- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Aramızda hiç tartışma olmadı ama zaten alıngan olmasındaHepsinin derdi başka, her türlüsü ayrı zor bu kaynanaların
En iyisiAramızda hiç tartışma olmadı ama zaten alıngan olmasındaannemle eşim öyle değil konuşurlar şakalaşırlar anlaşırlar bir şekilde ben ağzımı açsam yanlış anlayorlar ama hakkını yemiyim karışmaz ayda yılda bir gelir işte alt katımda bu arada bizimki fazla ilgisiziz rahat sanırım
Var canısıKızlar 5. Ay da rota virüsü aşısı varmıydı ?
İlk dozu 3. Ay olanlar için ikinci doz genelde beşinci ayda oluyor ama bizim doktorun dediğine göre en erken beşinci ay. İkinci doz Beş-sekiz ay arası olabiliyor yanlış anlamadıysam ben (yine yanlış anlamadıysam nimentrix için de aynı şeyi söyledi). Tabii en temizi beşinci ayda yapıp kurtulmak.Kızlar 5. Ay da rota virüsü aşısı varmıydı ?
Ayy oğlum sünnet oldugunda doktor suya oturtun dedi 3 gün neyse ben kovayı doldurdum eşimde sanmış ki küveti doldurdum. Çocugu soydu getırdi ben banyodayım kovaya koydu kova pat yere bende suyu kapamışım sadece kovaya doldurmuştum o an eşim bana kızıyor bana gülme geliyorsoyasosu kovaya basayım dedim ama bizim küvet kova ve maşrapa setimiz katlanabilir olanlardan. Kovayı doldurdum bir güzel ılık suyla, bebişi oturtayım dedim, tam sakarlık komedisi gibi oldu. üç beş kez denedim ama kova yamuldu her seferinde. 30 saniye falan anca oturmuştur. Kaç dakika oturması gerekiyordu?(oturmak dediğim lafın gelişi tabii)
Bennnn .. Nur içinde yatsın Annemden çok oraya gitmek için can atıyordumBunu ben de merak ediyorum. Ey Kasım anneleri aranızda kv ile gerçekten iyi anlasabilen var mı
Ben yapcam6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorumbirde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var
Nurlar içinde yatsınAyy oğlum sünnet oldugunda doktor suya oturtun dedi 3 gün neyse ben kovayı doldurdum eşimde sanmış ki küveti doldurdum. Çocugu soydu getırdi ben banyodayım kovaya koydu kova pat yere bende suyu kapamışım sadece kovaya doldurmuştum o an eşim bana kızıyor bana gülme geliyorCocuk üşüdü bunla iş mi olur ayy aklıma geldıkce gülüyorum İnstada bi video vardı bulsam yollarım salonun ortasında bebegı yıkamaya gelıyolar adam kovaya bı basıyor her yer su
Bennnn .. Nur içinde yatsın Annemden çok oraya gitmek için can atıyordumÖyle eğlenceli öyle pamuk kalpli bir kadındı.
Pasta siparişi verildi kap kek yaptırıyorumBen yapcamçok heves ettim. Bir kaç balon bir pasta
Nurlar içinde yatsın
Şu yazılı pastalardan varya ben onu yaptırcam.Pasta siparişi verildi kap kek yaptırıyorum1/2 süsleri alındı Pera ne zaman 6 aylık oluyor
Benim konseptimŞu yazılı pastalardan varya ben onu yaptırcam.
Trendyoldan favladım bende 1/2 süslerini
20Nisanda 6 aylığız valla. Şu Anıtkabir fikri çok güzelmiş ben de ayarlamaya çalışacağım
Ay ben ilkinde yapmadım sonradan çok üzülmüştüm6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorumbirde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var
Benim koca saçma bulsada kutlama yapıcamAy ben ilkinde yapmadım sonradan çok üzülmüştümsadece pasta kesmiştik Badişim de bunda 1/2 pasta ve süs bende istiyorum
Orası öyle şimdi düşünüyorum bakıcı bulsak çocuğumu nasıl başkasına emanet edeyim. Yanlış biliyor olabilirler ben aslında ona bişey demiyorum ama söyleyince de bozuluyorlar napayım söylemek zorundayım vallaHadi kv anne belli bir saate kadar duruyor. Benim eş ne yazık ki böyle saçma şeyler söylüyor. Oyun halısındaki oyuncaklar için kır onu kızım filin burnunu kopar vs. Bu çocuk aç diyen kv kendisinde de ağladığında açlıktan olmadığını anlar. Bilinçaltına olumsuz şeyler kadar biz olumlusunu yüklersek dengelr en azından. Yaşlıları değiştirmek zor ama onlara da ihtiyacımız var
Senin fazlasıyla hakkınBenim koca saçma bulsada kutlama yapıcambide ben erken doğum sebebiyle istediğim çoğu şeyi yapmadım o yüzden önüme gelen herşeyi kutlayasım var hahahah
Bende kimseyi çağırmıcam ya sonuçta yaş kutlaması değil sadece anı kalsın diye yapıyorumSenin fazlasıyla hakkınilk çocuk bir de bencede kesinlikle yap benim bile içimde kaldı ben kimseyi çağırmam ama annemler gelsin yeter belki görümcem ve kardeşim o kadar biz çok kalabalık bir aile değiliz toplasan 20 kişi ya varız ya yokuz