- 2 Mart 2023
- 2.157
- 7.111
- 78
- 45
Ben de yokHamilelik günlüğü yazısı geri gelmiş. Sizde var miydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yokHamilelik günlüğü yazısı geri gelmiş. Sizde var miydi![]()
Ben sonradan üye oldum, gebelik takvimi oluşturmadım ondan yok.Valla bugün görünmeye başladı bende![]()
Valla ikimizde öksürüyoruz bu hafta randevu alıp gidecegimBen sonradan üye oldum, gebelik takvimi oluşturmadım ondan yok.
Oğlun nasıl oldu? İyileştiniz mi?
Çok geçmiş olsunValla ikimizde öksürüyoruz bu hafta randevu alıp gidecegim
Ay canım umarım hızlıca başarırsın. Biraz sabır lazım galiba. Bende hep emzirerek uyutuyordum. Ama sütüm çok yoktu. Şimdi uyandikca mama veriyorum.Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam
Sadece gece emzirmesini bitirmek bile beni çok rahatlattı gecede 2 3 kez uyanıyor ona bile razıyım. Ben de hala ilk uykusuna emzirerek yatırıyorum. Emzirme tamamen bitince rutin kurup yanına uzanıp uyuturum diye düşündüm. Birde pedagog adem güneşin 201. Videosuna bakabilirsiniz emzirme sonlandırma ile ilgili. O da zamana yayarak bitiriyor. Bildiğim kadarıyla ilk önce gece emzirmelerini bitirmek lazım. Sonra diğerleri kademeli olarak bitiyor.Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam
Adem güneş en son gece emzirmesini bitirtiyordu sanırım ben onun dediklerine göre gidiyorum sabah öğle geceyi devam ediyorum aralardaki emzirmeyi bitirdim eskiden gün içinde gece uykusuna yatmada 6-7 kere emerdi yavaş yavaş birakicam Şubat ortasında tamamen kesmiş olmayı hedefliyoruz emzirmeden nasıl uyutcam kara kara onu düşünüyorum sadeceSadece gece emzirmesini bitirmek bile beni çok rahatlattı gecede 2 3 kez uyanıyor ona bile razıyım. Ben de hala ilk uykusuna emzirerek yatırıyorum. Emzirme tamamen bitince rutin kurup yanına uzanıp uyuturum diye düşündüm. Birde pedagog adem güneşin 201. Videosuna bakabilirsiniz emzirme sonlandırma ile ilgili. O da zamana yayarak bitiriyor. Bildiğim kadarıyla ilk önce gece emzirmelerini bitirmek lazım. Sonra diğerleri kademeli olarak bitiyor.
Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
[/QUOTE
Bizdede ayni problem var,cok bağımlı memeye, su an bile saatlerdir emziriyorum, iflahim kesildi, oğlumda emmeye severdi ama o 13 aylıkken kendi bıraktı, zorla geceleri emzirdim 1 ay daha baktım uyanmak istemiyor bende bıraktım, o kadar kolay olmustuki. Kızım maşallah meme canavarı, gün icinde de canı sıkılsa meme diye yapışıyor ayaklarıma, ne laf ne söz dikkatini dagitamiyorum bile illa emecek. Bizim bırakmamız zor gibi, 8 10 yaşında aklı başına gelirse konuşur biraktiririm![]()
Diş mi çıkarıyor acaba. Diş çıkarırken aşırı derecede meme düşkünü oluyo benim oğlum iştahı da gidiyorArkadaşlar merhaba, benim kız maşallah iştahlı bir bebekti, ama son günlerde yemek istemiyor, hiç sorgulamazdi, mama sandalyesine oturtur, ne pisirdiysem tabagiyla koyardim, hemen yerdi, sebze pilav sarma dolma, kahvaltıda yumurta mutlaka yerdi, şimdi en sevdiği çorbalar bile yemiyor. Babasının kucağına oturursa, biraz babayı seyrediyor, ondan sonra az bisey yerse yiyor yoksa salndalyeye oturmuyor, yemek tabağını fırlatıp yere atıyor, kaç zamandır yumurta yediremiyorum. Sizlerde olduğu böyle bisey, geçicidir inşallah, varsa yoksa meme, 5 emiyorsa 10 a çıktı, laf söz hayır etmiyor, meme dedikten sonra dikkatini dagitamiyorum gözü bisey görmüyor, nasıl çıkacam bu durumdan bilmiyorum
