Bayadır yazmamışım en son içimi dökmüştüm
uyku hala sıkıntı bizde. Gündüz uykuları iyiydi onlar da bozuldu. Çünkü diş patlattı
yaşına girdiğinden beri sıkıntılar üst üste geldi önce ateşlendi 1 gün sürdü sonra ishal oldu sonra gözünde şalazyon çıktı sonra salı günü tekrar ateşlendi bu sefer 2 gün sürdü ateşi düştü vücudu döküntü attı üstüne bi de dişi patladı işte falan filan bugün biraz daha iyiydi çok şükür. İştah yerlerde zaten 2 aydır hiç kilo almadı aksine kilo kaybetti
hastalanmadan önce tuvalete götürmeye başlamıştım çok ilgisi vardı bi gün öylesine soktum duştan önce çişini yapmıştı sonra günde 2 kere sabah akşam götürmeye başladım kakasını da yapıyordu hastalanınca ara verdik bugün tekrar götürdüm ama yapmadı malesef. Amacım tuvalet eğitimi bezi bıraktırmak falan değildi aslında sadece alışsın bilsin istiyordum ama bakalım bikaç gün daha denerim olmazsa ısrar etmem zaten.
Onun dışındaaa hala benden ayrılmıyor ve çok sık meme istiyor memede de ne tam doyuyor ne de tam acıkıyor o yüzden sanırım yemek yemek istemiyor vermeyince de kıyameti koparıyor
Oyuncak olarak genelde bebekleriyle oynuyor amcasıyla mutfak seti almıştı bebeklerine mama yediriyor geçen gün bultak tarzı bi oyuncak almıştık bikaç gündür de favorisi o
Hemen hemen her sözcüğü tekrar ediyo nerdeyse konuşuyor diyebilirim derdini anlatıyor sürekli bişeyleri açmaya çalışıp açılmıyoo diyo
öyle yani güzel ama yorucu günler 1 yaş gümbür gümbür geldi bize bugün tam 14 aylık oldu