- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Cümlemize canım işte benim kese etrafında kanama varmış bakalım rabbim korusunMaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemize canım işte benim kese etrafında kanama varmış bakalım rabbim korusunMaşallah
İnşallah bir an önce biter sağlıkla devam edersin hamişliğineCümlemize canım işte benim kese etrafında kanama varmış bakalım rabbim korusun
Mayonezi hiç riske atmadım yemedim o yüzden :) sarımsaklı çok severim, ama olmazsa olmazı üzerine kırmızı biberli tereyağğ aynısını patates haşlayıp da yapıyorum, neden böyle oldum anlamadımSarımsaklı mı yiyorsun, mayonez de sıkıyomusun yoksa sek yoğurt mu hdhdhdhdb
Canım 6 haftalıkken ki ultrasonum benim de öyle dr bişey demedi. 7+6 da yuvarlak çıktı eğer karından ultrason ise sağa daha yakın gibi yani kız oluyor. Bak benim 6 haftalık kesemeBenim kese nedense yuvarlak değil ince uzun belki ondan doktor düşük riski için iğne verdi bilmiyorum karından bakti bu şekilde önüme tutunce sol kolumun tarafında yani aslinda sol da ama bana göre sağda o zaman kız mı
Ah yarama bastın tamda 5 gündür boğazımda yara bar ne yaptıysam geçmiyor bilmiyorum kendi istediğinde iyileşeceğim sanırım.Kızlar inanılmaz boğazım ağrıyor tavsiyeniz var mı ballı tarçınlı süt yaptım ama
Üüüf sıradaki aşermem hazır haşlanmış patatesMayonezi hiç riske atmadım yemedim o yüzden :) sarımsaklı çok severim, ama olmazsa olmazı üzerine kırmızı biberli tereyağğ aynısını patates haşlayıp da yapıyorum, neden böyle oldum anlamadım
Simdi bana gülme tekrar sorcam mesela senin bebis sağda ama sana göre solda yani benim tam tersi şimdi senin bebek tahmini hangi cinsiyet ben de ona göre diğer cinsiyet olur diye düşüneyim ahahah ay anlamadım bir türlüCanım 6 haftalıkken ki ultrasonum benim de öyle dr bişey demedi. 7+6 da yuvarlak çıktı eğer karından ultrason ise sağa daha yakın gibi yani kız oluyor. Bak benim 6 haftalık keseme
Allahtan eşler var benceEvet ben de eşimi zarfladım doppler linki artım ona. Bir bakışı vardı ki kendimi ruh hastası gibi hissettim
Ya kese yuvarlaksa erkek fasulyeyse kızmıydı onunda bişeysi vardı keseyle düşük riski olmaz merak etme benım kızımdada kese böyleydi .Benim kese nedense yuvarlak değil ince uzun belki ondan doktor düşük riski için iğne verdi bilmiyorum karından bakti bu şekilde önüme tutunce sol kolumun tarafında yani aslinda sol da ama bana göre sağda o zaman kız mı
Off sus en sevdıgım makarna canım cekmedıde patatesMayonezi hiç riske atmadım yemedim o yüzden :) sarımsaklı çok severim, ama olmazsa olmazı üzerine kırmızı biberli tereyağğ aynısını patates haşlayıp da yapıyorum, neden böyle oldum anlamadım
Ahaha ben de asla anlamıyorumSimdi bana gülme tekrar sorcam mesela senin bebis sağda ama sana göre solda yani benim tam tersi şimdi senin bebek tahmini hangi cinsiyet ben de ona göre diğer cinsiyet olur diye düşüneyim ahahah ay anlamadım bir türlü
mis gibi izmirimin havası bile bozduAh yarama bastın tamda 5 gündür boğazımda yara bar ne yaptıysam geçmiyor bilmiyorum kendi istediğinde iyileşeceğim sanırım.
Hshsshshsh şimdi benim karından ultrason sağda ya bebiş,aslında solda konumlu. Vajinal ultrasonda bakılsaydı solda çıkardı aynısını yansıttığı için. Çok basit aslında karından sağda ise kız solda ise erkek. Vajinal ultrason ise tam tersi bu arada 6-8 haftalık ultrasona göre bakılıyor bu 9. Haftadan sonra benek hareket etmeye başlıyor yeri değişebiliyor .Simdi bana gülme tekrar sorcam mesela senin bebis sağda ama sana göre solda yani benim tam tersi şimdi senin bebek tahmini hangi cinsiyet ben de ona göre diğer cinsiyet olur diye düşüneyim ahahah ay anlamadım bir türlü
Peki kesenin yeri mi kese içinde ki bebeğin yeri miHshsshshsh şimdi benim karından ultrason sağda ya bebiş,aslında solda konumlu. Vajinal ultrasonda bakılsaydı solda çıkardı aynısını yansıttığı için. Çok basit aslında karından sağda ise kız solda ise erkek. Vajinal ultrason ise tam tersi bu arada 6-8 haftalık ultrasona göre bakılıyor bu 9. Haftadan sonra benek hareket etmeye başlıyor yeri değişebiliyor .
1ciftyesilgozz aydınlatsın ama anladığım kadarı ile erkek. Yoksa yanlış öğrenmişim demektirkizlar dayanamadim benimkine de bakar misiniz :) vajinal ultrasondu ve 5+2 gunluktu.bir gun once gelseydin icini goremezdim dedi dr Eki Görüntüle 3229338
bende anladigim kadarıyla kız diye dusundum sağda çünkü1ciftyesilgozz aydınlatsın ama anladığım kadarı ile erkek. Yoksa yanlış öğrenmişim demektir
Yaaa haftaya anca tahmin yapılır çünkü şuan gördüğüm sadece yolk sackizlar dayanamadim benimkine de bakar misiniz :) vajinal ultrasondu ve 5+2 gunluktu.bir gun once gelseydin icini goremezdim dedi dr Eki Görüntüle 3229338
Kese içinde ki bebeğin yeri canikomPeki kesenin yeri mi kese içinde ki bebeğin yeri mi
Yok ben de yapamadım şuan sadece yolk sac görünüyor1ciftyesilgozz aydınlatsın ama anladığım kadarı ile erkek. Yoksa yanlış öğrenmişim demektir
tühh bura öyle istediğim zaman dr a gidemiyorum :) 9 haftaya randevum var.o zamana kadar da yer degistirirmis diye okudum sanki.neyse saglikli olsun kucağımıza alalim da bebelerimiziYaaa haftaya anca tahmin yapılır çünkü şuan gördüğüm sadece yolk sac