2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Ben 🤣🤣 çünkü yok var da aslında konuşmuyoruz yok gibi yani , kayınpederle ayrıldılar çocukları onunla konuşmuyor kendisi İstanbulda şuan bana msj atti bi kere knstk fln sonra eşim istemedi bi daha konuşmadık
Yani olmadığı için çok güzel anlaşıyoruz hahahh🤣
Eşin için üzgünüm ne de olsa annesi. Konuşmaları hoş değil tabii. Ama bence sen şanslısın 😂

Çok şanslısın. Ben de kendi aileme dediklerimi çok rahat uygulatabiliyorum, fikir ayrılığı yaşadığımız konularda da saygı duymasını biliyorlar fakat eşimin ailesinden yana sıkıntım var daha geçen gün kv ile tartıştım, bebeğimi öptüğünü gördüm elinden ve yanaklarından ikaz ettim, bana diyor ki ben böyle seviyorum nolcak hiçbir gelinim bana senin dediklerini demedi🤦🏻‍♀️ Saygı duyup tamam demek bu kadar zor olmamalı cidden ya. Sonra alındı bana, kucağıma bile almam bundan sonra diyor.
Benim şansım, eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamıyor oluşumuz. Sadece bir kaynım ve eltim var. Bir de ben eşimin ailesine kendim söylemiyorum hiçbir zaman hep eşime söyletiyorum açıkçası. Kv yanımdayken sürekli çocuğu kundak yapmak istemesi, sürekli sütünü sağ demesi vs delirtmişti beni kabul ama öpme olayı hem benim ailemde hem de eşimin ailesinde yok. Bir de doktor böyle böyle dedi deyince kv hemen kabul ediyordu

Herkes kayınvalidesi hakkında yazmış 😅 biz de geçen gün eşimle boşanma aşamasına geldik. Kendisi beni beğenmediği için eşimin de beni beğenmediğini söyledi. Neymiş efendim o beni istemeye gelmeyecekmis ama eşim istemeden önceki gün ona demiş ki ben bilerek çok güzel biriyle evlenmiyorum ki dışarı çıktığımızda insanlar bakmasın, ben evde olmadığımda aklım karımda kalmasın. Yani kaynanama göre eşim benimle çirkin olduğum için evlenmiş. Eğer gerçekten böyle bir şey soylediysen yarın boşanma davası açarım dedim. Sonra kv geldi konuyu konuştuk eşimin öyle bir şey söylemediğini bunların kendi fikri olduğunu söyledi. Sonsuza kadar görüşmemek üzere tartıştım kendisiyle şeytan görsün yüzünü
Tam bir gerizakalı🤬 Allah ıslah etsin

Aman yarabbi çoluk çocuk olmuş artık bu lar nasıl laflar
Hiç iyi bir kv yokmu acaba

Bunu ben de merak ediyorum. Ey Kasım anneleri aranızda kv ile gerçekten iyi anlasabilen var mı 😅
Aslında benimki iyi. Sessiz sakin bir kadın. Sadece kendi travmalarından kaynaklı arada sevilmediğini ve istenmediğini düşünüp bizi geriyor. Bu çok fazla yorucu çünkü sürekli onu anlamaya çalışıyorum. Kendi çocukları alışmış ama ben o tarza hiç alışkın değilim.
Biz ailecek konuşup derdimiz varsa çözeriz ama onlarda hep anneyi pohpohlamak var çünkü diğer türlü ağlıyor küsüyor falan. Yine de özünde iyi biri ki bunları okudukça gidince sarılacağım yani😂

Aslında benimki iyi. Sessiz sakin bir kadın. Sadece kendi travmalarından kaynaklı arada sevilmediğini ve istenmediğini düşünüp bizi geriyor. Bu çok fazla yorucu çünkü sürekli onu anlamaya çalışıyorum. Kendi çocukları alışmış ama ben o tarza hiç alışkın değilim.
Biz ailecek konuşup derdimiz varsa çözeriz ama onlarda hep anneyi pohpohlamak var çünkü diğer türlü ağlıyor küsüyor falan. Yine de özünde iyi biri ki bunları okudukça gidince sarılacağım yani😂
Bizim yerimize ellerinden de öp 😅

