2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bahane değilki 2 ufak çocukla vakit olmuyor seni en iyi ben anlarım.hepsi geçecek sabır diyelim.1 2 seneye rahat edicez inşallah anneannen için de üzüldüm rabbim şifa versin bundan sonra rahat eder inşallah
Allahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilim
Çok geçmiş olsun ağlasa da bastırarak masaj yapın.anne olmak gerçekten zor kızım gözünden yaralanınca şiş ve kapalıydı zorla açıp damla damlatır ben de onla ağlardım..

Acillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya

Eklentiler

• 1701801124665161800867974912043.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 155
Antibiyotik ve zaditen diye ilaç yazdı kullanılır mı daha üç aylık

Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Bize hep augmentin recete ediliyordu klamoks'u hic icirmedik. Zaditen de alerji ilaci, uyku yapiyor fena halde.

Melikeben buralardaysa o cevaplasin yine de.

Bahane değilki 2 ufak çocukla vakit olmuyor seni en iyi ben anlarım.hepsi geçecek sabır diyelim.1 2 seneye rahat edicez inşallah anneannen için de üzüldüm rabbim şifa versin bundan sonra rahat eder inşallah

Tesekkur ederim canim

Saol canım
Ah sizde ufak bir şey atlatmadınız şükür geçti gitti
Bende öyle artık Kerem ağladıkça ağlayasım geliyor acı çektiğini hissediyorum

İnşallah bakalım bir yaşına kadar bekliyormuş doktorlar
Öyle doldum ki valla bilmiyorum her şey üstüme üstüme gelir oldu arka arkaya
Şimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektir

Allahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilim
Canım allah beterinden korusun salma kendini , inşallah bağışıklığı güçlenerek atlatacaktır

Canım biz daha 1 aylıkken vermişlerdi , yarın ölçek kullanmıştık antibiyotiği o da 2.5 cc ye denk geliyordu yani 100 mg , zaditen de alerji ilacı aksırık öksürük göz yaşı hapşırık burun akıntısı varsa keser , bu arada balgamı hangi renk ? Sarı veya yeşilse enfeksiyon var demektir ve antibiyotik gerekir maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…