Canım bende bir gen heterozigot çıktı birde 4g/5g diye bir şey var o 5g/5g yazıyor doktorum çok önemli olmadığını söyledi fakat benim iki kimyasal birde 8haftalik düşüğüm var(1kizim var çok şükür sağlıklı 2.gebelik düşündükten sonra yaşadım bu düşükleri
)bu hamileliğimde hamile kalmadan öncesinde ecopirin kullanıyordum doktorum önlem amaçlı kullan hamile kalınca hemen gel dedi.ogrendigim gibi de oksapar iğne ye başladık. Dediğim gibi benimkinin önemli olmadığıni söyledi doktor homozigot olanlar daha ciddi. Küçük bir lekelenme yaşadım o arada bıraktırdı doktor ecopirine ama iğneyi yaptım lekelenme geçince yine ecopirine başladım şimdilik böyle ilerliyor hatta ben hapı içmesem olur mu hocam çok önemli bir pıhtılaşma yok demistiniz dedim yine lekelenme olursa diye korkuyorum dedim. Kanıtlanmış bir sonucu yok çok az bile olsa bebekleri etkiliyor mutlaka hem hap hem iğne ile devam edeceksin dedi canım. Şöyle soyliyim ben etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü 2.gebeligi istediğimde 6ay korunmama rağmen hamile kalamadim hemde yumurtlama günlerimi değerlendirme rağmen sonra iki kere kaldı kimyasal oldu. sonra bu gittiğim hocaya gittim kimyasalların olduysa ve gebelik düşünüyorsan mutlaka ecopirin öneriyorum kullan dedi bir bucuk ay kullandım ve hamile kaldığımi öğrendim burdaki doktor da gerek yok ya kullanmana demişti hamile kaldığımi ogrendigim aralarda salak gibi bıraktım ben kullanmadım ve işte 8haftalik ikiz düşükler im oldu şimdi o hocadan başkasına gitmiyorum tabi herşey nasip...nasipten otesi yok ama kesinlikle kan sulandırıcılarin pihtilasma seviyesi önemli olmasa bile kullanılmasının gerekli olduğunu söyledi doktorum bende öyle düşünüyorum şimdilik iğneler ve haplarla ilerliyoruz umut ediyorum ki sağlıkla gelir bebeklerimiz....