• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Muhtemelen kimyasal gibi gözüküyor hcg artmamişsa kimyasal deniliyor ilk haftalarda. Çarşambaya kadar Bell olur. İnşallah yeni yerlesiyordur
Muhtemelen kimyasal gibi gözüküyor hcg artmamişsa kimyasal deniliyor ilk haftalarda. Çarşambaya kadar Bell olur. İnşallah yeni yerlesiyordur
yerlesmese hcg 24 gelırmıydı yenı yerlesınce mı hcg artıyor kafamda delı sorular kanamayı takıp etmekte fayda var sanırım

Bugun kasık agrısı ve kanama oldu acıle gıttım persembe 24 du hcg bugun de 24 cıkmıs usg de alttan kese yok rahımde kalınlasma yok dıs gebelık gozukmuyor dedı yenı yerlesebılır yada kımyasal gebelık dedı carsamba tekrar hcg ıstedı
Merhaba beta hcg nin her 48 saatte bir 2 katı olacak şekilde artması gerekiyor sizin maalesef artış göstermemiş. Bebek yerleştiği zamanda ise endometrium kalınlaşması gerekir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor bence.

Evet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim 🥰🥰
Sanırım şükretmemiz gerekiyor ☺️
Evet benim başlarda hiç bir şekilde bulantım yoktu çok korkuyordum hatta buraya da yazmıştım şimdi de hafif var ama olunca mutlu oluyorum ☺️

Merhaba beta hcg nin her 48 saatte bir 2 katı olacak şekilde artması gerekiyor sizin maalesef artış göstermemiş. Bebek yerleştiği zamanda ise endometrium kalınlaşması gerekir. İyi bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor bence.
Acaba yenı mı yerlesıyor carsamba kadın doguma randevu aldım acıl kadın dogum kalınlasma olmadıgını yenı yerlesebılır dedı hepsı bı ıhtımal dedı kımyasal da olabilir dedı benım dusuncem dusuk yapıyorum 8 gebelık 3 dogum 2 yasayan cocugum var daha önce mol gebelıkte gecırdım

Acaba yenı mı yerlesıyor carsamba kadın doguma randevu aldım acıl kadın dogum kalınlasma olmadıgını yenı yerlesebılır dedı hepsı bı ıhtımal dedı kımyasal da olabilir dedı benım dusuncem dusuk yapıyorum 8 gebelık 3 dogum 2 yasayan cocugum var daha önce mol gebelıkte gecırdım
Ben şimdi ne desem sizi çok ama çok yanlış yönlendirmiş olurum. Açıkçası çok fikrim de yok nedir ne değildir diye 😞 umarım hayırlısı olur hakkınızda sağlıklıysa yerleşsin tutunsun sizinle kalsın 🍀

Evet öyle gerçekten. Çalıştığım iş yerinde part time bi kız var ebelik okuyor normalde. Dün bana bi mesaj attı. Direkt yapıştırıyorum mesajı : “Şuanda online dersteyim tecrübeli bir ebeyi dinliyorum dedi ki bir gebenin bulantısının çok olması gebeliğin sağlıklı ve yolunda gittiğini gösterir, sen tedirgin oluyordun ya söyliyim dedim 🥰🥰
Benim de hiç bulantım yok ya da daha başlamadı…bence kişiden kişiye değişir ki doktorum herkeste belirti olacak diye bir şey yok, bu büyük bir şans dedi. 🙂ablalarımda asla bulantı kusma olmamış, bebekler de gayet sağlıklıydı. Genelleme yapması doğru olmamış.

buna asla katılmıyorum benım ılk gebelıgımde asla bulantım olmadı hıc bır belırtımde olmadı ve cok saglıklı bir gebelıgım vardı saglıklıda dogdu cok şükür. suanda var mesela böyle genellemek dogru degıl

Yarın benım doktor randevum var. Acıkcası rahat bir yapım vardır ama suanda endıselıyım. 2haftadır doktora gitmedım nasıl durdum bide bana sorun. Geç döllenme dedıgı ıcın gec gel demıstı doktorum. Nıhayet yarın gidicem. Umarım kalp atısını duyarım. Herşey yolundadır ınsallah. Ve kızıma müjdeyi verebilirim. Okadar cok istiyor ki kardeşi olmasını. Insallah Allah onun dualarını kabul etmiştir ve güzel haberlerle dönerim. Biraz iç dökeyim dedim. İyi akşamlar

