- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 29
MaşallahAlttan bakıldığında göründü kese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahAlttan bakıldığında göründü kese
Ben kızımda 18.2 ile öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim beta normale göre yüksek çıkmıştı 5000 civarı olmadı lazım 3154 te görülmedi ertesi gün gittiğimde net bir şekilde gördükTahminen beta kacti ?
Teşekkür ederizMaşallah
Bgun 50 lilerdedir bnmkide boleydi 50 ciktiKızlar dün beta 13.8 cikmisti sabah 2 bucuk gibi yaptığım test
Merhaba hayirli olsun sat ne zmndi acaba bnmkide 100 cikti ama normalde dha fazla çıkmalıydiMerhaba bende aranıza katıldım uygulamaya göre 4+3 gebeyim betam 105 çıktı umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bgun 50 lilerdedir bnmkide boleydi 50 cikti
Adetinize. Ne kdr var veya gectimi
Hayirli olsun
Valla bnmki adetimle uyusmuyor sanirim gec döllenme normalde bugun 5+2 olmam lazimdi ama pco var bnde 20. Gün yumrtladm oyuzden 4 haftaga yeni girdim bence dr on gun sonra gel dedi kese icin. Cuma tekrr kan vercem yukselmesine bakcaz sonra beklicm. Muhtemelen sizle ayni ilerlicez ortalama. Rabbim saglikla nasip etsinde hicbirseyin onemi yokCanım bat im uygulamada 12 martti ama erken yumurtladim 8 9 marta kaymistir. Çarşamba ve cuma vereceğim.test veya yarın sadece koyulasma kaset test bakarım cuma kan veririm kaç aylık senin şimdi çok iyi geldi yazdığınız bahseder misiniz sağlıkla alın kucağınıza benim değerim de artar inşallah
Kızlar merhaba 28 martta gebeliğimi öğrendim 2. Hamileliğim sizce beta düzgün artış gösteriyor mu reglim 1 gün gecikti bebeğim sağlıklıysa inşallah Kasım ayında doğacak benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba
Valla bnmki adetimle uyusmuyor sanirim gec döllenme normalde bugun 5+2 olmam lazimdi ama pco var bnde 20. Gün yumrtladm oyuzden 4 haftaga yeni girdim bence dr on gun sonra gel dedi kese icin. Cuma tekrr kan vercem yukselmesine bakcaz sonra beklicm. Muhtemelen sizle ayni ilerlicez ortalama. Rabbim saglikla nasip etsinde hicbirseyin onemi yok
Tebrik ederim aramiza hosgeldin :)))) Rabbim saglikla hepimize nasip etsin guzel bir yolculuk olur insaallah hepimiz icinGecikmenin 3 günü öğlen verdim kızlar dün bat 3 marttı
Amin inşallahTebrik ederim aramiza hosgeldin :)))) Rabbim saglikla hepimize nasip etsin guzel bir yolculuk olur insaallah hepimiz icin
Merhaba evet cnm suan gayet normal ilerliyor maasallah ins bole devam edecek. Az degerle ogrenmek bole zor bnde 50 ile ogrendm uzun bir surec oluyor bukez ama guzel ilerlesinde bunada sukurKızlar merhaba 28 martta gebeliğimi öğrendim 2. Hamileliğim sizce beta düzgün artış gösteriyor mu reglim 1 gün gecikti bebeğim sağlıklıysa inşallah Kasım ayında doğacak benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba
Aminnnnnn cnm insaallahhhh Rabbim saglikla bize nasip etsin de gec dollenme olmus olmamis onemi yok kiz erkek de farketmez Rabbim saglikli hayirli nasip etsin en buyuk duam bu hepmiz icin guzel bir yolculuk olsun dertsiz sıkıntısız aminnnBenim de tahmini 3 haftalık canım çok erken ogrendim umarım sağlıkla artar ikimizin de güzel kalp atışlarını cinsiyetlerini görürüz doğumu
Bana da öyle. Karından baktığımız için bebeği göremiyoruz şu an dedi, senin de o yüzden görünmemiştir.Evet karından baktı
Allah evladına uzun, sağlıklı, hayırlı ömür versin. En kısa zamanda da kardeş mutluluğunu yaşatsın Çok şükür sağlıklısın, gebe kalabiliyorsun. Umudunu kaybetme, güzel haberler yakındır Allah’ın izni ileDeğerim çok az yükselmiş. Biraz kanama da oldu zaten. Yine kimyasal. Artık pes etmek üzereyim gerçekten çok yoruldum. Bugüne kadar cabalamamin en büyük sebebi oğlumun sürekli kardeş istemesiydi. Ama rabbim nasip etmiyor bana o mutluluğu. Siz evlatlarıniza sağ salim kavusursunuz inşallah arkadaşlar. Hayırlı akşamlar.
İşte ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı malesef o yüzden aşırı tedirginimMerhaba evet cnm suan gayet normal ilerliyor maasallah ins bole devam edecek. Az degerle ogrenmek bole zor bnde 50 ile ogrendm uzun bir surec oluyor bukez ama guzel ilerlesinde bunada sukur