Ccanim çok çok geçmiş olsun.Baya aynı şeyleri yaşamışız bir an önce geçsin gitsin hastalıklar inşallah. Çok iyi anlıyorum nasıl bir gece olduğunu dünden önceki gece hiç uyumamıştık sadece kucağımda dalıyordu hep ağlayarak uyanıyordu yavrum.bu gece biraz daha iyiydik parça parça da olsa yatağında bi 5 saate yakın uyuyabildi şükür ateşimizde en fazla 37.3e çıktı. İnce giydir ama mutlaka ayağında çorap olsun farketmişsindir ateş çıkınca el ayak buz kesiyor ısıyı dengelemek lazım vücutta o yüzden ince de olsa ayağında mutlaka bir şey olsun
En iyi ölçer kulaktan diyorlar ama mübarek ölçtürmüyor ki artık biri dokununca irkiliyor ona da ayrı üzülüyorum daha 73 günlük bebeyi hasta ettik ya off of
Canım acile götürdun mü. Belki hava verir rahatlar. Tıkanıklık olduğu için emmiyo olabilir.Sağol kuzum Allah razı olsun ya neye şaşırıyorum biliyomusun yetişkin insanda bile bu kadar balgam çıkmazken bu kız ne oldu da bu kadar tıkandı anlamıyorum öksürük balgam çok bide ateş başladı
Saol canım benim düne göre bir tık daha iyi toparlayacak bir iki güne inşallah,benim dilimdeki acı geçmiyorCcanim çok çok geçmiş olsun.
Şimdi nasıl peki bebeler inşallah toparlanmış tır biraz ikisi deSonbahardagel
Senden görmüştüm heralde. Korkum vah dönmedi değil sadece ana kucağı benim rahatıma geliyor diye hareketini kısıtladım kendi keyfim için diye üzüldüm yoksa elbet hepsi dönüp emekleyeyip yürüyecek vah neden yapamadığı değil yani. ortalık dağınık durmasın diye odasında duruyordu halısı oynayacağı zaman gidiyorduk ama koltuğu açtım salonda artık tv ye bakıyor diye çevirdim sıpayıBen de çok koyuyorum ana kucağına ya, hele eşim varken sürekli ona koyuyor.. benim ev de küçük öyle yerde yatacağı lan da kısıtlı onu yatırınca bizim geçiş iptal o yüzden yatırmadık hiç annem uyardı da yatırdık. Artık dikkat edelim..
Aldım ven de bundan canım ama 6ay diyor zaten geç kalmadın korkma
Ben bizim yatağın üstüne koyuyorum orda oynuyoruz bazen güzel oluyor hem ufak olduğu için içim rahat oluyor orda bırakınca koltuklara güvenemiyorum totosuyla döndürüyor kendini düz koyduğum bebeye bi bakıyorum ters dönmüş kamera almamıştım sırf bundan alacağım galibaBen de çok koyuyorum ana kucağına ya, hele eşim varken sürekli ona koyuyor.. benim ev de küçük öyle yerde yatacağı lan da kısıtlı onu yatırınca bizim geçiş iptal o yüzden yatırmadık hiç annem uyardı da yatırdık. Artık dikkat edelim..
Aldım ven de bundan canım ama 6ay diyor zaten geç kalmadın korkma
Ah yavrum ya nebulizatör var mı evde serum fizyolojiği dolaba koy biraz soğusun nebulizatöre koy yanına hava versin baya rahatlatıyor geçen instagtamda görmüştüm.bu hastalığında denedim rahatlatttı gibiYaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktı
Kuzum Mesajını geç gördüm ya biberonla falan sağdığın sütü vesaire verseydin keşke Çünkü Sıvı kaybı çok olduğu için bebeği beslemek lazım. Edip de iyileşmek için bol su gerekiyor sizin de içmeniz lazım Bebeği de bu yüzden sık emzirmek lazım ama işte hasta olunca da iştahı gitmiştir kuzum maske takın sizde grip olduğunuz hepYaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktı
Kıyamam bebeğime ya kıyamıyor insan onlara hiç ama Yapacak bir şey yok canım büyüyorlar hasta da olacaklar sağlıklı olacak antikoru üretiyor vücudu daha sağlıklı olcak bir kaç gün sonra böyle düşünelim Birkaç güne geçecek inşallahCanım çok geçmiş olsun size de ne güzel koruyabilmişsiniz bebeyi.biz ne yaptıysak ta bulaştı
eşim her odaya geldiğinde maske taktı ben hasta olduğumu anladığımdan beri taktım maske hep ilgileneyim ilgilenmeyeyim hep taktım
Ama sanırım bulaşan bulaşmıştı hiç fayda etmedi
Hala maskeyleyim yanında.
