• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ya burası aslında deneyimleri paylaşma yeri birbirimize sorular sorup cvplar bekliyoruz o zaman kimse su kadar düşük yaptım su kadar aşılama tüp bebek denemesi tutmadı vs tarzı açıklamalarda bulunmasın yada şekerim çıktı TSH böyle çıktı benim Dr ilaç verdi sana niye vermedi tarzı şeylerde demesin oda insanları geriyor ... sana verdide bana niye vermedi bebeğe bişey olacakmi diye dusunecek(Kimseyi zan altında bırakmıyorum bence bunda bir sakınca yok )

Bu kadar sıkıntılı deneyimler yaşayıp ne hissedebilecegini bilip de isteyerek kimseyi kiracagini düşünmüyorum arkadaşın,

Bence sizde biraz sakinliginizi koruyun o bu şekilde yaşadı diye sizde aynısını yaşayacak değilsiniz Allah'a tevekkül edin dua edin.. alacak nefesi varsa siz ne yaparsanız yapın kucağınıza alacaksınız.. süreci biraz dinginlikle geçirmeye çalışın sonuçta Dr ne derse ona uymak zorundayiz

Eklentiler

• B1D7932E-0D79-4ECB-994D-ED885CE6DB0E.jpeg
    B1D7932E-0D79-4ECB-994D-ED885CE6DB0E.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 33
İlk kesede kız demiştin.Rabbim sağlıkla nasip etsin şaka biryana evladın hayirlisi sağlıklısı önemli gönülden gecenler vardır ama rabbim ne verirse başımız gözümüz üzerine.Oglum erkek kardeş istiyordu ben kiz evlat.Guzellikler getirsin hayatimiza
Her zaman dogru çıkmıyor bu da aklımızda olsun 😂😂😂 saglıkla gelsin inşallah canımm

Arkadaşım merak edip ben de sorardım ama senin gibi benim de başıma bunlar gelecek diye karalar bağlamazdım 🥰 ama farkında mısın bilmiyorum, aynı cümleleri yazıp duruyorsun ve kaç kişi sana aynı şeyleri yazdık. Biraz sakinleş, çünkü geriye dönük bakıyorum ama hep paniksin. Böyle olmaz. Sen kendin söylemişsin sağlıksız olduğunu düşünüyorum moralim bozuluyor diye. O da sana böyle hissetmekte haklısın demiş. Bu cümleyi aldın nerelere getirdin. Kız sana ısrarla bana sorun yok dediler, biz başka bir sebepten hamileliği sonlandırdık demiş. Sen hala senin durumunla aynı olduğu konusunda ısrar edip senin moralini bozmakla suçluyorsun.

Senin kötü bir durumun yok önce bunda anlaşalım. Biraz geriye dönük mesajlarına bak ve bu kadar stresli olmanın sana bir fayda sağlamayacağına inan. Yalnızca 6 gün geriden geliyor ve bu olabilir. Sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. Yakın arkadaşımın ikizlerinden biri bir hafta geriden geliyor, hiçbir sorunu yok 20. Haftaya girdiler. Arada hala bir hafta fark var. Boyutlarda da ufak farklılık var, kiloda da var ama ikisi de çok sağlıklı. Yani seninki de bu hesap 🙏🏻 olabilir bazı bebekler arkadan gelebilir.
İmza: karamel Latte karamel Latte 😂
Şiir gibi yazmışsın bebegim tebrik ederim👏🏻
Boşver artık uzatmayalım kapansın senide anlayacağını beklemiyorum boşuna tadın kaçmasın ❤️

Bu cinsiyetler 2li test yapılırken belli olur mu ki dr 3 hafta sonra gel dedi o zaman 13 hafta dolmuş oluyor. Ben kız hissediyorum tabi önce sağlıklı olsun. Bahtları güzel olsun bereketleriyle gelsinler şansları açık olsun bebişlerin amin 😁

Bu cinsiyetler 2li test yapılırken belli olur mu ki dr 3 hafta sonra gel dedi o zaman 13 hafta dolmuş oluyor. Ben kız hissediyorum tabi önce sağlıklı olsun. Bahtları güzel olsun bereketleriyle gelsinler şansları açık olsun bebişlerin amin 😁
Erkekse genelde belli olabiliyo o haftada cıkıntı bariz ortada oluyo cünkü😂
Doktorlar emin olmamak kaydıyla tahminde bulunuyorlardır bence.

Merhaba herkese, grubu genellikle sessizce okuyorum çünkü ilk gebeliğim ve tecrübeli değilim, bazen okuduğum şeyler beni de strese sokuyor o zamanlarda uzaklaşıp bakmamayı tercih ediyorum sanırım 12. Haftaya kadar da nadir gireceğim ama şunları söylemeye gereği duydum. Ultrasonda yapılan hafta bilgileri net ölçümler değildir, benim ultrasonlarımda haftanın yanında +-5 yazar yani 5 gün oynayabilir hatta bu oynamalar 1 haftayı da bulabilir doktoruma özellikle bunu sordum bugün çok normal olduğunu söyledi bu durumun, belki içiniz biraz ferahlar diye yazmak istedim.

