2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oy yavrum benim kıyamam ya geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsiniz

Benim kızım da kucaktan inmediği için dönemiyor

Ah canım ya geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşirsiniz

Maya’nin da yeni dogdugunda tikaliydi 45 gunluk olunca gecti. Ben bebekler icin olan kulak copunu kaynamis sicak su ile islatip gunde 5 defa gozunun yanindaki topcuga 10 kez bastirip cekiyordum emerken yada uykuluyken.

Acillllll Kızlar bebeğim çok hasta ağlıyor sürekli balgam kusuyo
Bu antibiyotik ve zatiten diye ilaç verdi bunu üç aylık bebek kullanabilir mi ya
Canım çok geçmiş olsun. Doktor verdiyse kullan bence canım antibiyotigi. Yarına toparlar inşallah.merak etme onlar sandığımız dan daha güçlü

Maya’nin da yeni dogdugunda tikaliydi 45 gunluk olunca gecti. Ben bebekler icin olan kulak copunu kaynamis sicak su ile islatip gunde 5 defa gozunun yanindaki topcuga 10 kez bastirip cekiyordum emerken yada uykuluyken.
Şimdi denesem faydası olur mu geçti mi acaba

Aynı şekilde bizimde baba getirdi bir hafta ayrı odalarda kaldık yinede bulaştı bende gribim ama çocuk bugün perişan oldu hiç bu kadar ağlamamıştı oturdum bende ağladım onunla elimden bişey gelmiyor diye
Elimde 2 adet ateş ölçer vardı biri koltuk altı diğeri de kulaktan ölçer ama eskiydi şüphelendim bu iki ölçerden eşimi 3;30 da nöbetçi eczaneye gönderdim geldi bi baktım 37.5 ölçen ölçer 38.3 çıktı hemen şurup verdim suya soktum ılık suya sonra düşmeye başladı 37 de kaldı başında bekliyorum bugünde sabahı ettik o kadar zorlandım ki hem hastayım hem yavruma bakmaya çalışıyorum çok zor bi gece

Ben de çok koyuyorum ana kucağına ya, hele eşim varken sürekli ona koyuyor.. benim ev de küçük öyle yerde yatacağı lan da kısıtlı onu yatırınca bizim geçiş iptal o yüzden yatırmadık hiç annem uyardı da yatırdık. Artık dikkat edelim..
Aldım ven de bundan canım ama 6ay diyor zaten geç kalmadın korkma

Canım biz ailecek 2.ye grip olduk. Bebeğe 2sinde de bulaşmadı. Çünkü yılmadan bıkmadan maske taktık... bebeği kucağına alan maskeli. Yada yaklaşan.. şuan gece saat 5 ben maskeyle emziriyorum. Evi bol bol havalandırdık bir de..

Kuzum benim çok çok geçmiş olsun kuzuyaxacil şifalar versin rabbim inşallah .. bol bol emzirmeye de çalış canım.hem ateş düşürür hem de antikor geçer senden. Rabbim sanada yardımcı olsun hastayken çok zor.

Sağol kuzum Allah razı olsun ya neye şaşırıyorum biliyomusun yetişkin insanda bile bu kadar balgam çıkmazken bu kız ne oldu da bu kadar tıkandı anlamıyorum öksürük balgam çok bide ateş başladı

Yaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktı

Baya aynı şeyleri yaşamışız bir an önce geçsin gitsin hastalıklar inşallah. Çok iyi anlıyorum nasıl bir gece olduğunu dünden önceki gece hiç uyumamıştık sadece kucağımda dalıyordu hep ağlayarak uyanıyordu yavrum.bu gece biraz daha iyiydik parça parça da olsa yatağında bi 5 saate yakın uyuyabildi şükür ateşimizde en fazla 37.3e çıktı. İnce giydir ama mutlaka ayağında çorap olsun farketmişsindir ateş çıkınca el ayak buz kesiyor ısıyı dengelemek lazım vücutta o yüzden ince de olsa ayağında mutlaka bir şey olsun

En iyi ölçer kulaktan diyorlar ama mübarek ölçtürmüyor ki artık biri dokununca irkiliyor ona da ayrı üzülüyorum daha 73 günlük bebeyi hasta ettik ya off of

Canım çok geçmiş olsun size de ne güzel koruyabilmişsiniz bebeyi.biz ne yaptıysak ta bulaştı
eşim her odaya geldiğinde maske taktı ben hasta olduğumu anladığımdan beri taktım maske hep ilgileneyim ilgilenmeyeyim hep taktım
Ama sanırım bulaşan bulaşmıştı hiç fayda etmedi
Hala maskeyleyim yanında.
Odayı devamlı havalandırıyoruz kısa duşlar aldırıyoruz burnunu temizliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…