- 16 Şubat 2014
- 53
- 153
- 293
Ya burası aslında deneyimleri paylaşma yeri birbirimize sorular sorup cvplar bekliyoruz o zaman kimse su kadar düşük yaptım su kadar aşılama tüp bebek denemesi tutmadı vs tarzı açıklamalarda bulunmasın yada şekerim çıktı TSH böyle çıktı benim Dr ilaç verdi sana niye vermedi tarzı şeylerde demesin oda insanları geriyor ... sana verdide bana niye vermedi bebeğe bişey olacakmi diye dusunecek(Kimseyi zan altında bırakmıyorum bence bunda bir sakınca yok )
Bu kadar sıkıntılı deneyimler yaşayıp ne hissedebilecegini bilip de isteyerek kimseyi kiracagini düşünmüyorum arkadaşın,
Bence sizde biraz sakinliginizi koruyun o bu şekilde yaşadı diye sizde aynısını yaşayacak değilsiniz Allah'a tevekkül edin dua edin.. alacak nefesi varsa siz ne yaparsanız yapın kucağınıza alacaksınız.. süreci biraz dinginlikle geçirmeye çalışın sonuçta Dr ne derse ona uymak zorundayiz
Bu kadar sıkıntılı deneyimler yaşayıp ne hissedebilecegini bilip de isteyerek kimseyi kiracagini düşünmüyorum arkadaşın,
Bence sizde biraz sakinliginizi koruyun o bu şekilde yaşadı diye sizde aynısını yaşayacak değilsiniz Allah'a tevekkül edin dua edin.. alacak nefesi varsa siz ne yaparsanız yapın kucağınıza alacaksınız.. süreci biraz dinginlikle geçirmeye çalışın sonuçta Dr ne derse ona uymak zorundayiz