- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.910
- 83
Çok üzgünüm Allah bol sabır versin..Kızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Allah ne derse o verende o alanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzgünüm Allah bol sabır versin..Kızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Elhamdülillah canımAyyy canım çok Şükür sen nasılsın. Yıllar dır kaybolan kardeşimi gördüm sank sevindim
Senin planlı mı oldu yoksa beklemiyormu idin.
Birde ben unuttum senin temmuz da kızmı oğlan mı idi
Kötü haberleri üst üste almak mahvetti bugün beni çok üzgünüm çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce hafifler acınız yeniden nasip eder rabbimKızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Bende öyle maalesef 4 aylıktı bebeğim18 saat sancı sonrası doğum yapmıştım. Her türlüsü çok zor ama ilerleyen haftalarda daha zor. Umarım son olur aldığımız bu haberlerBugün çok kötü haber aldık dilerim artık topik eksilmez aksine artar inşallah
4 buçuk aylık bebeğimi kaybetmiştim 8 saat suni sancı ile ölü doğum yapmıştım elbette zor ama inanın başka kaybetmek daha hafiftir Rabbım sağlıklı kucağımıza alacağımız hayırlı güzel evlatlar nasip etsin bize inşallah
Çok üzüldüm canim rabbim sabırlar versin tekrar bebek nasip etsin inşallah bu sefer kucağına alıp koklamayida nasip etsinKızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Hiç mi umut yok kac haftalıktı ki . Ay bugun cok kısı doktora gıdecektı sabah yazmıstım ama hıc aklıma kötü haber gelmemişti . Rabbim hayırlı zamanda hayırlıısıyla nasıp etsın hepınızeKızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Çok sevindim canımDualarımız seninleGüzel haberler alırsın inşallah
Evet lekelenmesi de vardı onun, düşük riski yüksekti ama şu an gayet iyi Elhamdülillah
![]()
Prilam kullananlarda uyku hali ve sersemlik oluyor mu acaba merak ediyorum? içtikten bir saat sonra gözümün önünü göremiyorum ya![]()
İlişki sık sık olmamakla birlikte ara vermedik sarı akıntı bende de çok fazla hatta idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ama testlerim temizdi demekki normal bir durum kaşıntı ve yanma yoksa
Kendinizi korkutmayin olan oldu artik Rabbimin izniyle bisey olmaz ben bazen is yaparken bende de olur o kasik agrisi ve zonklama ama bence bi daha yapmamaya calisinsaglikla kollarimiza alalim bebisleri yeterki
Kızlar sağollun cevaplar için az önce lekem geldi peçeteye silince şimdi sarı akıntıya geri döndü kararsız kaldım Dr mesaj attım oda hiçbirşey demedi gel serum takalım kan uyuşmazlıgı iğne yapılacak dedi devlete mi gitsem özelemi kararsız kaldımDr ilişki konusunda bir dahaki randevuya kadar bekleyelim dedi. Haftaya ctsi gidicem 7 haftayı geçiyor o zaman. O zaman tekrar söyler herhalde devam edebilirsiniz ya da bekleyin biraz daha diye
Bugün çok kötü haber aldık dilerim artık topik eksilmez aksine artar inşallah
4 buçuk aylık bebeğimi kaybetmiştim 8 saat suni sancı ile ölü doğum yapmıştım elbette zor ama inanın başka kaybetmek daha hafiftir Rabbım sağlıklı kucağımıza alacağımız hayırlı güzel evlatlar nasip etsin bize inşallah
