- 2 Temmuz 2023
- 10.771
- 31.272
- 518
Ben istiyorum am acimasindan çok korkuyorum, taktırıp acısı hakkında bilgi verecek olan var mı ?
Saol canımmÇok gecmiş olsun
Aminnnn inşallahhhBu gece ikiniz için de rahat geçsin, mışıl mışıl uyuyun, yarına da bir şeyi kalmasın minnakın inşaAllah
Kuzenimin oğlunda da vardı ameliyat olmuştuBir de gözleri sulanıp duruyordu hastalığıyla iltihap gibi akmaya başladı
Doktor göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi
Masaj yapın dedi ama asla izin vermiyor yapalım, başını sağa sola çevirip duruyor
Neden yapıyor olabilirler acaba bı fikrin var mı pekihiskolikk son bir haftadır benim kızımda aynı bir anda çıldırır gibi ağlıyor. Ben mama takviyeli gidiyorum yok bence yeterli sütüm o ağlama geldiği zaman hem meme hem biberon ile kavga ediyor. Kaldırıp yüzü dönük gezdirince anında susuyor
Gozleri hep akıyorsa ya da capaklanıyorsa gozyası kanalı tıkanıklığı oluyormus masaj cok ise yarıyormuş mutlaka yapmaya calısBir de gözleri sulanıp duruyordu hastalığıyla iltihap gibi akmaya başladı
Masaj yapın dedi ama asla izin vermiyor yapalım, başını sağa sola çevirip duruyor
Diş çıkaran seninki miydi yoksa diklo nun mu?Neden yapıyor olabilirler acaba bı fikrin var mı peki
Göz kenarına bastırarak masaj yapmanız gerekiyor ama o masajı bebeği ağlatana kadar bastırmak gerekiyor maalesef, hafif hafif yapınca işe yaramıyorBir de gözleri sulanıp duruyordu hastalığıyla iltihap gibi akmaya başladı
Önce yan döndü 2 gün önce ondan sonrası kolay zaten devriliveriyorNazenin de dönmedi daha . Yatarken yere basıp kendini yukarı atıyor kayarak ama dönmüyor. benim hatam bence genelde ana kucağında tutuyordum. Şimdi salona getirdim oyun halısını onda daha hareketli eli kolu bacağı bakalım ne Zaman dönecek.
Kolu yetişmiyorBenimki olsa hepsini devirir eli kolu hiç durmuyor
Çok geçmiş olsun biz de boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz ve aşırı zor geçiyorKızlar elinizden geldiğince bebeklerinizi hasta etmeyin yavrum çok zorlanıyor öksürük balgam hapşirik halsizlik hepsini yaşıyor sürekli mızmız sabah iki kez kustu burun deliklerinden çıktı yavrum tıkandı nefes alamadı nasıl korktum kendine gelene kadar burun temizliğini yapıyorum o kadar balgam çıkmasına rağmen sanki işlem hiç yapılmamış gibi kışa da girdik bu hastalıklardan nasıl koruycaz
Bende hastayım gücüm hiç yok
Bana gaz sancısı gibi geliyorNeden yapıyor olabilirler acaba bı fikrin var mı peki
Allahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilimKuzenimin oğlunda da vardı ameliyat olmuştu
İzin vermiyor ki yapalım ve çok hassas bir yer insan korkuyorGöz kenarına bastırarak masaj yapmanız gerekiyor ama o masajı bebeği ağlatana kadar bastırmak gerekiyor maalesef, hafif hafif yapınca işe yaramıyor
Canım, ikizim göz doktoru o kadar çok karşılaşıyorlar ki bunla korkma sakinİzin vermiyor ki yapalım ve çok hassas bir yer insan korkuyor
Benim gücümle olacak değil eşim yapmalı ama o da yapamam diyor
Nasıl edecez bilemiyorum bir bu eksikti diyorum yüzde onda görünen bir durummuş şaşırmadım bizde olmasına
Ben her altını aldığımda deviriyorum sağa sola gaz da çıkartıyor ama düşünemedim farkedemedim daha doğrusu burda biri yazmıştı ana kucağında sürekli hareket etmiyor diye gözlemledim hakikaten öyle. Uyutmak için ana kucağına koydum bugün sadece böyle devam edicem sadece dönmesi için de değil daha hareket alanı geniş olsun. İyiki varsınızÖnce yan döndü 2 gün önce ondan sonrası kolay zaten devriliveriyorelimi de kurtardı mı tamamdır
Destek yeri hastayı rahatlatalım son günlerini iyi yaşasın diye bir bakım ünitesi olarak düşünebilirsin. Geçmiş olsun.Kizlar birsey danisacagim ona gore bir seyahate cikmam gerekecek acil
Palyatif bakim nedir?
90 yasindaki ananem son 3 yıldır yemek yemiyor bu sebeple surekli hastanelere yatip cikiyor, bugun artik yapacak birsey kalmadi deyip palyatif bakima almislar. Ananemle normalde ayni sehirde yasiyorum ama 1 hafta once teyzemlerle sehir disina gitti ve su an o sehirde hastanede.
Palyatif bakim son care midir? Yani ananem orada mi olecek?
ufak bir ameliyattu canım korkutmak için demedim, çözümü var demek istemiştimAllahım sınanıyor muyum iki aydır doktordan ayağımız kesilmedi çeşit çeşit şeyler çıkıyor ne oluyor anlamıyorum ama hiçç iyi değilim
Anladim.Destek yeri hastayı rahatlatalım son günlerini iyi yaşasın diye bir bakım ünitesi olarak düşünebilirsin. Geçmiş olsun.
Hiç bir bölümün almadığı hastaları genelde son evre ca hastaları falan yatırıyorlar ağrısını kesip özel ilgileniyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?