Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa sana bakışıBenimki de artık bebek arabasında uyumuyor sabah sabah buraya geldik gün bölünmesin diye ama yok uyumuyor![]()
Sürekli ağzımla pırt yapıyorumYaa sana bakışıduruyor gibi gözüküyor ama
benim cadı kızım asla durmaz ve Arzu Sabancı beni ömür boyu kilolu bulur
![]()
Bravo valla ben dün avm den dönerken 4-5 kez yol kenarında durdum. Ağlama krizlerini sakinleştirdim ama arabaya yalnız binmeye de korkar oldumSürekli ağzımla pırt yapıyorumkendini kaldırmaya çalışıyor aslında durmak istemiyor ama dikkatini dağıta dağıta süreyi tamamlatıyorum
spor yapmadan olmuyormuş kızlar biraz etkisi oldu tabii ama bence sporsuz toparlanma olmayacak
Salı günü kv gelecek pilatesi denicem bende o gün, bakalım eğer yapabilirsem bebek arabasıyla bir de ona gidicem
![]()
Islak mendilPark yatak kullanan anneler beşiği nasıl temizliyorsunuz? Dün gece asla hatırlamadığım bi şekilde beşiğin aynı yerine birkaç kez sütüm dökülmüş. (Birkaç kez deme sebebim, farklı oranlarda kuruluk var) sabah yarı kapalı gözle çocuğu yataktan alınca fark etmemişim, gün içinde de uykuyla aramız olmayınca baya geç fark ettim.
Allahım bu seferde kendini adana dürüm yaptırmış çocukta bakıyo anneyi canı çekiyorBenimki de artık bebek arabasında uyumuyor sabah sabah buraya geldik gün bölünmesin diye ama yok uyumuyor![]()
Senin azmine hayranımSürekli ağzımla pırt yapıyorumkendini kaldırmaya çalışıyor aslında durmak istemiyor ama dikkatini dağıta dağıta süreyi tamamlatıyorum
spor yapmadan olmuyormuş kızlar biraz etkisi oldu tabii ama bence sporsuz toparlanma olmayacak
Salı günü kv gelecek pilatesi denicem bende o gün, bakalım eğer yapabilirsem bebek arabasıyla bir de ona gidicem
![]()
Hangi atak haftası ya şu ara yoktu sankiBravo valla ben dün avm den dönerken 4-5 kez yol kenarında durdum. Ağlama krizlerini sakinleştirdim ama arabaya yalnız binmeye de korkar oldumne güzel çıkıyordum ama umarım atak haftasıdır ve geçer yoksa eve tıkılı kalma fikri çok fena
Evet buraya da yazmıştım rota aşısı olacak diye sağlık ocağı hemşiresi ertelemişti, hasta olunca rota olmadı doktoru üst üste olmasının bi sıkıntı yaratmayacağını söyleyince böyle üst üste denk geldi.![]()
Aşı etkilemiştir muhtemelen. Huzursuzluk yapabiliyor birkaç gün.Anneme geldim 8 saat uyurum demiştim cidden nazar değdi, lütfen artık uyku konusunu konuşmayalım burdaŞaka bir yana ilk kez böyle bir gece geçirdik oğlum normalde sabaha kadar benim alıp 1 kez beslemem dışında uyanmaz uyur, dün annemin odasına bıraktım 2 kez ağlayarak uyanmış ben duymadım onları, 3. Kez uyandığında da çığlığını ben duyup gittim, emzirdim iki saat uyanık kaldı sabahın dördünde
sonra uyu uyan şeklinde devam etti. İki gün önce aşı olmuştuk aklıma sebep o geliyor veya dişi, aşı etkiler mi böyle bilemedim, umarım düne özel bir şeydir geçer
![]()
Arkadaşlar günaydın
Birkaç gündür bende boğaz ağrısı ve geniz akıntısı vardı. Sanırım bebeğime de geçtibütün gece burnu tıkalıydı. Evde hava makinesi yok. Sf sıkıp çektim biraz temizledim ama hala çok hırıltılı nefesi. Ne yapabilirim?
4. Ay aşıları ve nimenrix oldu, okuduğum kadarıyla nimenrix pek etkilemiyor bexsero daha ağır diyorlardı o yüzden tereddüt ettimAşı etkilemiştir muhtemelen. Huzursuzluk yapabiliyor birkaç gün.
Öyle deniyor ama tüm aşıların huzursuzluk yapma potansiyeli var. Biz ailecek ateşlenmeyiz kolay kolay mesela, büyük oğlum bexeroda bile ateşlenmedi ama ufaklık nimentrix 2. Dozda 37.2 ateş çıkardı. Ateş olmasa bile huzursuzluk olabilir, kaç tane iğne oluyorlar o minicik butlara. Endişelenme o yüzden, bence kesin aşıdandır.4. Ay aşıları ve nimenrix oldu, okuduğum kadarıyla nimenrix pek etkilemiyor bexsero daha ağır diyorlardı o yüzden tereddüt ettim![]()
Artık sakinliğimi korumayı öğrendim ben ağlayınca sanki benim çocuğum ağlamıyormuş gibi etrafa bakıyorum, hemen göz göze gelmiyorumBravo valla ben dün avm den dönerken 4-5 kez yol kenarında durdum. Ağlama krizlerini sakinleştirdim ama arabaya yalnız binmeye de korkar oldumne güzel çıkıyordum ama umarım atak haftasıdır ve geçer yoksa eve tıkılı kalma fikri çok fena
Haha boşuna 30 dk gitti pek bir işe yaramıyor bu dürümAllahım bu seferde kendini adana dürüm yaptırmış çocukta bakıyo anneyi canı çekiyor![]()
Hiç azim yok azim olsa böyle yerlere gitmezdim aslındaSenin azmine hayranımbende bayramdan sonra spora başlamayı düşünüyorum inşallah başarabilirim psikolojik olarak
![]()
Ya ahahagagag kahkaha attırdım. Daha önce ben de görmüştüm kendisini. Oğlu Hakan için onun psikolojisi bozuk biraz ilgi göster demişti banaKızlar rüyamda Arzu Sabancı bana neden kilo veremedin hala çok gençsin halbuki diyordu. Benim bilinçaltım peki. Her şeyi geçtim Arzu Sabancı ne alaka aklımdan bile geçmez. Hiç iyi değilim hiç![]()
Ahahahahah inanmıyorum ya Arzu Sabancı rüyalarımızdan çıııkYa ahahagagag kahkaha attırdım. Daha önce ben de görmüştüm kendisini. Oğlu Hakan için onun psikolojisi bozuk biraz ilgi göster demişti bana![]()
Maşallahhhh Pera kuzusuna yaKızlaaar, bebem bu ay ataktaymış heralde. Kendisi 700 gr alıp 5 cm de uzamış![]()
Tü tiü tü maşallah pera kuşumaKızlaaar, bebem bu ay ataktaymış heralde. Kendisi 700 gr alıp 5 cm de uzamış![]()