İlk baştada olsa son zamanda olsa acı çok zor bir acı. Rabbim herkesin sabrını attırsn. Ben 19 ocak2022 37+5 de çok sağlıklı olan oğlumu kıymetlimi Arda mı doğum yaptım ve doktor hatasından oğlumu kaybettim 4günlüktü.hiç kucağıma alamadım koklayamadım. Bir kere öpelimdim oda ölü yüzünüBende öyle maalesef 4 aylıktı bebeğim18 saat sancı sonrası doğum yapmıştım. Her türlüsü çok zor ama ilerleyen haftalarda daha zor. Umarım son olur aldığımız bu haberler![]()
Kızlar hepinize cokkk teşekkür ederim ama keske çok güzel haberler verebilseydimtoparlayamadim kendimi hala malesef bebeğimin kalp atışı yok dedi doktor normal ultrasona da gönderdi orada da gorulemedi yani bebeğin benimle değil çok kötüyüm bitmiş çökmüş durumdayım
8. Haftayı göremeden hep gitti bebeklerim Allah'ım bu benim sinavim mi bilmiyorum çektiğim acıyı yi tarif bile edemiyorum....burası bir ilçe bilmiyorum ultrason cihazlarında mutlaka olsa görünürdü kalp atışı galiba geçen üniversite hastanesinde doktorum iyice büyütmüş ve göstermişti o göz kirpmasi şeklindeki kalbinin atışı gözümün önüne geliyor sürekli kabullenemiuorum doktor pazartesi kürtaj dedi
oysa pazartesi kendi doktorumda randevum vardı ne hayallerim vardı kalbinin atmasını duyacağım diye heves ediyordum şuan içinde bulunduğum su durumu Allah kimseye yaşatmasın gözümden yaş dinmiyor bilmiyorum kendi doktorumj gitmelimiyim ama yok dedi doktor acaba böyle olan sonra görülen varmı hala tutanavak bir dal arıyorum çok kötüyüm kızlar cokkk kalbimi yerinden söktüler sanki aynı seyleri yaşıyorum sürekli ne yapacağım ben bilmiyorummmmm
![]()
Cnm maalesef bugun bende kotu haber aldim 8 haftaliktim ama kalbi durmus. Bu ucuncu dusugum ne diyelim Rabbim verdi Rabbim aldi. Herkese saglikli hamileliklrr diliyorum. Allaha emntsiniz
Ay valla dilim ne dıycegını bilemez halde... Allah sabır versinKızlar bebeğimin kalbi durmuş göremedi doktor çok mutsuzum
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım kendi doktorunuzdan güzel haberler alırsınız. Tavsiyem pazartesi günü öğleden önce randevu alıp kürtaja hazır aç susuz gidin. Doktorunuz uygunsa alir. Ama en azından kendi doktorunuzdan da duyduktan sonra emin olarak işlem yaptirirsiniz. Benzer süreçten ben de geçtim. Anlıyorum. Heyecanla gittiğim randevudan kalbinin durduğunu öğrenerek yıkılmış bir halde çıktım. Cumartesi günüydü. Başka doktora da göründüm, değişmedi ama içimde şüphe kalmadı. Pazartesi de kürtaj oldum. İnşallah siz yüzünüz gülerek çıkarsınızÇok teşekkür ederim canim çok sağol şu an ne yapacağımı bilemez bir durumdayım kendi doktrouma gidicem sanırım zaten pazartesiye kadar bekliyegim mecburen rabbim en iyisini bilir başka bişey diyemiyorum![]()
Çok üzgünüm kötü haberleri geç gördüm![]()
Başınız sağolsun cennette bizi bekleyen meleklerimiz var… Allah evladınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsinİlk baştada olsa son zamanda olsa acı çok zor bir acı. Rabbim herkesin sabrını attırsn. Ben 19 ocak2022 37+5 de çok sağlıklı olan oğlumu kıymetlimi Arda mı doğum yaptım ve doktor hatasından oğlumu kaybettim 4günlüktü.hiç kucağıma alamadım koklayamadım. Bir kere öpelimdim oda ölü yüzünüAklımı kaçırdım sandım biran rabbim sabrını veriyor gerçekten. Şuan şifa bebeğime hamileyim. Rabbim kimseyi bu acıyla imtihan etmesin.