2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Kafasını yıkamadıktan sonra sorun yok bence. İyice kuruyorlar sonuçta. Ben de yarım vücut sokuyorum zaten o kadarı sığıyor
Umarım hemen

Ay, cidden almasa keşke

soyasosu kovaya basayım dedim ama bizim küvet kova ve maşrapa setimiz katlanabilir olanlardan. Kovayı doldurdum bir güzel ılık suyla, bebişi oturtayım dedim, tam sakarlık komedisi gibi oldu. üç beş kez denedim ama kova yamuldu her seferinde. 30 saniye falan anca oturmuştur. Kaç dakika oturması gerekiyordu?(oturmak dediğim lafın gelişi tabii)

Ahahahah tahmin ediyorum çünkü aynısı geldi başımıza. Sonra büyüğünden bir kova aldık.
Bir beş dakika falan oynatıyor olabiliriz. Kollarımız kopuyor orası ayrı ama zort zort sonra hep

Aaa aynı benim kaynana
Laftan anlamazlar en iyisi bir süre uzak kalmaya çalışmak tek çaresi

Bence araştırmayı bırakın akışına bırakın ve alışmaya çalışın inşallah geçer bi bakarz herşey yolunda gitmiş yani öyle umalım öyle olsun

Ayy herkes kv den bahsetmiş bende dertliyim bu konudan ya asla laf dinlemiyor hep kendi bildiğini okuyor. 2 haftadır annemlerin yanına geldik keyfimizde çok yerinde burda ama yarın mecburen dönücez eşim daha fazla yalnız kalamaz. Kv de de çok özledim dönün artık diyip duruyordu. Dün akşam annemle konuşmuşlar anneme eamazan şimdi ben gidip kızlarla ilgilenemem zaten öğlen ancak kalkabiliyorum falan demiş. Gelip yaptığı şeyde iki piş pişleyip sonra aç bu diyip bana vermesi sürekli aç bu aç bu diyip duruyor ben bilmiyorum sanki çocuğumun aç olup olmadığı zamanları. 2 haftadır oğlu yalnız haftasonları geldi eşim bi gidiyimde evi toparlayım gelicekler çocukla yapamaz bu kız demek yok ya da oğlumun kıyafetleri yıkancak mı ütülencek mi demiyor asla. Onun bi kocası var yatıyor kalkıyor kocası aç kalmasın aman kocası şöyle kocası böyle valla kayınpederden soğudum artık onu dinlemekten bezdim. Bende dönünce hiç gel falan demiycem gelirse gelir gelmezsede gelmez kendi başımın çaresine bakıcam en müsait zamanda da şu evden taşınıp uzaklaşabilirsek benden mutlusu olmayacak. Benim şu lohusalık depresyonu kafam tam düzelemedi yoksa ben asla onla içli dışlı olmazdım hamileyken 1 kere kapımı çalmadı ki problemli bi hamilelik geçirdim zaten kafalarımızda uyuşmuyor. İstiyor ki ben ona hep minnet edeyim ama etmemek için elimden geleni yapıcam. En güzeli aslında uzak olmak kafa çok rahat oluyor o zaman.

Herkes kayınvalidesi hakkında yazmış biz de geçen gün eşimle boşanma aşamasına geldik. Kendisi beni beğenmediği için eşimin de beni beğenmediğini söyledi. Neymiş efendim o beni istemeye gelmeyecekmis ama eşim istemeden önceki gün ona demiş ki ben bilerek çok güzel biriyle evlenmiyorum ki dışarı çıktığımızda insanlar bakmasın, ben evde olmadığımda aklım karımda kalmasın. Yani kaynanama göre eşim benimle çirkin olduğum için evlenmiş. Eğer gerçekten böyle bir şey soylediysen yarın boşanma davası açarım dedim. Sonra kv geldi konuyu konuştuk eşimin öyle bir şey söylemediğini bunların kendi fikri olduğunu söyledi. Sonsuza kadar görüşmemek üzere tartıştım kendisiyle şeytan görsün yüzünü

Ne kadar hadsizmiş ya

Aman yarabbi çoluk çocuk olmuş artık bu lar nasıl laflar
Hiç iyi bir kv yokmu acaba

Bunu ben de merak ediyorum. Ey Kasım anneleri aranızda kv ile gerçekten iyi anlasabilen var mı
Ben çünkü yok var da aslında konuşmuyoruz yok gibi yani , kayınpederle ayrıldılar çocukları onunla konuşmuyor kendisi İstanbulda şuan bana msj atti bi kere knstk fln sonra eşim istemedi bi daha konuşmadık
Yani olmadığı için çok güzel anlaşıyoruz hahahh

Oha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…