Oy yavrum benim kıyamam ya geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsinizKızlar elinizden geldiğince bebeklerinizi hasta etmeyin yavrum çok zorlanıyor öksürük balgam hapşirik halsizlik hepsini yaşıyor sürekli mızmız sabah iki kez kustu burun deliklerinden çıktı yavrum tıkandı nefes alamadı nasıl korktum kendine gelene kadar burun temizliğini yapıyorum o kadar balgam çıkmasına rağmen sanki işlem hiç yapılmamış gibi kışa da girdik bu hastalıklardan nasıl koruycaz
Bende hastayım gücüm hiç yok
Oy maşallah canımKuzum bebekten bebeğe değişir.. benimki biraz kuvvetli bir bebek. Dedim ya kafasını dığduğunda bile tutuyordu.
Benim kızım da kucaktan inmediği için dönemiyorNazenin de dönmedi daha . Yatarken yere basıp kendini yukarı atıyor kayarak ama dönmüyor. benim hatam bence genelde ana kucağında tutuyordum. Şimdi salona getirdim oyun halısını onda daha hareketli eli kolu bacağı bakalım ne Zaman dönecek.
Ah canım ya geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsinizCanım o kadar yoğun bir gündü ki
Sabah gittik 38.5 ateş ilecovid influenza dan şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükürler olsun ki
Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi
Fitil verdi her 6 saatte bir yarım ama ateşi çıkmazsa verme dedi
Burnunu temizle hava verebilirsin ince giydir bol bol emzir dedi
O kadar halsiz ki yavrum ama hala öyle derin uyuyamıyor sürekli kıpırdanıyor ağlıyor bir tek kucağımda sakinliyor
Ben de serum takıldım biraz daha iyiyim bu geceyi hayırlısıyla atlatırsak daha iyi olacağız
Fitilin etkisi geçince tekrar ateşi 37.7 ye çıktı fitil verdim inmesini bekliyoruz nöbetteyiz bu gece de
Dün sabah 9 dan beri hiç uyumadım
Maya’nin da yeni dogdugunda tikaliydi 45 gunluk olunca gecti. Ben bebekler icin olan kulak copunu kaynamis sicak su ile islatip gunde 5 defa gozunun yanindaki topcuga 10 kez bastirip cekiyordum emerken yada uykuluyken.Bir de gözleri sulanıp duruyordu hastalığıyla iltihap gibi akmaya başladı
Doktor göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi
Masaj yapın dedi ama asla izin vermiyor yapalım, başını sağa sola çevirip duruyor
Hiç bi bilgim yokAcillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Onu benim kız da yapıyor sürekli başını burununu sürtüyor , canım dr mesajla söylemiş inşallah öyle bişey yokturBasit bir şeymiş ama olmayaydı iyiydi belki de o da rahatsız ediyor kucağımda arada burnunu başını sürtüp duruyordu üstüme belki bu sebebi
Canım çok geçmiş olsun. Doktor verdiyse kullan bence canım antibiyotigi. Yarına toparlar inşallah.merak etme onlar sandığımız dan daha güçlüAcillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Şimdi denesem faydası olur mu geçti mi acabaMaya’nin da yeni dogdugunda tikaliydi 45 gunluk olunca gecti. Ben bebekler icin olan kulak copunu kaynamis sicak su ile islatip gunde 5 defa gozunun yanindaki topcuga 10 kez bastirip cekiyordum emerken yada uykuluyken.
Amin canım inşallahAh canım ya geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz
Göz yaşı tıkanıklığı var mışKuzum kendi derdimden göremedim ne oldu bebeğe
Aynı şekilde bizimde baba getirdi bir hafta ayrı odalarda kaldık yinede bulaştı bende gribim ama çocuk bugün perişan oldu hiç bu kadar ağlamamıştı oturdum bende ağladım onunla elimden bişey gelmiyor diyeGöz yaşı tıkanıklığı var mış
Ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu boğaz ağrısı ateş
Benden bulaştı bebeye bana da babasından
Güya diğer odaya almıştık onu
Eve girdi mi hastalık gezmeden gitmiyor
Ben de çok koyuyorum ana kucağına ya, hele eşim varken sürekli ona koyuyor.. benim ev de küçük öyle yerde yatacağı lan da kısıtlı onu yatırınca bizim geçiş iptal o yüzden yatırmadık hiç annem uyardı da yatırdık. Artık dikkat edelim..Ben her altını aldığımda deviriyorum sağa sola gaz da çıkartıyor ama düşünemedim farkedemedim daha doğrusu burda biri yazmıştı ana kucağında sürekli hareket etmiyor diye gözlemledim hakikaten öyle. Uyutmak için ana kucağına koydum bugün sadece böyle devam edicem sadece dönmesi için de değil daha hareket alanı geniş olsun. İyiki varsınız
Bu arada yeni günahlara girildi buyrun efenim ben geç kaldım almakta bence.
