Yaaa bende baktım şimdi ilk gebeliğimde kızım vajinal ultrasonda sol tarafta o zaman tutmuş Buda tutar inşallahİnşallah canım gönlünden geçeni nasip etsin rabbim. Ama gerçekten benim kızımda bariz tuttu gerçekten sagdaydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa bende baktım şimdi ilk gebeliğimde kızım vajinal ultrasonda sol tarafta o zaman tutmuş Buda tutar inşallahİnşallah canım gönlünden geçeni nasip etsin rabbim. Ama gerçekten benim kızımda bariz tuttu gerçekten sagdaydi
Hadi yaaa Allah gönlümüze göre versin kızlarYaaa bende baktım şimdi ilk gebeliğimde kızım vajinal ultrasonda sol tarafta o zaman tutmuş Buda tutar inşallah
Aminnn canım inşallah demekki gerçekten tutuyormu acaba seninde kızda sagdaymis. Benim kızımda da hep karından ultrason yapıldı doğuma kadar bir kere bile vajinal bakilmadi. Bunda da maşallah daha karından ultrasona gecemedikhep vajinal bakıldı. Gerçekten tek duam su gruptan kimse ayrılmasın hersey yolunda olsun umarım burdaki tüm anneler için de cinsiyet,alışveriş güzel şeyler konusalim insallahBenim kızımda sağdaydı . O zaman hep karından bakıyordu doktor. Şimdi alttan bakıyor doktor sağda kese . Benım hep sol tarafım battı . Kızımda sağ batıyordu..
Allahım sağlıkla o günlere gelelim hep birlikte cinsiyet tahmini alışveriş güzel günleri konuşalım amin
Ya her hamilelik çok farklı cidden. Hamileliğimi ilk öğrendiğim günler 6 hafta bitene kadar tatlı yedim. Şimdi aram soğudu tatlıyla ekşi ve tuzluya gidiyorum daha çok. Mide bulantım hiç olmadı 8+5 im bugün ilk defa bugün iştahım az ve midemi hassas hissediyorum . Göğsüm ise gün içinde şişip sönüyor değişik . Karın kıramplarım en yoğun 5-7. Hafta arasında oldu o da azaldı bu hafta. Benim de öyle hamile hissettiğim söylenmezKızlar canım hep ekşi istiyor benim . Ya hiç mi insanın canı abur cubur çekmez yok en sevdiğim çikolatalar bile kaldı öylece çekmecede .
Kızımdada ekşi yemek aşermiştim Buda öyle. Yani muz yıyorum sadece tatlı oda bebek için zorunlu
Lekelenmem bugun itibariyle çok şükür gecti. Hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi Bi tanecik belirti kalmadı.
AmiHadi yaaa Allah gönlümüze göre versin kızlar
Amin canım inşallah az önce yanlışlık oldu cevaplaya bastım mesaj bitmedenHadi yaaa Allah gönlümüze göre versin kızlar
İlk öğrendiğim haftalar baya karnım şişti gaz şişkinlik yani göbeği gören kesin hamile derdi. Şimdi oda gitti göbekte eski haline döndü Sabah uyanır uyanmaz bi bulanır gibi oluyor kızımdada öyleydi ac kalınca hep bulanmaya baslardı yiyince geçiyor.Ya her hamilelik çok farklı cidden. Hamileliğimi ilk öğrendiğim günler 6 hafta bitene kadar tatlı yedim. Şimdi aram soğudu tatlıyla ekşi ve tuzluya gidiyorum daha çok. Mide bulantım hiç olmadı 8+5 im bugün ilk defa bugün iştahım az ve midemi hassas hissediyorum . Göğsüm ise gün içinde şişip sönüyor değişik . Karın kıramplarım en yoğun 5-7. Hafta arasında oldu o da azaldı bu hafta. Benim de öyle hamile hissettiğim söylenmez
Bende bakim bi ara cok severimBugün alma şansım oldu aktarda varmış allahtan
Ne kadar sure kanamaniz oldu. Bendede oldu adet gunumden bi hafta sonra 6 gun surdu hatta adet oldum sandim ama adet gibide degildi kese gozuktu pazartesi nede bebegi goruruz ins yaKızlar canım hep ekşi istiyor benim . Ya hiç mi insanın canı abur cubur çekmez yok en sevdiğim çikolatalar bile kaldı öylece çekmecede .
Kızımdada ekşi yemek aşermiştim Buda öyle. Yani muz yıyorum sadece tatlı oda bebek için zorunlu
Lekelenmem bugun itibariyle çok şükür gecti. Hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi Bi tanecik belirti kalmadı.
Ben de şimdi makarna suyu koymaya gidiyorummAyyyofff bak benimde canım istedi şimdi yaaa
Aman allahım burada canınızın cektiğini söyledikçe herkes onu aşercekBen de şimdi makarna suyu koymaya gidiyorumm
Benım kanama gıbı degıldı aslında lekede degıl böyle peceteyle silince kılcal damar şeklindeydi. Kan uyuimazlığımız var doktor ondan dolayı olabılecegını söyledi iğne yaptırdı.Ne kadar sure kanamaniz oldu. Bendede oldu adet gunumden bi hafta sonra 6 gun surdu hatta adet oldum sandim ama adet gibide degildi kese gozuktu pazartesi nede bebegi goruruz ins ya
Erkek bebeğin atımı yüksek olurmus acaba erkek miSelam kizlar 9 haftalik hamileyim bu ikinci hamileliyim doktor bebeyimin kalp atişini 185 oldugunu soyledi. Normalmi sizce. Fazla degilmi. Ilk hamileliyimde Kizimda 10 haftaliginda 154 denilmisdi.
Alıntı
Evet bendiiim, az önce tekrar yedim hatta canım hiç bir şey istemiyor başkasoyasosu kuzum geçen gün senmiydin canım sadece yoğurtlu makarna çekiyor diyen bugün canım nasıl istedi iştahım yok bugün midem tuhaf sadece yoğurtlu makarna yemek istiyorum akşam yemeğinde
Bu detaylara girmeseler keşke . Bize kimse kalp atıs hızını ritmini şeklini demedi. Hatta ılk hamılelıgımdede demedi. Kese var kalp atımı var dendi o kadar .Selam kizlar 9 haftalik hamileyim bu ikinci hamileliyim doktor bebeyimin kalp atişini 185 oldugunu soyledi. Normalmi sizce. Fazla degilmi. Ilk hamileliyimde Kizimda 10 haftaliginda 154 denilmisdi.
Alıntı
Erkek bebeğin atımı yüksek olurmus acaba erkek mi
Sanırım ben de makarna suyu koymaya gidiyorumEvet bendiiim, az önce tekrar yedim hatta canım hiç bir şey istemiyor başka
Herkes bişey söylüyor işte kafanı hicbir sey karıstırmasın bence doktorun bunu söylemesi gereksiz olmus rahat ol canımGercektenmi ben aksine erkek bebekde az olur diye biliyordum