- 1 Ekim 2020
- 2.453
- 1.730
- 83
- 35
allam yaBugün verdik kanı bakalım. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı olduğunun haberini de alırız
Her gün eşimi darlıyorum. Göbeğim çıktı mı? Çıkmış mı? Aynı mı![]()

hayırlı haberler alırsın inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allam yaBugün verdik kanı bakalım. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı olduğunun haberini de alırız
Her gün eşimi darlıyorum. Göbeğim çıktı mı? Çıkmış mı? Aynı mı![]()
Olabilir canım haklısınallam yaşimdi çıksın istersin sonra insin
hayırlı haberler alırsın inşallah canım![]()
Allah razı olsunilk zamanlar o ağrlar çok oluyor. ama dikkat et sen yinede, bi yere uzanma , aniden kalkıp oturma mesela
çok sıcak su da iyi değil diyorlar.
ilk 3 ay allah korusun ne olur ne olmaz
o mide bulantısı çok fena, allah yardımcın olsun :)
günaydınn, bazen öyle kanamalar olabiliyor. düşecek olan bebek zaten düşüyor ne yazık ki tutamıyorsunHerkese günaydın. 7+2’deyim. Hamileliğin başından beri sadece bir kere lekelenmem oldu. Doktor normal dedi. Bebeği ve kalp atışını gördük Pazartesi günü. Dün bir anda çok yoğun pıhtılı bir kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar. Dün bebeğin kalbi atıyordu. Bugün yine bakacaklar ama Beta HCG umulan gibi değil bence. Progestan kullanımıyla kanamam biraz azaldı ama kanama alanım çok yoğun. İnsan bebeği için endişe ediyor tabii ama bir süre sonra kendi canının derdine de düşüyor maalesef. Bazen kendime kızıyorum ama gerçek bu. Kürtaj olursa diye korkuyorum, kanama devam ederse diye korkuyorum. Şu an her şeyden korkuyorum. Ama Allah büyük. Kaldıramayacağımız yük vermez inşallah hiçbirimize. Dualarınıza talibim..
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel sonuçlanır. Olacak seyin önüne geçilmiyor.Herkese günaydın. 7+2’deyim. Hamileliğin başından beri sadece bir kere lekelenmem oldu. Doktor normal dedi. Bebeği ve kalp atışını gördük Pazartesi günü. Dün bir anda çok yoğun pıhtılı bir kanamam oldu. Hastaneye yatırdılar. Dün bebeğin kalbi atıyordu. Bugün yine bakacaklar ama Beta HCG umulan gibi değil bence. Progestan kullanımıyla kanamam biraz azaldı ama kanama alanım çok yoğun. İnsan bebeği için endişe ediyor tabii ama bir süre sonra kendi canının derdine de düşüyor maalesef. Bazen kendime kızıyorum ama gerçek bu. Kürtaj olursa diye korkuyorum, kanama devam ederse diye korkuyorum. Şu an her şeyden korkuyorum. Ama Allah büyük. Kaldıramayacağımız yük vermez inşallah hiçbirimize. Dualarınıza talibim..
Canım sende sadece vajinal kanama mı olmuştu yoksa kesede de kanama var mıydı? Bugün gittim ve kese dışında kanama var dedi doktorYeni gördümBuradayım bende
11+5 oldu bulantım zaten yoktu aşırı. Arada yokluyor miniğim sağolsun. Benimde kanama falan olunca 2 haftada 3-4 kere gittim. En son böyle büyümüş görünce içim rahatladı. Böyle parmaklarını bile gördüm. Allahım aklım almıyor 5 cm şeyin parmaklarının olmasını. Mucize gerçekten. Bundan sonra cinsiyet partisi yapınca gidicem yoksa görürüm ben cinsiyeti
yarında fetal dna için kan vereceğim. Ya birde bende azıcık göbek vardı zaten. Sanki hiç çıkmadı gözüken var olan göbek gibi
her gün defalarca inceliyorum merakla bekliyorum.
Bol bol dinlen canım. Artık bir çok kişi kanamalı geçiriyor gebeliğini. Kendini strese sokma. İlaçlarını düzenli kullan. Bir şey olmaz Allah ın izniyleCanım sende sadece vajinal kanama mı olmuştu yoksa kesede de kanama var mıydı? Bugün gittim ve kese dışında kanama var dedi doktor![]()
Canım sende sadece vajinal kanama mı olmuştu yoksa kesede de kanama var mıydı? Bugün gittim ve kese dışında kanama var dedi doktorYeni gördümBuradayım bende
11+5 oldu bulantım zaten yoktu aşırı. Arada yokluyor miniğim sağolsun. Benimde kanama falan olunca 2 haftada 3-4 kere gittim. En son böyle büyümüş görünce içim rahatladı. Böyle parmaklarını bile gördüm. Allahım aklım almıyor 5 cm şeyin parmaklarının olmasını. Mucize gerçekten. Bundan sonra cinsiyet partisi yapınca gidicem yoksa görürüm ben cinsiyeti
yarında fetal dna için kan vereceğim. Ya birde bende azıcık göbek vardı zaten. Sanki hiç çıkmadı gözüken var olan göbek gibi
her gün defalarca inceliyorum merakla bekliyorum.
inşallah olmaz yaBol bol dinlen canım. Artık bir çok kişi kanamalı geçiriyor gebeliğini. Kendini strese sokma. İlaçlarını düzenli kullan. Bir şey olmaz Allah ın izniyle
Kese dışındaydı canım küçük bir alandı. Ama önce kıpkırmızı olacak şekilde tuvalete gittiğimde kanama oldu. Sabaha kadar devam etti kırmızı. Progestan aldıkça kahveye döndü. 5 gün falanda devam etti az azCanım sende sadece vajinal kanama mı olmuştu yoksa kesede de kanama var mıydı? Bugün gittim ve kese dışında kanama var dedi doktor![]()
Merak etme canım. Allahın izniyle bir şey olmaz. İş yapma yat dinlen bol bol. Günde en az 3 lt su iç.Kese dışındaydı canım küçük bir alandı. Ama önce kıpkırmızı olacak şekilde tuvalete gittiğimde kanama oldu. Sabaha kadar devam etti kırmızı. Progestan aldıkça kahveye döndü. 5 gün falanda devam etti az az
Progestanı ağızdan mı aldın peki? Bir de kanama alanı tamamen kapandı mı şimdi?Kese dışındaydı canım küçük bir alandı. Ama önce kıpkırmızı olacak şekilde tuvalete gittiğimde kanama oldu. Sabaha kadar devam etti kırmızı. Progestan aldıkça kahveye döndü. 5 gün falanda devam etti az az