Rabbim yar ve yardımcın olsun. İns içini rahatlatan güzel sonuçlar alırsın bu akşam
Ama ikili test sadece bi tarama testi. İhtimal bildiriyor. Yani tanı koymuyor. Fetal dna, amniyosentez gibi bi şey yatırsaydın, belki aldırma gibi bi seçenekten bahsedilebilirdi senin için ama risk var diye aldırma mevzunun açılmasını anlayamadım.
Geç olsun güç olmasın bacım.
Tahmin ediyorum her saat, her gün beklemek stresini daha da artırıyor ama iş ki sonuç güzel gelsin.
Tam olarak ne testi bu! Kesin sonuç veriyor demiştin. Hea sanki bebek sıvısından numune almışlardı di mi ? İğneden canım yandı demiştin. Hatırladım.
Pazartesiye kadar özel dua edeceğim sana
Rabbim korktuklarından emin eylesin
Ben ikili yaptırmadım. Bilinçli yaptırmadığımı biliyor dr, son gittiğim randevuda diyor ki 3lü yaptırmak ister misin ?
Tevekkeli testler tahliller hiç bitmiyor. Hepsi ayrı bi korku, stres bizim için. Su 9 ayı bi sağlıkla tamamlasaydık hayırlısıyla
Direkt benim yaşadıklarım anlattıkların
Böbrek ultrasonu sonucunu göstermeye gittiğimde, MHRS de boş randevu göründü öğleden sonra kadın doğuma. Hastaneye gelmişken bi görüneyim dedim. 15. Haftadayım. İlk kez cinsiyet sordum. Diyor ki, bu haftalar cinsiyet için erken. Bir ay sonraki randevuda görülebilir.
İçimden “yauv he he” dedim, cıktım