Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 uyku yapıyor ama bu ara tek uykuya düşmeye çalışıyor sanırım 7.30 8 gibi uyanıp 11de uyuyordu kaç gündür uyumak istemiyor şu an bu saat oldu hala uyanık meselaBebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Gözünden uyku aksa bile etrafa gülücük saçıyor ama 2. uykuyu uyumuyor.
Sabah 8 9 gibi uyanırsa 2 uyku yapıyor ama 10 dan sonra uyanırsa 2 buçuk gibi uyutuyorum 2 saat ortalama uyuyor, daha uyumuyor 11 e kadarBebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Benin bebe de nerde delik görse elini sokma meraklısı seninle iyiyse göz teması filan iyiyse sıkıntı yokturKızlar ya benim bebegimde dedikleriniz yok. Cekmecelere kisa bir dönem bakti birakti, dolap kapaklarini acip kapatiyor ama temizlik urunlerine vs hic ilgisi olmadigi gibi bir seylerin yerini falan da degistirmiyor pek. Kendi oyuncaklariyla oynuyor genelde. Cok ilgisiz diger seylere sanki
Bende aynıyım canım. Gece kalktığında enzirmeden kucakta uyutmaya çalıştık bur kaç defa çığlık atiyo3.Gece emzirmesini nasıl bıraktırdınız acaba? Oğlum sabaha kadar saat başı uyanıyor meme olmadan asla geri uyumuyor. Ben uykusuzluktan artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum. Bütün vücudum ağrıyor yeterince dinlenemediğim için. Saat başı onu yatagından kucaklayıp yatırmak da çok yoruyor.
Benim oglanda bir kez uyuyorBebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Arabalar, cırt cırtlı ve sürprizli kitaplar ve büyük resimli kitaplara bayiliyor şu kocaman kitaplar var ya kalin yapraklı büyük sayfalilar. oyuncak trampet, ksilefon, içi zilli olan toplar(kediler için satılanlar gibi)..Her çocuğun ilgisi farklı oluyor. Demek ki oyuncaklarıyla mutlu. Benim ki oyuncak sevmiyor. Mutfak eşyaları, elektrikli süpürge ve kitaplar. Oyuncak tercihlerinizi paylaşırsanız sevinirim belki oğlumun seveceği bir şeyler olur
Benim oglum da bir uyku ama erken uyursa ikinci uykuyu da yapıyor.Bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Evet deliklere oğlum da merakli, simdi sen yazinca hatirladim. Bir de birseylerin altina bakmayi seviyor. Oyun toplarini oralara atiyor. Perdenin arkasina saklanip ce ee oynuyor. Bu aralar bulasik makinesi ve firin dugmelerine ilgili. Camasir makinesini de bazen baya ilgisini cekiyor. Artik disari cikmak.istediğinde elimizden tutup kapıya goturuyor.Benin bebe de nerde delik görse elini sokma meraklısı seninle iyiyse göz teması filan iyiyse sıkıntı yoktur
benimki uykuyu öyle saldı kiBebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
12 aylık olduk o gündür tek uyku yapıyoruz..1-2 saat uyuyor. Sonrasında 9 saat ayakta hiç mi yorulmuyor diye şaşkınlıkla bakıyorum.Bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Bizimki de çok ağlıyor memesiz. Nasıl bıraktıracağız ya şimdi yaz tatili eşim evde sabahları o alıyor birkaç saat uyuyabiliyorum tatil bitince bütün gün uykusuz nasıl bakacağım diye kara kara düşünüyorumBende aynıyım canım. Gece kalktığında enzirmeden kucakta uyutmaya çalıştık bur kaç defa çığlık atiyo3.
Benim oğlum da aynı. O kadar saat nasıl dayanıyorlar bu bebişler. Kışın çok düzenliydi uykusu 8 de yatıyor sabah 7-8 arası uyanıyordu ama hazirandan beri öğlen 1-2 saat uyuyor sonra gece 12 ye kadar ayakta12 aylık olduk o gündür tek uyku yapıyoruz..1-2 saat uyuyor. Sonrasında 9 saat ayakta hiç mi yorulmuyor diye şaşkınlıkla bakıyorum.
Ay bizimki akşam 21.30 içinde uyuyor. 12 e kadar uyanık kalsaydı ne yapardım bilmiyorum.Benim oğlum da aynı. O kadar saat nasıl dayanıyorlar bu bebişler. Kışın çok düzenliydi uykusu 8 de yatıyor sabah 7-8 arası uyanıyordu ama hazirandan beri öğlen 1-2 saat uyuyor sonra gece 12 ye kadar ayakta
11 aylıktan beri tek uyku yapıyor, 2-3 saat arası. Biraz erken geçti tek uykuya zaten uykuyla arası hiç yoktu.Bebekleriniz gündüz kaç uyku yapıyor. Benim kızım sabah kaçta uyanırsa uyansın bir kez 2-3 saat uyuyor.
Kendi oğlunu okudum sanki ama bir farklılık var benim oğlum şapkasını takıp kapıya götürüp agliyorEvet deliklere oğlum da merakli, simdi sen yazinca hatirladim. Bir de birseylerin altina bakmayi seviyor. Oyun toplarini oralara atiyor. Perdenin arkasina saklanip ce ee oynuyor. Bu aralar bulasik makinesi ve firin dugmelerine ilgili. Camasir makinesini de bazen baya ilgisini cekiyor. Artik disari cikmak.istediğinde elimizden tutup kapıya goturuyor.
Göz temasi falan gayet iyi. O konularda bir sıkıntı yok cok sukur.
Şükür bir saatte bir uyumas düzeldi..2 saate çıktı ona bile razıyım.Benim oglanda tek uyku yapıyor genellikle. Gündüz çok yorulduğu için aksam dokuzda yatıyor ama bir saatte bir uyanmaya devam
Büyüdükçe daha asi oluyorlar. Bol sabrımız olur inşallahBenim kızım artık bebek arabasında da mama sandalyesinde de oturmak istemiyor, mama önlüğünü fırlatıp atıyor.
Yapmak istediği şeye izin vermezsem eliyle itiyor, kaşlarını çatıyor.
Uslu , sessiz kızım asi bir kız oldu
2 saat ne güzel bir şey. Bizimki hep asi olduğu için hiç değişiklik yokŞükür bir saatte bir uyumas düzeldi..2 saate çıktı ona bile razıyım.
Büyüdükçe daha asi oluyorlar. Bol sabrımız olur inşallah