• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    198
Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.

Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam

Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.

Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam
Ay canım umarım hızlıca başarırsın. Biraz sabır lazım galiba. Bende hep emzirerek uyutuyordum. Ama sütüm çok yoktu. Şimdi uyandikca mama veriyorum.😅😅 ama başka sorunum şimdi kucakta uyutuyorum😅😅 bu daha kötü oldu. 11 kilo maşallah oğlum. Bu hafta hasta oldugu ve diş çıkardığı içn uykusu baya bozuldu. 1 saat kucakta gezdiriryorum😅😅 umarım birgun kendi kendine uyur😅😅

Sadece gece emzirmesini bitirmek bile beni çok rahatlattı gecede 2 3 kez uyanıyor ona bile razıyım. Ben de hala ilk uykusuna emzirerek yatırıyorum. Emzirme tamamen bitince rutin kurup yanına uzanıp uyuturum diye düşündüm. Birde pedagog adem güneşin 201. Videosuna bakabilirsiniz emzirme sonlandırma ile ilgili. O da zamana yayarak bitiriyor. Bildiğim kadarıyla ilk önce gece emzirmelerini bitirmek lazım. Sonra diğerleri kademeli olarak bitiyor.

Herkese merhaba epeydir bende takip edemedim umarım herkes iyidir 19 aylık olduk 9.ayda başlayan yeme problemimiz hala devam ediyor ama kan değerleri iyi olduğundan takılmıyorum artık bizde sağlam bir boğaz enfeksiyonu geçirdik antibiyotikle anca geçti ben artık sütten keseceğim kızımı sütten kesen anneler varsa nasıl kestiniz tavsiyelerinize ihtiyacım var

Back