.. Belimi doğrultamadm😐 cocugu kucagıma oyle zor aldım ki.. Hastaneye mi gitsem derken annem bana Bi yöntem söyledi.. Rahatladım.. Bengay sürdüm ağrıyan bölgeye sonra sıcak saç kurutma makinesi tuttum.. Cok sukur duzeldım.. Annemde de fıtık var, valla fıtığı olanların halinden yeni anladım.. Cok zor bişeymiş sabah tutuk kalkmak😔 her sabah aksam uyguladım bengay kremi.. Ev fena koksa da yaptım saglık için.. Beli ağrıyan varsa denesin derim.. Benım agrım gectı, ama hala hafif Bi sey varmıs gibi hissediyorum belimde.. Neyse en azından ilaç içmeden atlattım bunu da😁 Allah beterinden korusun inşallah 🙏🙏🙏

Bu arada benım hayatımın 2 numaralı erkeği sesli sesli bagırmalara basladı😁 sesli gülme güncellemesi de geldi sanrm.. Aşırı bagırmıo ama hani agzındakı baklayı çıkar deriz ya o durumda, konuscak sanki öyle söylene söylene bişiler mırıldanıyo😁
Bi de ben karın üstü egzersizleri Bi ara yapamadm söz hazırlığı yuzunden.. Bayagı Bı gerilemişti, sımdı Bı haftadır koydum fılan basını kaldırıyor artık git gide ama o sağa yatkınlığı tam olarak bitmedi😔 doktora götürcem, gerçi diycem biliyorum, sol tarafı aktif kullanması için o taraftan bakın seslenin filan der😐 yinede götürcem ben üzerime düşeni yapayım da☺️

Kangurundan memnun musun canım bende bu marka sipariş ettim hafta içi gelicek 🙃
Başka kanguru denemediğim için bu yorumun ne kadar doğru olur bilmiyorum ama biraz hantal gibi 🙈🙈 mesela raskolndaki daha pratik gibi duruyor. Ama vücuda yük bindirmiyor, elim ayağım. Aktif kullanıyorum

Kızlar baş ağrım geçmiyor. 15.30 gibi bir parol daha aldım ama işe yaramadı😔Hastaneye gideceğim de tablet ve serum arası kaç saat olmalı sizce?

Kızlar sizin bebeklerde var mı bu merak ediyorum.. Benım oğlan kusuyor, agzı dolu, ama kustugunu yutuyor tekrar 😬 moçuluktan artık herseyı beklıodum ama kusmugunu yutmayı da beklemıodum🤣 bide bazen emiyor ya, bildiğin sütü çıkarıyor agzından..
Kusmukla ilgili eyyorlamam bu kadar🤣🤣

Ya kızlar bu yatış pozisyonuna geçince ağlama 4 aya özel bişey mi? Gerçekten yordu beni bu durum artık. 4 aylıkken uykular kısalırmış onu bilmiyordum gündüz uykuları kısalma sebebi ayı kaynaklıymış ama yani uyuması gereken zamanda da kafa hep dışarıya dönük uyumak istemiyor 😀 ya umarım geçicidir uyku düzeni nasıl oluşturcam bilmiyorum. Birde emmesi çok kısaldı azıcık emip hemen memeyi çıkarıyor etrafa bakmaya çalışıyor. Böyle ayakta sallaya sallaya kandırarak vermeye çalışıyorum

Kızlar sizin bebeklerde var mı bu merak ediyorum.. Benım oğlan kusuyor, agzı dolu, ama kustugunu yutuyor tekrar 😬 moçuluktan artık herseyı beklıodum ama kusmugunu yutmayı da beklemıodum🤣 bide bazen emiyor ya, bildiğin sütü çıkarıyor agzından..
Kusmukla ilgili eyyorlamam bu kadar🤣🤣

Benim oğlan da aynı şekilde kustuğunu yutuyor ben de çok uğraştım yutmasın diye ama olmuyor 🤣

Selam kızlar nasılsınız. Dilkenn Dilkenn ne oldu görmüyorum hic girmiyor.haberi olan var mi merak ettim.onun oglan da benimki gibi e cinni idi 😀
Selam canım hahaha 😂 burhan altıntop'un bir sözü vardı "ben aslida yoğuum" aynı o hesap 😂 biz hala ecinni minik conevarla uğraşıyoruz uykusuzluk üzerine diş ve atak haftası bindi artı olarak bir de 2 gün önce aşı olduk, yıkılmadım ama ayakta da değilim yani 😜 sizde durumlar nasıl?

X