- 24 Aralık 2022
- 194
- 194
- 29
Hayırlı olsun aynı şey bende de var ben 5 yıldır çocuk istiyorum ama daha kendime bakamiyorum diyebilirimArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. Benim ilk gebeliğim oluyor. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Sadece endişeliyim, korkuyorum, acaba gerçekten hazır mıyım, yetebilir miyim gibi sorular başladı bile. 5 haftalık hamileyim. Sizde de böyle hisler oldu mu, oluyor mu
Ayyy hiç sormaKızlar sizin de aşırı uyku haliniz var mı ben sürekli ama sürekli uyumak istiyorum
Tam hislerime tercüman olmuşsun. Ben daha çiçek bile bakamam doğru düzgün. Bir de biz 6 aylık evliyiz. Yaşımız küçük değil aslında ve bebek sahibi olmayı da hep isterdim ama iş ciddiye binince ömür boyu sorumluluğumda olacak bir can diyorum ve kafam karışıyor benim de aynıyımHayırlı olsun aynı şey bende de var ben 5 yıldır çocuk istiyorum ama daha kendime bakamiyorum diyebilirimyani maddi olarak değil de mesela cocuksuzluğa o kadar alışmışım ki doğurduğumu ve onunla sadece bir gün geçirdiğimi hayal ediyorum beni tek yoracak şeyin uykusuzluk ve ek gıda dönemi olacağını düşünüyorum çünkü yemek yapmaktan nefret ederim ve uykusuz kalınca bağışıklığım çok düşük olduğu için direkt hastalanirim bunlar aslında hiç bir şey ama bana büyük sorumluluk geliyor belki beni yargilayanlar olacaktır ama ben dürüstçe böyle düşünüyorum bir yandan korkuyorum ama çok ağır bir yanım da o yönünü anne olunca gözümün görmeyeceğini söylüyor karmaşıgim belki de hormonlardandir
Yalnız değilmişim. Birbirimize destek olacağız demek kiBenim de ilk aynı kaygılar bende de var
5+5 de karından ultrasonda 12.03 mm di kese yolk saç gördü dr yarında 7+0 oluyorum kalp atışı için gidicem oğlumda 7+1 de duymuştum bakalım yarın ne olacakKızlar haftanıza göre kese boyutunuz kaçtı ? Ve kalp atışını ne zaman duydunuz
Kızlar bugun kontrolüm vardı bebek hala gözükmediKızlar haftanıza göre kese boyutunuz kaçtı ? Ve kalp atışını ne zaman duydunuz
Kızlar bugun kontrolüm vardı bebek hala gözükmedigelişimi az mı acaba
Kese boyutu için doktor ne dedi canım. İyi miymiş5+5 de karından ultrasonda 12.03 mm di kese yolk saç gördü dr yarında 7+0 oluyorum kalp atışı için gidicem oğlumda 7+1 de duymuştum bakalım yarın ne olacak
Hiç boyutuyla ilgili bişey demedi yolk saç görülüyor beta hcg ile uyumlu görünüyor dedi sadece mesela oğlumda o haftalarda görememiştik keseyi ve o zaman daha zayıftım 7+1 de direk kese kalp atışı görmüştümKese boyutu için doktor ne dedi canım. İyi miymiş
Kaç haftalıksın bebek erken haftalarda görünmeyebilirKızlar bugun kontrolüm vardı bebek hala gözükmedigelişimi az mı acaba
Kaç haftalıksın bebek erken haftalarda görünmeyebilirSata göre 6+1 ama doktor daha öncesnden 4 gün geri olduğunu söyledi yani 5+4, ama kese boyutu 19 mm. Benim kafam çok karıştı
Senin bu haftalarda kesenin boyutu nasıldı? Salı günü yine gel dedi
Kusura bakma canım ama Oh tek olmadığıma inan çok sevindimTam hislerime tercüman olmuşsun. Ben daha çiçek bile bakamam doğru düzgün. Bir de biz 6 aylık evliyiz. Yaşımız küçük değil aslında ve bebek sahibi olmayı da hep isterdim ama iş ciddiye binince ömür boyu sorumluluğumda olacak bir can diyorum ve kafam karışıyor benim de aynıyımumarım hormonlardandır yaa. Belli düzeyde stres de iyidir aslında ne çok rahat ne çok kaygılı olmalı
Teşekkür ederim, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahTebrik ederim canim salı günü gitmiştim sadece keseyi görmüştük pazartesiye bakalım artık belirtilerin varmı bende göğüs hassasiyeti var sadece arada kaşık ve bel ağrısı birde
Nasıl başardınız benim kızımda gece çok uyanıyor emip hemen uykuya dalıyor vermesem ağlıyorBen pazar günü emzirmeyi sonlandırdım ve o kadar kolay oldu ki çok şükür bunu atlattıkGece bir kere uyanıyor iki gecedir, Allahım nasıl mutluyum, alışmışım gece 6 7 kez kalmaya
Ben ilk öğrendiğimde hiç mutlu olamadım hem yaşları çok yakın hem ben çalışıyorum her şeyi düzene koydum tam rahat bir nefes alcam sil baştan filan diye düşündüm. Bari 5 ay sonra olsaydı da gebelik teminatım olsaydı dedim. Ama kalp atışını da duyunca duygularım değişti. Bir şekilde artık bakıcaz, tuvalet eğitimini halledicem bu yaz yoksa çok zorlanıcaz
Kalp atışını duydunuz mu benimde 20 şubat transfer günüm15 şubatta oldu transferim şuan 7+4deyim :) senin ne zamandı
Canim hiç bilmiyorum ki ben kimyasal olunca önce rahimde keseyi gormeye odaklandım sormadım da doktora hiçTeşekkür ederim, sağlıkla kucağımıza alırız inşallahben de bel ağrısı ve ara ara karın ağrısı oluyor. Ekstra olarak ağız kuruluğu ve uyku hali. Onun harici iyiyim bu aralar çok şükür. Ben de dün gittim, kese boyu 11mm çıktı. Doktor 2-2.5cm olunca kalp atışı duyuluyor dedi. Hafta cuma gideceğim ben de inşallah. Senin kese boyun kaç çıktı