Eşin için üzgünüm ne de olsa annesi. Konuşmaları hoş değil tabii. Ama bence sen şanslısın 😂
Eşime hak veriyorum biraz hikaye uzun özel konular da var anlatamıyorum anlatsaydm sizde hak verirdnz. Bir anne olarak sadece bakıyorum olaya vicdan meselesi biraz da 😔
Neyse ki onun hayatına ben girdim çok mutlu benimle çok şükür 🥺

Herkes kayınvalidesi hakkında yazmış 😅 biz de geçen gün eşimle boşanma aşamasına geldik. Kendisi beni beğenmediği için eşimin de beni beğenmediğini söyledi. Neymiş efendim o beni istemeye gelmeyecekmis ama eşim istemeden önceki gün ona demiş ki ben bilerek çok güzel biriyle evlenmiyorum ki dışarı çıktığımızda insanlar bakmasın, ben evde olmadığımda aklım karımda kalmasın. Yani kaynanama göre eşim benimle çirkin olduğum için evlenmiş. Eğer gerçekten böyle bir şey soylediysen yarın boşanma davası açarım dedim. Sonra kv geldi konuyu konuştuk eşimin öyle bir şey söylemediğini bunların kendi fikri olduğunu söyledi. Sonsuza kadar görüşmemek üzere tartıştım kendisiyle şeytan görsün yüzünü
Gerçekten sen de peygamber sabrı var.

Çok güzel bir dua 😂🙏

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-16-18-27-05-194_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-03-16-18-27-05-194_com.instagram.android.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 31
En iyisini yapmışsın yaa ne değişik insanlar var gerçekten hiç görüşmemekte çok haklısın normalde hani ailedir olur küçük problemler vs ama seninki çok başka boyut yaa ben sinirlendim

Benimki gibi yani bana çok bir zararı yok hatta soğuktur torunlarına karşı rahatına düşkün gezeyim tozayım kafasında ama konuşurken çok yoruluyorum herşeye alınması kendini sürekli mağdur görmesi beni bitirdi o ve kızları hep mağdur iyi birşeylerinde de çok abartarak över ne söylesem yanlış anlıyorlar ve bu ailecek var bunlarda

Kv benimkinin sıkıntısı da sürekli kızlarını ya över yada mağduriyetlerini anlatır herşeyi kıyaslar ben o yüzden bir araya gelmek istemiyorum açıkçası genel olarak kaynanalık yapmaz ama kızlarına karşı zaafı mı var anlamadım ben en ufak bir problemden bahsetsem kızlarının daha kötüsünü yaşadığını anlatır 7,5 senedir aynı muhabbet geçen bize geldiler çay içmeye bende çörek yaptım yedi ve direk benim işim vermiyim kızım da yapıyor bunu çok güzel oluyor ben gündüz görümcemler aşağıdayken onlara yolladığımda daha önce hiç yapmadığndan bahsetmiş eşime ama kv başka şekil söylüyor birde yani afedersiniz tavuk yemeği yapmıştım ona bile benim kızım şöyle güzel pişiriyor dedi yahu tavuk bu sür fırına pişer ayrıca çocukta değil koskoca kadın yapsın bi zahmet 🤣

Kv benimkinin sıkıntısı da sürekli kızlarını ya över yada mağduriyetlerini anlatır herşeyi kıyaslar ben o yüzden bir araya gelmek istemiyorum açıkçası genel olarak kaynanalık yapmaz ama kızlarına karşı zaafı mı var anlamadım ben en ufak bir problemden bahsetsem kızlarının daha kötüsünü yaşadığını anlatır 7,5 senedir aynı muhabbet geçen bize geldiler çay içmeye bende çörek yaptım yedi ve direk benim işim vermiyim kızım da yapıyor bunu çok güzel oluyor ben gündüz görümcemler aşağıdayken onlara yolladığımda daha önce hiç yapmadığndan bahsetmiş eşime ama kv başka şekil söylüyor birde yani afedersiniz tavuk yemeği yapmıştım ona bile benim kızım şöyle güzel pişiriyor dedi yahu tavuk bu sür fırına pişer ayrıca çocukta değil koskoca kadın yapsın bi zahmet 🤣
Hepsinin derdi başka, her türlüsü ayrı zor bu kaynanaların 😂😂

X