2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum 🎉 birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var 🫠🥹
Öyle bir adetten haberim yoktu açıkçası ama şu an aşırı mantıklı geldi ve tabii ki kutlamaya karar verdim 🤣 aile arasında pasta, ev süsleme ve hediye olur.

Senin fazlasıyla hakkın😍 ilk çocuk bir de bencede kesinlikle yap benim bile içimde kaldı😍 ben kimseyi çağırmam ama annemler gelsin yeter belki görümcem ve kardeşim o kadar😂 biz çok kalabalık bir aile değiliz toplasan 20 kişi ya varız ya yokuz😂
Ahah biz burda eşim ben bir de bebeğimiz üç kişiyiz. Neyseki çok güzel bir arkadaş çevremiz var. Kendi seçtiğim kardeşlerim🙏
Ama ben de kimseyi çağırmam büyükler ihtimal anca bir kaç kişi. 😍

6.Ay kutlaması yapmayı düşünen var mı ? Benim kız 1 Nisan’da doğum zamanına göre 6. Aylık oluyor evde küçük bir parti yapmayı düşünüyorum 🎉 birde 23 Nisan da kızımın ilk çocuk bayramında Anıtkabir’e gitme planımız var 🫠🥹
Parti değilde şapka var bide böyle yazılar mama sandalyesine takıp bide pasta resimlerini çekmeyi istiyorum 🥰

Spring05 Spring05 geçen yazına denk gelmiştim cevap verecektim unuttum çok haklısın iki çocukla biz yazın napcaz 1 gün dayanamadım eşim yok vallahi oğlum azıttıkça azıttı ne kadar şımarık bir çocuk oldu cidden baş edemiyorum

Ayy bide ben bebeyi uyutmuşken şu ek gıda olayını sorayım doktorların çoğu 6.ay diyor ama acaba 5. Ay yavaştan başlamak daha mı mantıklı?

İlk dozu 3. Ay olanlar için ikinci doz genelde beşinci ayda oluyor ama bizim doktorun dediğine göre en erken beşinci ay. İkinci doz Beş-sekiz ay arası olabiliyor yanlış anlamadıysam ben (yine yanlış anlamadıysam nimentrix için de aynı şeyi söyledi). Tabii en temizi beşinci ayda yapıp kurtulmak.
Yapılsında o da çıksın aradan ya şu 6. Ay aşılarını düşününce geriliyorum aşılardan nefret ettim çocuğum çok huzursuz oluyo ya ☹️

Resmen aşağılık kompleksi yaşatmaya çalışıyor. Gerçekten sadece eşinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz.

Bunlar hep eziklik psikolojisi.. Benım kaynana da aynısı.. Narsist aynı zmnda.. Cok iyi de bi manipülatör.. Herkesi yönetir, bayılır mılletın işine karısmaya.. Once soyler soyler sen zıvanadan çıkarsın, haklıyken haksız duruma düşersin, sonra ben bişey demedm ki sen kendın yaptın der kenara çekilir..

Senın kaynanan tarafında güzellik çirkinlik niye bu kadar önemli valla enteresan.. Ezıklıkten bence ya.. Kendı ezıklıgını senınle tatmin edio.. Cok sınır bozucu🤐🤬

Ayy bide ben bebeyi uyutmuşken şu ek gıda olayını sorayım doktorların çoğu 6.ay diyor ama acaba 5. Ay yavaştan başlamak daha mı mantıklı?

Cnm Eymen de 2 ay geriden gelıodu ya.. Bızım doktor 5.ayda baslatıyorum ama sizi 6 7 arası baslatırım demstı..öylede olmustu.. Ben bunu ne zmn baslatcam fikrim yok.. Ay sonunda 4.aya gircek doktora Bı gıdeym dıyorum bakalım ne dicek🤷‍♀️

Cnm Eymen de 2 ay geriden gelıodu ya.. Bızım doktor 5.ayda baslatıyorum ama sizi 6 7 arası baslatırım demstı..öylede olmustu.. Ben bunu ne zmn baslatcam fikrim yok.. Ay sonunda 4.aya gircek doktora Bı gıdeym dıyorum bakalım ne dicek🤷‍♀️
Prematüre bebeklerde biraz daha geç başlanıyormuş, 6.ay kontrolünde soracağım bende.. ama mesela benim doktorum kısa süreli oturtmaya başlayın dedi buradaki çoğu arkadaşa doktor onay vermemiş mesela 🙄 bizimki prematüre bide 🤷‍♀️

Prematüre bebeklerde biraz daha geç başlanıyormuş, 6.ay kontrolünde soracağım bende.. ama mesela benim doktorum kısa süreli oturtmaya başlayın dedi buradaki çoğu arkadaşa doktor onay vermemiş mesela 🙄 bizimki prematüre bide 🤷‍♀️

Prematüre bebeklere bosuna atom karınca demıyorum😁 demekkı gelısımı iyi gelmiş doktoruna..
Valla gecen bı doktor ek gıda için en erken 4.ay en gec 6.ayda baslanır ek gıdaya diodu.. Zaten 4.aydan snra bebegın ıhtıyacı artıo, anne sütü de doyuma ulasınca ihtiyac karsılanmıo.. Ek gıda o yuzden oluyo.. Hatta annelermız 40ımız cıkınca yavas Yavas yemeklerin suyundan verırmıs.. O yuzden 4 ay ila 6ay arası baslanması gerekıyor bencede😬

Bir yaşıma daha girdim 😂 böyle bir kutlamadan hiç haberim yoktu. İnşallah ilerde çocuklarım bunun için bana darılmazlar 🤪
Ayrıca Anıtkabir fikrine bayıldım. Ne güzel bir anı

X