- 1 Mart 2023
- 105
- 76
- 28
Ben Azerbaycanda yasiyorum. Burada soylenir her defasinda. Bende cok takildim neden yuksek diyeHerkes bişey söylüyor işte kafanı hicbir sey karıstırmasın bence doktorun bunu söylemesi gereksiz olmus rahat ol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Azerbaycanda yasiyorum. Burada soylenir her defasinda. Bende cok takildim neden yuksek diyeHerkes bişey söylüyor işte kafanı hicbir sey karıstırmasın bence doktorun bunu söylemesi gereksiz olmus rahat ol canım
Ya benim de öyleeKızlar bugünden veri karnım sanki 100 tane mekik çekmişim gibi ağrıyo bastırınca acıyor sizde de var mı rahim büyüdüğü için mi böyle oluyor
Sarımsaklı mı yiyorsun, mayonez de sıkıyomusun yoksa sek yoğurt mu hdhdhdhdbEvet bendiiim, az önce tekrar yedim hatta canım hiç bir şey istemiyor başka
Evet ben de eşimi zarfladım doppler linki artım ona. Bir bakışı vardı ki kendimi ruh hastası gibi hissettimİlk öğrendiğim haftalar baya karnım şişti gaz şişkinlik yani göbeği gören kesin hamile derdi. Şimdi oda gitti göbekte eski haline döndü Sabah uyanır uyanmaz bi bulanır gibi oluyor kızımdada öyleydi ac kalınca hep bulanmaya baslardı yiyince geçiyor.
Valla analık zor iş kızımda eve usg cihazı almayı bile düşünmüştüm de Allahtan eşim izin vermedi
Aman kizlar mayonez yasak doktor özellikle uyardı cig yumurtadan yapılyo malumSarımsaklı mı yiyorsun, mayonez de sıkıyomusun yoksa sek yoğurt mu hdhdhdhdb
Bence doktorun bişey demediyse takılma problem olsa illaki söylerBen Azerbaycanda yasiyorum. Burada soylenir her defasinda. Bende cok takildim neden yuksek diye
Pastörize yumurta kullanılıyor ama arada kacamak olabilir benceAman kizlar mayonez yasak doktor özellikle uyardı cig yumurtadan yapılyo malum
Bak şimdi şöyle. Bebek aslında plesanta solda ise kız sağda ise erkek diyor Ramzi teorisi. Vajinal ultrasonda neyse onu gösteriyor yani kızsa sol erkekse sağ. Ama karından ultrasona girdiğinde tam tersini gösteriyor . Yani kız sağda görünüyor erkek solda yansıma düşün.Kime göre sag sol kizlar kafam karıştı
Mesela ultrasonda bebek benim sağım mi kendi sağı mi ?
5+5’te aldım bu görüntüyü bu haftada henüz görünmez dedi doktorum haftaya perşembe günü kalp atışı için randevu verdi bugün 6+0 oldukinşallah gelmiştir keseciğinin içineKuzum ben sadece kese gördüm bebiş var mı içinde? Sanki nokta gibi bişi var ama ?
Doğrudur ama sürekli tüketmezsek sorun olmaz diye düşünüyorumAman kizlar mayonez yasak doktor özellikle uyardı cig yumurtadan yapılyo malum
Benim de 5+3 kese 6+3 kalp atışı ve içinde mercimek kadar bebiş vardı5+5’te aldım bu görüntüyü bu haftada henüz görünmez dedi doktorum haftaya perşembe günü kalp atışı için randevu verdi bugün 6+0 oldukinşallah gelmiştir keseciğinin içine
Ofsayt gibi asla anlayamıyorumBak şimdi şöyle. Bebek aslında plesanta solda ise kız sağda ise erkek diyor Ramzi teorisi. Vajinal ultrasonda neyse onu gösteriyor yani kızsa sol erkekse sağ. Ama karından ultrasona girdiğinde tam tersini gösteriyor . Yani kız sağda görünüyor erkek solda yansıma düşün.
Doktorum sanırım kesin olsun diye tam 7. Haftada çağırdı bebişim gelmişsindir inşallah ya da elin kulağındadırBenim de 5+3 kese 6+3 kalp atışı ve içinde mercimek kadar bebiş vardı
Aaa en sevdiğim sosAman kizlar mayonez yasak doktor özellikle uyardı cig yumurtadan yapılyo malum
Benim kese nedense yuvarlak değil ince uzun belki ondan doktor düşük riski için iğne verdi bilmiyorum karından bakti bu şekilde önüme tutunce sol kolumun tarafında yani aslinda sol da ama bana göre sağda o zaman kız mıBak şimdi şöyle. Bebek aslında plesanta solda ise kız sağda ise erkek diyor Ramzi teorisi. Vajinal ultrasonda neyse onu gösteriyor yani kızsa sol erkekse sağ. Ama karından ultrasona girdiğinde tam tersini gösteriyor . Yani kız sağda görünüyor erkek solda yansıma düşün.
Sizin kaçıncı haftanız büyük gibi keseBenim kese nedense yuvarlak değil ince uzun belki ondan doktor düşük riski için iğne verdi bilmiyorum karından bakti bu şekilde önüme tutunce sol kolumun tarafında yani aslinda sol da ama bana göre sağda o zaman kız mı
6+2 yimSizin kaçıncı haftanız büyük gibi kese
Maşallah6+2 yim