- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
Ya ne güzel düşünmüşsün bence harika bir fikirBende kimseyi çağırmıcam ya sonuçta yaş kutlaması değil sadece anı kalsın diye yapıyorum yılbaşında da konsept yapıp fotoğraf çekilmiştik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne güzel düşünmüşsün bence harika bir fikirBende kimseyi çağırmıcam ya sonuçta yaş kutlaması değil sadece anı kalsın diye yapıyorum yılbaşında da konsept yapıp fotoğraf çekilmiştik
Öyle bir adetten haberim yoktu açıkçası ama şu an aşırı mantıklı geldi ve tabii ki kutlamaya karar verdim aile arasında pasta, ev süsleme ve hediye olur.6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var
Ahah biz burda eşim ben bir de bebeğimiz üç kişiyiz. Neyseki çok güzel bir arkadaş çevremiz var. Kendi seçtiğim kardeşlerimSenin fazlasıyla hakkın ilk çocuk bir de bencede kesinlikle yap benim bile içimde kaldı ben kimseyi çağırmam ama annemler gelsin yeter belki görümcem ve kardeşim o kadar biz çok kalabalık bir aile değiliz toplasan 20 kişi ya varız ya yokuz
Şikayetlerimi baya azalttı ilaçlar bulantı ağrı var ama zamanla artık geçer inşallah ama iki çocukla bugün tektim gerçekten sıyırmak üzereyim bide hastalık hiç çekilmiyorEn iyisi sen nasıl oldun peki daha iyi misin?
Parti değilde şapka var bide böyle yazılar mama sandalyesine takıp bide pasta resimlerini çekmeyi istiyorum6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var
Hepsi anı sonuçtaÖyle bir adetten haberim yoktu açıkçası ama şu an aşırı mantıklı geldi ve tabii ki kutlamaya karar verdim aile arasında pasta, ev süsleme ve hediye olur.
Aslında bizimkide parti değil süsleme pasta ve bolca foto hahahahParti değilde şapka var bide böyle yazılar mama sandalyesine takıp bide pasta resimlerini çekmeyi istiyorum
Süper bende çok istiyorum sağ Salim 6 aya çıkarsakAslında bizimkide parti değil süsleme pasta ve bolca foto hahahah
Kız benim düzeltilmiş yaşı 4 ay 4 günlük ben nasıl 6.aya varıcam acabaSüper bende çok istiyorum sağ Salim 6 aya çıkarsak
Bilmiyorum bacım bilmiyorum ben bu aya nasıl geldim onu bile bilmiyorum huniye geçmeme az kaldı beni ilk çok yoruyor diğer garibime abiden sıra gelmiyorKız benim düzeltilmiş yaşı 4 ay 4 günlük ben nasıl 6.aya varıcam acaba
Valla sen iyi hayatta kalıyorsun hahahah ben ilk çocukta hurdaya ayrıldımBilmiyorum bacım bilmiyorum ben bu aya nasıl geldim onu bile bilmiyorum huniye geçmeme az kaldı beni ilk çok yoruyor diğer garibime abiden sıra gelmiyor
Sen haftaya götürceksin dimi aşı için tatlım. Çok şükür 5. Aya giriş yapcazVar canısı
Yapılsında o da çıksın aradan ya şu 6. Ay aşılarını düşününce geriliyorum aşılardan nefret ettim çocuğum çok huzursuz oluyo yaİlk dozu 3. Ay olanlar için ikinci doz genelde beşinci ayda oluyor ama bizim doktorun dediğine göre en erken beşinci ay. İkinci doz Beş-sekiz ay arası olabiliyor yanlış anlamadıysam ben (yine yanlış anlamadıysam nimentrix için de aynı şeyi söyledi). Tabii en temizi beşinci ayda yapıp kurtulmak.
Resmen aşağılık kompleksi yaşatmaya çalışıyor. Gerçekten sadece eşinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz.
Ayy bide ben bebeyi uyutmuşken şu ek gıda olayını sorayım doktorların çoğu 6.ay diyor ama acaba 5. Ay yavaştan başlamak daha mı mantıklı?
Prematüre bebeklerde biraz daha geç başlanıyormuş, 6.ay kontrolünde soracağım bende.. ama mesela benim doktorum kısa süreli oturtmaya başlayın dedi buradaki çoğu arkadaşa doktor onay vermemiş mesela bizimki prematüre bideCnm Eymen de 2 ay geriden gelıodu ya.. Bızım doktor 5.ayda baslatıyorum ama sizi 6 7 arası baslatırım demstı..öylede olmustu.. Ben bunu ne zmn baslatcam fikrim yok.. Ay sonunda 4.aya gircek doktora Bı gıdeym dıyorum bakalım ne dicek
Prematüre bebeklerde biraz daha geç başlanıyormuş, 6.ay kontrolünde soracağım bende.. ama mesela benim doktorum kısa süreli oturtmaya başlayın dedi buradaki çoğu arkadaşa doktor onay vermemiş mesela bizimki prematüre bide
Bir yaşıma daha girdim böyle bir kutlamadan hiç haberim yoktu. İnşallah ilerde çocuklarım bunun için bana darılmazlar6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var