• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, gelmiş geçmiş olsun çok güzel yazmışsınız her detayını teşekkür ederiz. Bende 22 yaşındayım hiç doğumum olmadı bekarım göğüs ucum omuzdan itibaren 27cm de (olması gereken 20-21cm) 5 ay önce 360 lipo oldum İzmirde göbeğimde bi kaç yerde sorun var doktorum dikleştirme istiyorsan hazır bayılmışken göbeğini düzeltriiz dedi bende bi anda kabul ettim kas altı protez ile dikleştirme yapıcak cumartesi günü 325cc iyi olur dedi . Ama çevremde herkes karşı çıkıyor şuan çocuğum olursa kötü olur mu napıcam ben :((
Merhabalar çok teşekkürler faydası olduysa ne mutlu yazdıklarımın.🥰 Benim bu üstten ölçülerle ilgili pek bir bilgim yok ne mesafede olması gerekiyor vs. Dikleştirmede bir miktar dokular yer değiştiriyor ama süt bezlerine bir zarar geliyor mu bilmiyorum ya da ne koşullarda geliyor. Prensipte doku alınmadığı için bir sorun olmamalı sonuçta küçültme yapılmayacak. Doktorunuz bu sorularınızın cevabını en güzel alacağınız yer ameliyat öncesinde ulaşıp hepsini kendisiyle konuşsanız içiniz rahat olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Evet benim asilcsorunum boyutlaricdegildi emzirmeden dolayi goguslerimin sarkmasiydi. Diklestirme ve motiva 320 cc silikon takildi.

Bu arada kizlarnsol gogsum bariz bir sekilde sag gogsumdenndaha bombeli ve buyuk oldu acikcasi ona moralim cok bozuluyor. Ve sagda normal klasik dikis agrilari varken sol gogusun icine.bildiginiz kramp giriyor hareket kiditligi yaratiypr bugun 11. Gun bariz bi kramp girme hali yasayan oldumu aranizda ve gogus alti dikislerde bi katlanma gibi olmus dikilen yer :(
iki göğüste asimetri olabiliyor doğal olanı da o zaten ama siz şu anda bir de ameliyat sonrası ödemi de gördüğünüzden size anormal geliyor olabilir. Benim de baştan asimetri vardı zamanla azaldı hala belli belirsiz solum daha büyük ama ben anlıyorum onu. İKi göğsünüzü süreçte ayrı düşünün ikisi de farklı bir akışta iyileşecekler birisi daha erken birisi daha geç olabilir, birisinin ödemi daha uzun süre kalabilir. Benim mesela solun dikişleri daha belirgin sağda baya baya azaldı ama biliyorum bir noktada diğeri de yetişecek=) O katlama gibi dediğiniz yerler de dikişler iyileşip esnedikçe düzeliyor büzük büzük durabilir girintiler olabilir. Yine solumda hala bir bombe var baya azaldı ama yine de görüyorum diğerinde yoktu hiç mesela o da geçecek dedi doktorum ne dediyse de oldu bu zamana kadar. Siz de kafanıza çok takılanalr olursa doktorunuza sorun. Bol bol soğuk kompres yapın doktorunuz onay verdiyse bu süreçte bana o da çok iyi gelmişti.

Evet benim asilcsorunum boyutlaricdegildi emzirmeden dolayi goguslerimin sarkmasiydi. Diklestirme ve motiva 320 cc silikon takildi.

Bu arada kizlarnsol gogsum bariz bir sekilde sag gogsumdenndaha bombeli ve buyuk oldu acikcasi ona moralim cok bozuluyor. Ve sagda normal klasik dikis agrilari varken sol gogusun icine.bildiginiz kramp giriyor hareket kiditligi yaratiypr bugun 11. Gun bariz bi kramp girme hali yasayan oldumu aranizda ve gogus alti dikislerde bi katlanma gibi olmus dikilen yer :(
Çok geçmiş olsun, bence ödemden dolayı şuan öyle olabilir. Şeklini birkaç ay sonra alıyormış. Siz yine de çok hareket etmemeye bakın, dikiş izleriniz için de krem kullanın. Bir sene de içinde bayağı azalıyormuş, ağrı için yine de doktora gidin. Bu arada hangi doktora yaptırdınız?

Back
X