- 23 Ocak 2024
- 562
- 359
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlarYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 A Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1
MerhabalarMerhaba kızlar
MerhabalarMerhaba kızlar
Canım sağlık olsun vakti gelmemiş demek ki orda seni bekliyorlarMerhaba arkadaşlar ben bu gruptan da elendim daha başlamadanmaddi olarak transferi kaldıramayacağımızı kararlaştırdık. Uzun bir süre ara vermeye karar verdik. Kalanlara hayırlı olsun inşallah sağlıklı hayırlı şekilde çocuklarınızı kucağınza almak nasip olur
![]()
Maşallah güzel toplanmış bolca döllenirler güzelce gelişirler inşallahMerhaba ben bugün opu oldum 11 yumurta toplanmış bu hafta embriyo takibi yapacağız inşallah sağlıklı güzel embriyolarım olur ilk adetle transfer olacak Allahın izni ile inşallah ilk seferde sağlıklı tutunma olur![]()
24 ocak 30 yumurta olduğu söylendi 15 tanesi içi boş 15 tanesi iyi denildi fakat 3.gün 4 embriyo donduruldu 5. gün 3embriyo donduruldu şuan 7 tane dondurulmuş embriyom var transferi 2 kere adet gördükten sonra yapacağını söyledi doktorum mart sonu gibi denk geliyorYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Recep ayı hepimize güzel haberler getirsin inşallah
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 A Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1
İlaçlar kişiden kişiye değişiyor o yüzdn ilaçlar hakkında konuşmayacağım. sürecim rahat geçti rahat geçmesindeki temel amaç benim tamamem rahat olur hekime bırakmam süreci olumsuz hiç birşey dinlemedim hep olumlu yandan baktım çok da düşünmedim çünküğ düşünmek insanı çok yoruyor şuan sanki herşey normalmiş gibi hayata devam ediyorum hayırlısıdiyorum. her şey Allahtan o yüzden verde bizim hayrımıza vermezse de bizim hayrımıza biz elimizden geleni yaptık mı yaptık gerisi ilahi takdir diyorum. hakkımızda hayırlısı olsun dua et bol bolBen de bugün transfer hazırlığına başladım hayırlısı ile hangi ilaçları kullandınız nasıl ilerledi süreciniz acaba kızlar
Neden ilacalri söylememissiniz ki bu gizli bir bilgi değil tüp bebek sürecinde olan herkese aynı ilaçlar farklı dozlar kullanılıyor burası bilgi paylaşımı için açıldı sonucyaİlaçlar kişiden kişiye değişiyor o yüzdn ilaçlar hakkında konuşmayacağım. sürecim rahat geçti rahat geçmesindeki temel amaç benim tamamem rahat olur hekime bırakmam süreci olumsuz hiç birşey dinlemedim hep olumlu yandan baktım çok da düşünmedim çünküğ düşünmek insanı çok yoruyor şuan sanki herşey normalmiş gibi hayata devam ediyorum hayırlısıdiyorum. her şey Allahtan o yüzden verde bizim hayrımıza vermezse de bizim hayrımıza biz elimizden geleni yaptık mı yaptık gerisi ilahi takdir diyorum. hakkımızda hayırlısı olsun dua et bol bol
Merhaba folden qf takviye progestan dex iğne ve duphaston kullanıyorumBen de bugün transfer hazırlığına başladım hayırlısı ile hangi ilaçları kullandınız nasıl ilerledi süreciniz acaba kızlar
Canım haklısın ilaç gizliliği yapmadım bence herkese aynı ilaç verilmiyor bunu ben gördüm aynı durumu paylaştığım arkadaşların bile ilaçları farklı tamamen kişiye göre veriliyor diye düşünüyorum bu gizlemek değil kiNeden ilacalri söylememissiniz ki bu gizli bir bilgi değil tüp bebek sürecinde olan herkese aynı ilaçlar farklı dozlar kullanılıyor burası bilgi paylaşımı için açıldı sonucya
bak mesela bu ilaçlar bende yok bende sadece progestan dex varMerhaba folden qf takviye progestan dex iğne ve duphaston kullanıyorum
Ben opudan önce ovulex vitamin içtim gonal f 220 vuruldum bir hafta ve günde 3 defa duphaston içtim çatlatma iğnesi vurulduğum gün hiç bişey kullanmadım çatlatma iğnesi 3 tane gonapeptyl vuruldum. Opu işleminden sonra duphaston içmeye devam ettim 7 gün boyunca ve antiyibiyotik kullandım bu süreçte ilaçlarım yeni bitti şuan hiç bişey kulanmyorum vitaminde dahil kullanılmayacak dedi doktorum şuan adeti beklyorum. Siz transfer sırasında öncesinde yada sonrasında kullandığınız ilaçlar nedir bebek tutunması içinde hergün iğne veriliyormuş doğru muNeden ilacalri söylememissiniz ki bu gizli bir bilgi değil tüp bebek sürecinde olan herkese aynı ilaçlar farklı dozlar kullanılıyor burası bilgi paylaşımı için açıldı sonucya
dua ediyorum evet estrofem başlattı banaİlaçlar kişiden kişiye değişiyor o yüzdn ilaçlar hakkında konuşmayacağım. sürecim rahat geçti rahat geçmesindeki temel amaç benim tamamem rahat olur hekime bırakmam süreci olumsuz hiç birşey dinlemedim hep olumlu yandan baktım çok da düşünmedim çünküğ düşünmek insanı çok yoruyor şuan sanki herşey normalmiş gibi hayata devam ediyorum hayırlısıdiyorum. her şey Allahtan o yüzden verde bizim hayrımıza vermezse de bizim hayrımıza biz elimizden geleni yaptık mı yaptık gerisi ilahi takdir diyorum. hakkımızda hayırlısı olsun dua et bol bol
Siz transfer oldunuz mu bana estrofem verdi şu anlık sadeceMerhaba folden qf takviye progestan dex iğne ve duphaston kullanıyorum
Siz transfer oldunuz mu bana estrofem verdi şu anlık sadeceMerhaba folden qf takviye progestan dex iğne ve duphaston kullanıyorum
Bende kullanıyorum Allah'a güven sırtını Allah'a daya ve gör çok güzel çiçek açacağız hep birlikte umut her zaman var umutlu olun hepdua ediyorum evet estrofem başlattı bana