Bu aylarda yemek reddi çok olurmuş hem harektliler hem daha fazla uyaran dikkat dağıtan şey var çevrelerinde hergün farklı birşeyin farkına varıyorlar ama bazende memeye düşüyor yemeği bırakıyorlar memeden uzaklaştırmayı deneyin inşallah geçici olur yemeyen çocuk çok zor benimki 9.aydan bi bozdu yeme düzenini bidahada toparlayamadık ben sütten kesme çalışmalarına başladım bugün itibariyle çünkü yemek arasında sürekli meme die ağlıyor yediği 2 lokma şey onuda yemiyor memeye kaçıyor benimkiArkadaşlar merhaba, benim kız maşallah iştahlı bir bebekti, ama son günlerde yemek istemiyor, hiç sorgulamazdi, mama sandalyesine oturtur, ne pisirdiysem tabagiyla koyardim, hemen yerdi, sebze pilav sarma dolma, kahvaltıda yumurta mutlaka yerdi, şimdi en sevdiği çorbalar bile yemiyor. Babasının kucağına oturursa, biraz babayı seyrediyor, ondan sonra az bisey yerse yiyor yoksa salndalyeye oturmuyor, yemek tabağını fırlatıp yere atıyor, kaç zamandır yumurta yediremiyorum. Sizlerde olduğu böyle bisey, geçicidir inşallah, varsa yoksa meme, 5 emiyorsa 10 a çıktı, laf söz hayır etmiyor, meme dedikten sonra dikkatini dagitamiyorum gözü bisey görmüyor, nasıl çıkacam bu durumdan bilmiyorum
selamlar ben de yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorumBen hala 18.ay aşısını yaptırmadım. Söylentiler kafamı çok karıştırıyor. Diğer aşılarını yaptırdım bu zamana kadar. Biz de 2 hafta oldu gece emmesini bırakalı. Çok az düzelme var gibi. ama hala geceleri uyanıyor ve sabah çok erken kalkıyor 6 gibi zorla geri döndürüyoruz em fazla 1.5 saat uyuyup kalkıyo.
ben şırıngayla çekip zorla vermiştim geri kusmuştu. gerçekten istemediği bir şeyi assssla yapmıyorlar bu nasıl bir inat böyle? her gün şok oluyorumYa valla cinnet geçireceğim antibiyotik konusunda![]()
merhaba etraftan duyduğum kadarıyla birden kesmek daha iyi oluyormuş ben de daha denemedim ama öyle yapacağım. geçmiş olsun sizeKızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
Çok geçmiş olsun canım. Şu an oğlum iyi. Antibiyotik iciremedim .bardakta kefir vermeye çalışıyorum ilaaa (ilac)diye içmiyor.ben şırıngayla çekip zorla vermiştim geri kusmuştu. gerçekten istemediği bir şeyi assssla yapmıyorlar bu nasıl bir inat böyle? her gün şok oluyorumçok geçmiş olsun bu arada
geçenlerde benimki de hastalandı. hafif ateş vardı ayağına sarmısaklı yağ sürdüm birkaç gün. burnunu temizledim. 7 gün falan halsiz gibiydi iştah sıfırdı sadece süt emiyordu. sonra toparlandı darısı başınıza![]()
Alışkanlık haline getirmiştir bence.Kızlar benim oğlum iki üç ay önce el ayak hastalığına yakalanmıştı. Sonra da tırnakları dokuluyordu. Bunları dişiyle çıkarıp atıyordu. Bende üstüne gitmemek için ses etmedim( büyük bir hata) şu an yenilendi tırnakları. Ama şu an tırnak yiyor. Tabi o zmnlar eşimle aramızda da tartışıyorduk. Acaba onunda etkisi var mı. Oylamaya çalışıyorum ama tırnak yemeye devam ediyor