Canım arkadaşlarım,
Ben ağustos annesi olurum diye düşünmüştüm ilk denememde ve o topik açılınca hemen takibe almıştım. Ve hatta temmuz annelerini de takip edeyim dedim onlar önden gidiyor daha tecrübeliler diye… arada her iki gruba bakıyordum o topiklerde bizim şuan konuştuğumuz her şey oralardada konuşuldu herkes nerdeyse aynı belirtileri yaşadı ve bazıları yaşamadı ya da belirtileri aniden kayboldu…
Demem o ki ben o tecrübeli annelerin yazdıklarını okuduğum ve hepsinin normal olduğunu ordan öğrendiğim için her belirtide kötü bir şey arayıp canımı sıkmıyorum çünkü bu çok doğal ve normal bir süreç. O yüzden illa belirti aramayalım ya da olanları kötü diye tanımlamayalım. Size tavsiyem eğer orda kötü bir şey okursam ektilenirim demezseniz en azından eylül grubunu takip edin. Onlar bizden önde ve ben kendi adıma çok güzel şeyler öğrendiğim için takip ediyorum. En azından sürece hakim oluyorum. Hangi hafta beni ne bekliyor öğrenmiş oluyorum. İlk gebeliğim olduğu için işime yarayan bilgileri kaydedip diğer her şeye gözümü kapatıp sürecimi devam ettiriyorum. Nacizane fikrimi belirttim❤🤗🌸

Yarın benım doktor randevum var. Acıkcası rahat bir yapım vardır ama suanda endıselıyım. 2haftadır doktora gitmedım nasıl durdum bide bana sorun. Geç döllenme dedıgı ıcın gec gel demıstı doktorum. Nıhayet yarın gidicem. Umarım kalp atısını duyarım. Herşey yolundadır ınsallah. Ve kızıma müjdeyi verebilirim. Okadar cok istiyor ki kardeşi olmasını. Insallah Allah onun dualarını kabul etmiştir ve güzel haberlerle dönerim. Biraz iç dökeyim dedim. İyi akşamlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım🥰🥰🥰

Çok şükür arkadaşım iki ay sonra tekrar hamile kaldı ve şuan 31. Haftasında erkek bebiş bekliyor o yüzden hiçbir şeyi kafamıza takmayalım
Yavrum sende bunu demeyeydin keşke bu sefer bulantısı olan panik olacak. Malesef kötü yorum olmasa da belirtisi olan hep o yorumdan bişey alacak kendine. Olmayan da aynı şekilde 🫶
aslında şunu demek istemiştim dua edip sakince sürecin tadını çıkaralım kimse kendin de bir şey arayıp kafasına takmasın 🤷🏻‍♀️

Kızlar bu benim ikinci gebeliğim. İlk gebeliğimde çook panikten. Her hafta acile gidiyordum doktora gidiyordum. Kanamam oluyordu. Sürekli korku halindeydim. Ve bazı sebeplerden 20. Haftada erken doğum yaptım ve kaybettim oğlumu. Şunu anladım ki ne yaparsam yapayım eğer bir bebeği kaybetmek varsa kaderde kaybediyorsun ama bir bebeğin alacak nefesi varsa ne yaparsanız yapsın sizinle olacak. O yüzden kadere güvenin yapmanız gerekenleri yapın gerisini bırakın. Gerisine bizim gücümüz yetmez. Stres yapmayın. Stres bebeğinde anneye de iyi gelmez. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Ahhhh umarım yarın kızına kardeşin geliyor diyebilirsin 🥹🥹 Ben tek çocuğum hep kardeşim olsun istemiştim annemden, ağlardım resmen anne ya bu eve kardeşim gelsin ya da köpek alın evde kimse yok diye 😅 Güzel haberlerini bekliyorum 💖👼🏼

Merhaba hoş geldin 🥰
Yaş, kaçıncı çocuk, son adet tarihi, keseler kaçıncı haftada görüldü, tahmini doğum tarihi, bunları yazarsan eklerim tabi.
34 yaşındayım, çocuk yok , son adet tarihi 18 Ocak, kesenin görünme tarihi 4+4, tahmini doğum tarihi 25 Ekim, kalp atışını henüz duymadım 🤗

5+1 şu anda 4+4’de kesem göründü ama henüz mide bulantılarım başlamadı normalde ne zaman başlıyor.?

Son düzenleme:
Ahhhh umarım yarın kızına kardeşin geliyor diyebilirsin 🥹🥹 Ben tek çocuğum hep kardeşim olsun istemiştim annemden, ağlardım resmen anne ya bu eve kardeşim gelsin ya da köpek alın evde kimse yok diye 😅 Güzel haberlerini bekliyorum 💖👼🏼
teşekkür ederim canım bende aynı tek çocugum ve hep bir kardeşim olsun istemiştim. Kızıma kıyamadım oyüzden düşündüm ikinci cocugu. Allahım güzel olsun herşey inşallah 🌸

teşekkür ederim canım bende aynı tek çocugum ve hep bir kardeşim olsun istemiştim. Kızıma kıyamadım oyüzden düşündüm ikinci cocugu. Allahım güzel olsun herşey inşallah 🌸
yaaa seni çok iyi anlıyorum ben de tek bırakmak istemem çocuğumu. Allah nasip ederse kardeşi olsun isterim. Çok ama çok dua edeceğim yarın güzel haberlerle gel 💖

İnşallah duyarsin kuzum♥️💜

Back