Canım biz ailecek 2.ye grip olduk. Bebeğe 2sinde de bulaşmadı. Çünkü yılmadan bıkmadan maske taktık... bebeği kucağına alan maskeli. Yada yaklaşan.. şuan gece saat 5 ben maskeyle emziriyorum. Evi bol bol havalandırdık bir de..Göz yaşı tıkanıklığı var mış
Ayrıca üst solunum yolu enfeksiyonu boğaz ağrısı ateş
Benden bulaştı bebeye bana da babasından
Güya diğer odaya almıştık onu
Eve girdi mi hastalık gezmeden gitmiyor
Kuzum seninki prematüre ayrıca sen düzeltilmiş tarihe göre daha dönme zamanı gelmemiş olabilir.Oy maşallah canım
Kuzum benim çok çok geçmiş olsun kuzuyaxacil şifalar versin rabbim inşallah .. bol bol emzirmeye de çalış canım.hem ateş düşürür hem de antikor geçer senden. Rabbim sanada yardımcı olsun hastayken çok zor.Aynı şekilde bizimde baba getirdi bir hafta ayrı odalarda kaldık yinede bulaştı bende gribim ama çocuk bugün perişan oldu hiç bu kadar ağlamamıştı oturdum bende ağladım onunla elimden bişey gelmiyor diye
Elimde 2 adet ateş ölçer vardı biri koltuk altı diğeri de kulaktan ölçer ama eskiydi şüphelendim bu iki ölçerden eşimi 3;30 da nöbetçi eczaneye gönderdim geldi bi baktım 37.5 ölçen ölçer 38.3 çıktı hemen şurup verdim suya soktum ılık suya sonra düşmeye başladı 37 de kaldı başında bekliyorum bugünde sabahı ettik o kadar zorlandım ki hem hastayım hem yavruma bakmaya çalışıyorum çok zor bi gece
Sağol kuzum Allah razı olsun ya neye şaşırıyorum biliyomusun yetişkin insanda bile bu kadar balgam çıkmazken bu kız ne oldu da bu kadar tıkandı anlamıyorum öksürük balgam çok bide ateş başladıKuzum benim çok çok geçmiş olsun kuzuyaxacil şifalar versin rabbim inşallah .. bol bol emzirmeye de çalış canım.hem ateş düşürür hem de antikor geçer senden. Rabbim sanada yardımcı olsun hastayken çok zor.
Yaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktıKuzum benim çok çok geçmiş olsun kuzuyaxacil şifalar versin rabbim inşallah .. bol bol emzirmeye de çalış canım.hem ateş düşürür hem de antikor geçer senden. Rabbim sanada yardımcı olsun hastayken çok zor.
Baya aynı şeyleri yaşamışız bir an önce geçsin gitsin hastalıklar inşallah. Çok iyi anlıyorum nasıl bir gece olduğunu dünden önceki gece hiç uyumamıştık sadece kucağımda dalıyordu hep ağlayarak uyanıyordu yavrum.bu gece biraz daha iyiydik parça parça da olsa yatağında bi 5 saate yakın uyuyabildi şükür ateşimizde en fazla 37.3e çıktı. İnce giydir ama mutlaka ayağında çorap olsun farketmişsindir ateş çıkınca el ayak buz kesiyor ısıyı dengelemek lazım vücutta o yüzden ince de olsa ayağında mutlaka bir şey olsunAynı şekilde bizimde baba getirdi bir hafta ayrı odalarda kaldık yinede bulaştı bende gribim ama çocuk bugün perişan oldu hiç bu kadar ağlamamıştı oturdum bende ağladım onunla elimden bişey gelmiyor diye
Elimde 2 adet ateş ölçer vardı biri koltuk altı diğeri de kulaktan ölçer ama eskiydi şüphelendim bu iki ölçerden eşimi 3;30 da nöbetçi eczaneye gönderdim geldi bi baktım 37.5 ölçen ölçer 38.3 çıktı hemen şurup verdim suya soktum ılık suya sonra düşmeye başladı 37 de kaldı başında bekliyorum bugünde sabahı ettik o kadar zorlandım ki hem hastayım hem yavruma bakmaya çalışıyorum çok zor bi gece
Canım çok geçmiş olsun size de ne güzel koruyabilmişsiniz bebeyi.biz ne yaptıysak ta bulaştıCanım biz ailecek 2.ye grip olduk. Bebeğe 2sinde de bulaşmadı. Çünkü yılmadan bıkmadan maske taktık... bebeği kucağına alan maskeli. Yada yaklaşan.. şuan gece saat 5 ben maskeyle emziriyorum. Evi bol bol havalandırdık bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?