2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Biz dört numara kullanıyoruz 1-2 aydır, öyle fazla bir sıkma durumu olmayınca yine dört numara sipariş edeyim demiştim🙈🤣
Bende 4 kullanıyorum yaa benimkide 8 rahat vardır fazlasını bilmiyorum bugün büyük boy paket 4 aldım yine aralık olarak 7.14 kg diyor ama bakalım ne kadar daha gidecek

Bugün asla aslaaa uyumadı yorgunluktan bayılmak üzereyim şimdi 9 a kadar oyalıcam inşallah gece uyur dünden beri 3 aşı mahvetti çocuğumu🥺
Of bugün bişey oldu herhalde bu bebelere bende çıldırdım resmen hadi yine sizin aşı varmış bizimkine ne oldu anlamadım insanın tüm sinir sistemi çöküyor 🥹

Phaedra Phaedra canım nasıl oldu çocuklar🙏 ben dün bayadır hasta olmuyoruz demiştim ya Bade hapşırıyor ve burnu akıyor😂 zyrtec verdim yatarken öyle sanki daha hafif atlatıyor verince

Çığlık kıyamet halindeydik. Eşime eve gelmezsen iftara yemek yok dedim, evin içinde bebek arabasıyla gezdirip durdu😂😂
Hahaha bugün aynısını bende dedim biraz daha gecikirsen aç kalacaksın dedim ve cidden tek çeşit yemeği zor yetiştirdim 😅 birde gelmiş diyor ki masa niye hazır değil o kadar sinirlendim ki dedim şuan içimde sana karşı acayip bir öfke ve sinir var sebepsiz yere bence sus ye yemeğini kalk bazen boğasım gelmiyor değil 😂

Bu çocuğun çorabına karşı tiki var herhalde ilk iş çoraplarını çıkartmak sabah bi bakıyorum çoraplar yok yatakta 2 tane giydiriyorum artık bugün ikinciyide yarıya kadar çekmişti sonra ağlamaya başladı 😅

Eklentiler

• IMG_0917.jpeg
    IMG_0917.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 54
Hahaha bugün aynısını bende dedim biraz daha gecikirsen aç kalacaksın dedim ve cidden tek çeşit yemeği zor yetiştirdim 😅 birde gelmiş diyor ki masa niye hazır değil o kadar sinirlendim ki dedim şuan içimde sana karşı acayip bir öfke ve sinir var sebepsiz yere bence sus ye yemeğini kalk bazen boğasım gelmiyor değil 😂
Ay benimki erken geldi çok şükür de yemeği rahat rahat yaptım ama bu saat oldu hala benim kız mıy mıy mıy bir şeyler söyleniyor. Hayır gün içinde uyumadı da doğru düzgün🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ huni takıcam yakında

Phaedra Phaedra canım nasıl oldu çocuklar🙏 ben dün bayadır hasta olmuyoruz demiştim ya Bade hapşırıyor ve burnu akıyor😂 zyrtec verdim yatarken öyle sanki daha hafif atlatıyor verince

Ay geçmiş olsun size de ya. Büyükte burun akıntısı dışında pek bir şey yok. O da ara ara hafif öksürük yapıyor ama ciddi bir şeye çevirmeyecek gibi gözüküyor🙏🏻 bizimkinin doktoru kolay kolay ilaç kullandırmıyor, ben vitamin veriyorum o yüzden sadece. Küçükte de hırtlamalar başladı, bugün doluluk oldu burnunda ara ara, emerken hırtlıyor arada ama tıkanıklık yok gibi. Gece tıkanırsa götüreceğim yarın. Cumartesi de planlarımız vardı, eşimle tiyatroya falan gidecektik çocukları bırakıp 🙈😅 neyimize bizim ama di mi🤣

Park yatak kullanan anneler beşiği nasıl temizliyorsunuz? Dün gece asla hatırlamadığım bi şekilde beşiğin aynı yerine birkaç kez sütüm dökülmüş. (Birkaç kez deme sebebim, farklı oranlarda kuruluk var) sabah yarı kapalı gözle çocuğu yataktan alınca fark etmemişim, gün içinde de uykuyla aramız olmayınca baya geç fark ettim.

Ay geçmiş olsun size de ya. Büyükte burun akıntısı dışında pek bir şey yok. O da ara ara hafif öksürük yapıyor ama ciddi bir şeye çevirmeyecek gibi gözüküyor🙏🏻 bizimkinin doktoru kolay kolay ilaç kullandırmıyor, ben vitamin veriyorum o yüzden sadece. Küçükte de hırtlamalar başladı, bugün doluluk oldu burnunda ara ara, emerken hırtlıyor arada ama tıkanıklık yok gibi. Gece tıkanırsa götüreceğim yarın. Cumartesi de planlarımız vardı, eşimle tiyatroya falan gidecektik çocukları bırakıp 🙈😅 neyimize bizim ama di mi🤣
Aslında bizim doktorda kolay kolay ilaç vermiyor ama ilerlemesinden korktum bir de Badiş hasta olurken öncesinde hep hapşırır. Onun sinyali o nasıl bir şeyse alerjik bir süreç mi yoksa virüs mü kaptı belli olmuyor. İnfluenza olacağı zamanda hapşırdı hapşırdı sonra ateşlendi. Yarın belli olur artık zyrtec üst solunum yolunda birikmesini mi ne engelliyormuş öyle açıklamıştı doktor sanki. Bende veriyorum sinyali görünce 😂 bebekte ara ara burun tıkanıklığı bizde zaten hep oluyordu burnunu temizleyince geçiyor🙏 iki çocukla kabul ediyorlarlar mı öyle😂 benim Umay ım yabancılıyor ya herkesi bıraksam da durmaz gibi geliyor o da. Bize baya uzak böyle bir fikir☹️

Park yatak kullanan anneler beşiği nasıl temizliyorsunuz? Dün gece asla hatırlamadığım bi şekilde beşiğin aynı yerine birkaç kez sütüm dökülmüş. (Birkaç kez deme sebebim, farklı oranlarda kuruluk var) sabah yarı kapalı gözle çocuğu yataktan alınca fark etmemişim, gün içinde de uykuyla aramız olmayınca baya geç fark ettim.
Bizimki anne yanı ama kılıfı çıkıyor öyle üç dört kere yıkadım ben çünkü kusuyordu ya ilk doğduğunda ve hastalık sürecinde o zamanlar☹️ ama çok zor takılıyor ya da biz beceremedik saatlerce uğraşmıştı eşim☹️

X