Ya burası aslında deneyimleri paylaşma yeri birbirimize sorular sorup cvplar bekliyoruz o zaman kimse su kadar düşük yaptım su kadar aşılama tüp bebek denemesi tutmadı vs tarzı açıklamalarda bulunmasın yada şekerim çıktı TSH böyle çıktı benim Dr ilaç verdi sana niye vermedi tarzı şeylerde demesin oda insanları geriyor ... sana verdide bana niye vermedi bebeğe bişey olacakmi diye dusunecek(Kimseyi zan altında bırakmıyorum bence bunda bir sakınca yok )

Bu kadar sıkıntılı deneyimler yaşayıp ne hissedebilecegini bilip de isteyerek kimseyi kiracagini düşünmüyorum arkadaşın,

Bence sizde biraz sakinliginizi koruyun o bu şekilde yaşadı diye sizde aynısını yaşayacak değilsiniz Allah'a tevekkül edin dua edin.. alacak nefesi varsa siz ne yaparsanız yapın kucağınıza alacaksınız.. süreci biraz dinginlikle geçirmeye çalışın sonuçta Dr ne derse ona uymak zorundayiz
İnan bu cümleleri defalarca kurdum rahatlatmaya çalıştım. Sabit kafasında korkuları var ki normaldir belki yapısı gereği gergin biridir tahammülü kalmamış olabilir. Ama karamelin kötü bir niyeti yoktu ki. Kendisi sordu meraklandı da. Ne yapsak rahatlatamadık arkadaşı. Allah yardımcısı olsun inş sıkıntısız ilerler ne diyelim başka söz kalmadı diyecek. Neler yazdım kendi adıma, dua da ettim kendimce. Neyse tatsızlık uzamasın herkese Allah kolaylık versin.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim iç sesim oldunuz hepiniz 🥰
Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza bu stres burda okuduklarımızdan daha çok zarar verir birazda teslimiyet🥲

Arkadaslar selam
18 gün once lekelenmem olmustu progestan baslandi kesilmisti uc gune
Az once tekrr lekelenmem oldu az cok değil şükür ama pembemsi kahvemsi diye dr a gttm bir sorun yk dedi kalp gosterdi dinletmedi
Ama haftasi yine ayni cikti hemde bukez vajinal bakildi 3 gun onceyle ayni cikti
Zaten haftasina gorede geri cikmisti
Gelismede sorun mu var diye icim icimi yiyo

Dr a dedim hep ayni cikior hic gelismemismi
Haftaya takilma ilk günler dedi bilemiorm ya bu konuda icim cok kotu
Bide 3 hun once gittiğim suratsiz dr bna kan testleri istemis onu bile solemedi orda bir kanmi alsk bisyler dedi yanndakine megersem benden kan istemisler vermemisim bgun gittgm dr dedi kanlar cok onemli nden vermedn die cidden bazi drlr bazi syleri hakedior.
Zor bir süreçten geçiyorsunuz buradaki çoğu kişi gibi inşallah sağlıkla da ilerler süreciniz.

Bazı drlar bazı şeyleri hakediyor sözünüzü de üzgünlüğünüze veriyorum…

Sen kan verecektin sanırım bugün ne yaptın Bubo Bubo
Verdim canim, cikti sonuclar. Cok az artmis 10 bin bile olmamis. Doktorumla iletisime gectim. Artik randevumu verecek bir kere daha beta bak mi diyecek bilmiyorum. Progesteronum cok az birsey dusmus ama fena degil yine de..
Screenshot_20250110_185625_OneDrive.jpg

Kızlar burada aşağı yukarı herkesin kaybı var. Ama tüm duygularımızdan kendimiz sorumluyuz. Kayıp yaşamak ister istemez bu süreci daha da kaygılı bir hale getiriyor. Ama bunun burda yazılanlar ve söylenenler ile alakası yok aslında. Herkes kendi deneyimini paylaşıyor ki karamel hanım paylaşmaktan imtina etmiş daha çok kaygilandirmamak adına. O yüzden burada okuduğumuz herhangi bir şey bizi kaygilandiriyorsa dönüp bizim kendimize bakmamız lazım. Neden bu kadar kaygilandim diye.

Kaygının çok zor bir duygu olduğunu biliyorum ben de kaygılı hamilelikler gecirdim. Gebelik ile ilgili genel geçer söyleyebileceğim tek bir şey var. Bu bebeğin alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa ne denirse densin, ne olursa olsun o bebek bir şekilde geliyor. Eğer yoksa ne yaparsan yap tutamiyorsun. Buna teslim olmak zorundayiz başka şansımız yok. O yüzden kontrollerinizi ihmal etmeden, bebeğinizle bagibizi kaybetmetmeden onun gelme ya da gelmeme kararına saygı duyarak beklemek daha huzurlu bir gebelik geçirmenizi sağlayacaktır.

Hepinize sarılıyorum. Kendinizi üzmeyin

Back