- 21 Temmuz 2020
- 5.329
- 9.271
- 148
Bahane değilki 2 ufak çocukla vakit olmuyor seni en iyi ben anlarım.hepsi geçecek sabır diyelim.1 2 seneye rahat edicez inşallahBenim su an 20 kg fazlam var, evlendigimdeki kadar zayif olmak istemiyorum. 20 kg versem yeter aslinda spor yapamadigimdan cok kotu hissediyorum, yapmama sebebimde 2 bebegim var cok yogunum bahanesi acikcasi.
Spor yapmayı ve kendime vakit ayirmayi cok ozledim, spor salonumdaki igrenc ter kokusunu bile ozledim.
Çok geçmiş olsunAllahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilim
Antibiyotik ve zaditen diye ilaç yazdı kullanılır mı daha üç aylıkMaalesef engel olamayız canım evdekiler hastalanırsa onlar da kapıyor illaki ama bağışıklıkları böyle güçleniyor. Benim oğlum anaokuluna başlayana kadar neredeyse hiç hastalanmamıştı, ama sonrasında sınıf arkadaşlarından daha sık ve daha ağır hastalanır oldu. Benim bebeğim 3. kez hastalandı daha 3 aylık abisinden kaptı
Bize hep augmentin recete ediliyordu klamoks'u hic icirmedik. Zaditen de alerji ilaci, uyku yapiyor fena halde.Acillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Bahane değilki 2 ufak çocukla vakit olmuyor seni en iyi ben anlarım.hepsi geçecek sabır diyelim.1 2 seneye rahat edicez inşallahanneannen için de üzüldüm rabbim şifa versin bundan sonra rahat eder inşallah
Bir fikrim yok canımAntibiyotik ve zaditen diye ilaç yazdı kullanılır mı daha üç aylık
Saol canımBahane değilki 2 ufak çocukla vakit olmuyor seni en iyi ben anlarım.hepsi geçecek sabır diyelim.1 2 seneye rahat edicez inşallahanneannen için de üzüldüm rabbim şifa versin bundan sonra rahat eder inşallah
Çok geçmiş olsunağlasa da bastırarak masaj yapın.anne olmak gerçekten zor kızım gözünden yaralanınca şiş ve kapalıydı zorla açıp damla damlatır ben de onla ağlardım..
Palyatiften çıkan oluyor ama sana umut vereceğim kadar yüksek bir oran değil bu Allah’ım her iki iyilikten birini versinAnladim.
O zaman ben seyahate hazirlansam iyi olur. Tesekkur ederim Melikecim
İnşallah bakalım bir yaşına kadar bekliyormuş doktorlarufak bir ameliyattu canım korkutmak için demedim, çözümü var demek istemiştimsize ameliyat gerekmez inşaAllah
Basit bir şeymiş ama olmayaydı iyiydi belki de o da rahatsız ediyor kucağımda arada burnunu başını sürtüp duruyordu üstüme belki bu sebebiCanım, ikizim göz doktoru o kadar çok karşılaşıyorlar ki bunla korkma sakin
Kullanabilirsiniz daha iyi bir alternatifi yok dedi.Acillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi
Augmentin klamoks ikisi aynı ilac bebeklere uygun ama zaditen pek önerilmezAcillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Şimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektirİnşallah bakalım bir yaşına kadar bekliyormuş doktorlar
Öyle doldum ki valla bilmiyorum her şey üstüme üstüme gelir oldu arka arkaya
Kuzum şu zaditen sorarmıısn daha üç aylık kullanimmi prospektüste 6 aydan başlıyorKullanabilirsiniz daha iyi bir alternatifi yok dedi.
Canım allah beterinden korusun salma kendini , inşallah bağışıklığı güçlenerek atlatacaktırAllahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilim
Sordum çok kötü dediğin için kullansın sorun yok dedi. Ben nazenine olsa verir misin dedim o da kötüyse kusması günde beşten fazlaysa ve balgamlıysa veririm dedi.Kuzum şu zaditen sorarmıısn daha üç aylık kullanimmi prospektüste 6 aydan başlıyor
Kusma basınç yapar baş ağrısı yapar burnu tıkalıdır tek çıkış ağız olduğu için bir an önce rinitin iyileşmesi gerek kullansa iyi olur dediKuzum şu zaditen sorarmıısn daha üç aylık kullanimmi prospektüste 6 aydan başlıyor
Canım biz daha 1 aylıkken vermişlerdi , yarın ölçek kullanmıştık antibiyotiği o da 2.5 cc ye denk geliyordu yani 100 mg , zaditen de alerji ilacı aksırık öksürük göz yaşı hapşırık burun akıntısı varsa keser , bu arada balgamı hangi renk ? Sarı veya yeşilse enfeksiyon var demektir ve antibiyotik gerekir maalesefAcillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Allah razı olsun MelikeKızlar eşime bir şey soracağınızda özel mesaj da atın bana e posta geliyor o zaman hemen görebileyim. Burdan da yazın herkes nemalansın ama bazen girmediğim oluyor seve seve yardımcı oluruz hepinizi öpüyorum
Kuzum kendi derdimden göremedim ne oldu bebeğeBasit bir şeymiş ama olmayaydı iyiydi belki de o da rahatsız ediyor kucağımda arada burnunu başını sürtüp duruyordu üstüme belki bu sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?