Vajinal ay benimde içime kız doğuyor nedensevajinal ultrason ise kız ama karından ise erkek olduğunu anlıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal ay benimde içime kız doğuyor nedensevajinal ultrason ise kız ama karından ise erkek olduğunu anlıyorum :)
Alnımda sivilce çıkıyor benim deKızlar kızlar hele bakın yüzümde hiç sivilce çıkmazken ergenlik de dahil, hamileliğimin en başından beri çıkıp hala sönmeyen sivilcelerim var sizin yüzünüz ne alemde
Amin teşekkür ederim 6+5gunluk ekrandan kalp atışını gösterdi ama dinletmedi 2 hafta sonra tekrar gidicem dinlemek için henüz küçük zarar vermeyelim dediMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi haftada kaç günlükken duydunuz acaba, ben de yarın gideceğim
Hepsini anlamıştım burada kafam karıştı, bebek ortada olsa da sağa doğru duruyor. Plesantası da o tarafta değil mi? beni aydınlatır mısınKarından ise Ramzi teorisine göre erkek bariz
Ben hala anlayamadım kafam basmadi vajinal bakıldı sizce nedirŞunu şuraya koyayım kıslar kendiniz de anlayabilirsiniz 9. Haftadan sonra. Nub teorisinin ramziye göre tutma olasılığı daha fazla bildiğim kadarıyla
Anlayamadığım küçükken kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı mıymış?Amin teşekkür ederim 6+5gunluk ekrandan kalp atışını gösterdi ama dinletmedi 2 hafta sonra tekrar gidicem dinlemek için henüz küçük zarar vermeyelim dedi
Yormayalim henüz çok küçük zarar vermeyelim ama kalp atımı var dedi demekki zararliymis bir arkadaşıma da doktoru öyle demişti saçma bulmuştum ama demekki zarari varmışAnlayamadığım küçükken kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı mıymış?
Merhaba herkese şimdiden hayırlı olsun.. son adetim 29 ocakta oldu ve depremden sonra adet olamadım 4 ve 5 martta korunmasız ilişkimiz oldu ve 31 martta beta hcg 580 çıktı dün ise kese 5 mm karından ultrasonda göründü ama kese aşağıda ve küçük dedi doktor dikkat etmem gerekiyormuş.. bilgisi olan var mı acaba aranızda
Bazı doktorlar bu şekilde düşünüyor ya tam net bir bilgi yok maalesefAnlayamadığım küçükken kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı mıymış?
9 haftalık olan ultrasondan bahsediyorsun dimi? Canım ramzi teorisi 6-8 haftalık arasında bakılıyor dediğim gibi. Bebek büyüdükçe sol ya sağ kavramı değişiyor hareketlendiği için anlayamazsın. 9. Haftadan sonra da hareketleniyor zaten ramzi teorisini anlayamayız o yüzden nub daha sağlıklı oluyor o haftalarda .Hepsini anlamıştım burada kafam karıştı, bebek ortada olsa da sağa doğru duruyor. Plesantası da o tarafta değil mi? beni aydınlatır mısın
Hayir benim kuretajlardan rahim inceligi vardi ve doktor toplanip dondurulan embriyolarim icin 3ay rahim kalinlastirma tedavisi uyguladi sonra transfer yapariz demisti sukur gerek kalmadiMaşallah buda öyle olsun inşallah Transfere 4 gün kala yumurtalar toplandıktan sonra ilişkimi oldu
Seninki nub bakmak için erken zaten ramzi teorisine göre kız vajinal bakıldıysaBen hala anlayamadım kafam basmadi vajinal bakıldı sizce nedir
Tesekkur ederimmbenimKız çıktı senin de
Bende bişey yok henüz ilkte boynumda ve bütün gerdan bölümümde et benleri çıkmıştı doğumdan sonra azalma yaptı ama halen var şimdi tekrar çikaxak çoğalacak diye korkuyorum çok pis bir görüntüsü varKızlar kızlar hele bakın yüzümde hiç sivilce çıkmazken ergenlik de dahil, hamileliğimin en başından beri çıkıp hala sönmeyen sivilcelerim var sizin yüzünüz ne alemde
Cok ilgincsey gibi olmus bi kereden bise olmashic duymadum ilk uc ayda bunu diyebilen dr vardir bir bildigiBenim doktorum haftada maksimum iki kezi geçmeden olabilir dedi
Hızlı büyümüş canım maşallah. Günde 1 mm büyümesi gerek bebeğin ama anormal bişey değil bi senin 2 mm gibi büyümüş gündeMerhaba bugün başka doktora gittim kese 12.9 mm ve aşağıda görünmüyor dedi 3 günde 7mm büyüyebilir mi
Eskısı yalnıs hesaplamıstır makınası kotudur belkıMerhaba bugün başka doktora gittim kese 12.9 mm ve aşağıda görünmüyor dedi 3 günde 7mm büyüyebilir mi