2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Öyle bir adetten haberim yoktu açıkçası ama şu an aşırı mantıklı geldi ve tabii ki kutlamaya karar verdim aile arasında pasta, ev süsleme ve hediye olur.

Ahah biz burda eşim ben bir de bebeğimiz üç kişiyiz. Neyseki çok güzel bir arkadaş çevremiz var. Kendi seçtiğim kardeşlerim
Ama ben de kimseyi çağırmam büyükler ihtimal anca bir kaç kişi.

Parti değilde şapka var bide böyle yazılar mama sandalyesine takıp bide pasta resimlerini çekmeyi istiyorum

Spring05 geçen yazına denk gelmiştim cevap verecektim unuttum çok haklısın iki çocukla biz yazın napcaz 1 gün dayanamadım eşim yok vallahi oğlum azıttıkça azıttı ne kadar şımarık bir çocuk oldu cidden baş edemiyorum

Ayy bide ben bebeyi uyutmuşken şu ek gıda olayını sorayım doktorların çoğu 6.ay diyor ama acaba 5. Ay yavaştan başlamak daha mı mantıklı?

Yapılsında o da çıksın aradan ya şu 6. Ay aşılarını düşününce geriliyorum aşılardan nefret ettim çocuğum çok huzursuz oluyo ya

Resmen aşağılık kompleksi yaşatmaya çalışıyor. Gerçekten sadece eşinizle değil ailesiyle de evleniyorsunuz.

Bunlar hep eziklik psikolojisi.. Benım kaynana da aynısı.. Narsist aynı zmnda.. Cok iyi de bi manipülatör.. Herkesi yönetir, bayılır mılletın işine karısmaya.. Once soyler soyler sen zıvanadan çıkarsın, haklıyken haksız duruma düşersin, sonra ben bişey demedm ki sen kendın yaptın der kenara çekilir..

Senın kaynanan tarafında güzellik çirkinlik niye bu kadar önemli valla enteresan.. Ezıklıkten bence ya.. Kendı ezıklıgını senınle tatmin edio.. Cok sınır bozucu

Ayy bide ben bebeyi uyutmuşken şu ek gıda olayını sorayım doktorların çoğu 6.ay diyor ama acaba 5. Ay yavaştan başlamak daha mı mantıklı?

Cnm Eymen de 2 ay geriden gelıodu ya.. Bızım doktor 5.ayda baslatıyorum ama sizi 6 7 arası baslatırım demstı..öylede olmustu.. Ben bunu ne zmn baslatcam fikrim yok.. Ay sonunda 4.aya gircek doktora Bı gıdeym dıyorum bakalım ne dicek

Prematüre bebeklerde biraz daha geç başlanıyormuş, 6.ay kontrolünde soracağım bende.. ama mesela benim doktorum kısa süreli oturtmaya başlayın dedi buradaki çoğu arkadaşa doktor onay vermemiş mesela bizimki prematüre bide

Prematüre bebeklere bosuna atom karınca demıyorum demekkı gelısımı iyi gelmiş doktoruna..
Valla gecen bı doktor ek gıda için en erken 4.ay en gec 6.ayda baslanır ek gıdaya diodu.. Zaten 4.aydan snra bebegın ıhtıyacı artıo, anne sütü de doyuma ulasınca ihtiyac karsılanmıo.. Ek gıda o yuzden oluyo.. Hatta annelermız 40ımız cıkınca yavas Yavas yemeklerin suyundan verırmıs.. O yuzden 4 ay ila 6ay arası baslanması gerekıyor bencede

Bir yaşıma daha girdim böyle bir kutlamadan hiç haberim yoktu. İnşallah ilerde çocuklarım bunun için bana darılmazlar
Ayrıca Anıtkabir fikrine bayıldım. Ne güzel bir anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…