- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.728
- 78
- 45
Ben de yokHamilelik günlüğü yazısı geri gelmiş. Sizde var miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yokHamilelik günlüğü yazısı geri gelmiş. Sizde var miydi
Valla bugün görünmeye başladı bendeBen de yok
Ben sonradan üye oldum, gebelik takvimi oluşturmadım ondan yok.Valla bugün görünmeye başladı bende
Valla ikimizde öksürüyoruz bu hafta randevu alıp gidecegimBen sonradan üye oldum, gebelik takvimi oluşturmadım ondan yok.
Oğlun nasıl oldu? İyileştiniz mi?
Çok geçmiş olsun . İkinize de şifa diliyorum.Valla ikimizde öksürüyoruz bu hafta randevu alıp gidecegim
Ay canım umarım hızlıca başarırsın. Biraz sabır lazım galiba. Bende hep emzirerek uyutuyordum. Ama sütüm çok yoktu. Şimdi uyandikca mama veriyorum. ama başka sorunum şimdi kucakta uyutuyorum bu daha kötü oldu. 11 kilo maşallah oğlum. Bu hafta hasta oldugu ve diş çıkardığı içn uykusu baya bozuldu. 1 saat kucakta gezdiriryorum umarım birgun kendi kendine uyurKızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam
Sadece gece emzirmesini bitirmek bile beni çok rahatlattı gecede 2 3 kez uyanıyor ona bile razıyım. Ben de hala ilk uykusuna emzirerek yatırıyorum. Emzirme tamamen bitince rutin kurup yanına uzanıp uyuturum diye düşündüm. Birde pedagog adem güneşin 201. Videosuna bakabilirsiniz emzirme sonlandırma ile ilgili. O da zamana yayarak bitiriyor. Bildiğim kadarıyla ilk önce gece emzirmelerini bitirmek lazım. Sonra diğerleri kademeli olarak bitiyor.Kızimi doğduğu günden emzirerek uyutuyorum bir kere bile ayakta sallamadim hep memede uyuttum başka uyutma şekli bilmiyorum.ayakta sallamaya alıştırmadigima hiç emzik vermediğine pişmanım. Artık emzirmeyi sonlandırma kararı aldım bunu 4-5 haftaya yayicam önce arada yaptığı emmeleri kesip sadece sabah öğle gece emmesine düşürcem. En son gece emmesini kesicem tedavisini erteledigim rahatsızligim var yoksa emzirmeye devam ederdim.
Emzirmeyi kesen anneler gerçekten dünya varmış diyormusunyz yani eskisi gibi enerjik oluyormu insan ben emzirmekten yoruldum çok seviyorum duygusal bağım var ama yordu. Birde emzirmedigim zaman nasıl gece uyutucam