2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben istiyorum am acimasindan çok korkuyorum, taktırıp acısı hakkında bilgi verecek olan var mı ?

Ben onumuzdeki ay regl gordugumde taktiracagim. Doktoruma gec donus yapmisim bu konuda, bana soyledigi suydu "Smear testi ile cok yakin bir aci, daha fazlasını hissetmezsin"

Misal 3 kez smear yaptirdim ben ilk ikisi cok asiri acimisti, sonuncusunu hissetmedim bile. Simdi ben hangisini baz alayim bilemedim.

Ekleme: arastirmalarima gore spiral denen aletin fiyat araligi cok genis 30 tl-2000 tl arasi (hormonlu hormonsuz karisik yazdim bunu)

Benim doktorumla anlastigim rakam muayene dahil 2300 tl. Bunun 800 tlsi spiralin ücreti.(hormonsuzun fiyati bu, hormonlular bi cit daha pahaliymis)

Devlet hastanesinde spirala para versek, doktor muayenesi zaten ücretsiz bu mantikla 800 tl diyelim.

Aile ve Cocuk sagligi merkezlerinde ise ücretsiz.(hormonsuz da hormonlu da takiyoruz dedi)

Hormonlulari pkos'lu, hashimotolu, adet duzensizligi olanlara, agrili adet gorenlere oneriyorlar. Eger sorunsuz bir dongunuz varsa hormonsuzu tercih edebiliyorsunuz.

Gozleri hep akıyorsa ya da capaklanıyorsa gozyası kanalı tıkanıklığı oluyormus masaj cok ise yarıyormuş mutlaka yapmaya calıs

Neden yapıyor olabilirler acaba bı fikrin var mı peki
Diş çıkaran seninki miydi yoksa diklo nun mu?
Protesto aglamaları oluyomus mesela kucagında ve yere bıraktın o aglama. Ama tarif ettigim baska bişey, eger yuzu dısa donukken susuyorsa uyaran eksikliği mi acaba?

Göz kenarına bastırarak masaj yapmanız gerekiyor ama o masajı bebeği ağlatana kadar bastırmak gerekiyor maalesef, hafif hafif yapınca işe yaramıyor

Önce yan döndü 2 gün önce ondan sonrası kolay zaten devriliveriyor elimi de kurtardı mı tamamdır

Çok geçmiş olsun biz de boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz ve aşırı zor geçiyor
Çok küçük daha içim gidiyor ben de hastayım serum yaptırdım iyi geldi

Göz kenarına bastırarak masaj yapmanız gerekiyor ama o masajı bebeği ağlatana kadar bastırmak gerekiyor maalesef, hafif hafif yapınca işe yaramıyor
İzin vermiyor ki yapalım ve çok hassas bir yer insan korkuyor
Benim gücümle olacak değil eşim yapmalı ama o da yapamam diyor
Nasıl edecez bilemiyorum bir bu eksikti diyorum yüzde onda görünen bir durummuş şaşırmadım bizde olmasına

Canım, ikizim göz doktoru o kadar çok karşılaşıyorlar ki bunla korkma sakin

Kizlar birsey danisacagim ona gore bir seyahate cikmam gerekecek acil

Palyatif bakim nedir?

90 yasindaki ananem son 3 yıldır yemek yemiyor bu sebeple surekli hastanelere yatip cikiyor, bugun artik yapacak birsey kalmadi deyip palyatif bakima almislar. Ananemle normalde ayni sehirde yasiyorum ama 1 hafta once teyzemlerle sehir disina gitti ve su an o sehirde hastanede.

Palyatif bakim son care midir? Yani ananem orada mi olecek?

Önce yan döndü 2 gün önce ondan sonrası kolay zaten devriliveriyor elimi de kurtardı mı tamamdır
Ben her altını aldığımda deviriyorum sağa sola gaz da çıkartıyor ama düşünemedim farkedemedim daha doğrusu burda biri yazmıştı ana kucağında sürekli hareket etmiyor diye gözlemledim hakikaten öyle. Uyutmak için ana kucağına koydum bugün sadece böyle devam edicem sadece dönmesi için de değil daha hareket alanı geniş olsun. İyiki varsınız
Bu arada yeni günahlara girildi buyrun efenim ben geç kaldım almakta bence.

Destek yeri hastayı rahatlatalım son günlerini iyi yaşasın diye bir bakım ünitesi olarak düşünebilirsin. Geçmiş olsun.
Hiç bir bölümün almadığı hastaları genelde son evre ca hastaları falan yatırıyorlar ağrısını kesip özel ilgileniyorlar.

Anladim.
O zaman ben seyahate hazirlansam iyi olur. Tesekkur ederim Melikecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…