Odayı devamlı havalandırıyoruz kısa duşlar aldırıyoruz burnunu temizliyoruz
Şimdi farkettim mesajını arada kaçmış gözümdenŞimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektir
Aynen canım benim salonda bebeğin her şeyi Sadece bu çok yer kaplıyor. Zaten sevmiyor da benimki Bunu o yüzden arada kızıp diğer odaya götürüyorum benim salondaki koltuk açık bir tarafında bunun oyuncakları her şeyi bir koltukta kitapları falan koydum 1 koltuk onunSenden görmüştüm heralde. Korkum vah dönmedi değil sadece ana kucağı benim rahatıma geliyor diye hareketini kısıtladım kendi keyfim için diye üzüldüm yoksa elbet hepsi dönüp emekleyeyip yürüyecek vah neden yapamadığı değil yani. ortalık dağınık durmasın diye odasında duruyordu halısı oynayacağı zaman gidiyorduk ama koltuğu açtım salonda artık tv ye bakıyor diye çevirdim sıpayı
Günaydın bu arada hanımlar gününüz hayırla sağlıkla mutlulukla geçsin bebişlerimizle
Çok Çokk geçmiş olsunKizlar birsey danisacagim ona gore bir seyahate cikmam gerekecek acil
Palyatif bakim nedir?
90 yasindaki ananem son 3 yıldır yemek yemiyor bu sebeple surekli hastanelere yatip cikiyor, bugun artik yapacak birsey kalmadi deyip palyatif bakima almislar. Ananemle normalde ayni sehirde yasiyorum ama 1 hafta once teyzemlerle sehir disina gitti ve su an o sehirde hastanede.
Palyatif bakim son care midir? Yani ananem orada mi olecek?
Ben bunların büyük kartlarını almıştım ama bu daha güzelmiş hemen alıyorumBen her altını aldığımda deviriyorum sağa sola gaz da çıkartıyor ama düşünemedim farkedemedim daha doğrusu burda biri yazmıştı ana kucağında sürekli hareket etmiyor diye gözlemledim hakikaten öyle. Uyutmak için ana kucağına koydum bugün sadece böyle devam edicem sadece dönmesi için de değil daha hareket alanı geniş olsun. İyiki varsınız
Bu arada yeni günahlara girildi buyrun efenim ben geç kaldım almakta bence.
Evet aşağıdaki komşum salonu yakmıyormuş üst komşum da fetöden almışlar ev boş alt üst yanmayınca ev 26 derece ama diğer yerlere göre salon soğuk battaniye de sersem rahat edemiyorum soğuk alır diye ara ara odasında koyucam ama güç alır çocuk yerden derler. Bakalım gelişimini göreceğiz kızımın böyle dağınık ben hiç hoşlanmıyorum ama mecburAynen canım benim salonda bebeğin her şeyi Sadece bu çok yer kaplıyor. Zaten sevmiyor da benimki Bunu o yüzden arada kızıp diğer odaya götürüyorum benim salondaki koltuk açık bir tarafında bunun oyuncakları her şeyi bir koltukta kitapları falan koydum 1 koltuk onunev misafir gelince düzeni geliyor Yoksa öyle oturuyoruz. Yok canım senin bunu dert etmeyeceğini biliyorum Sen çocukları kıyaslamayan bir annesin. Ama yanlış yapmışız çocukları yere yatırmak lazımmış özgür bırakmak için
GünaydınSenden görmüştüm heralde. Korkum vah dönmedi değil sadece ana kucağı benim rahatıma geliyor diye hareketini kısıtladım kendi keyfim için diye üzüldüm yoksa elbet hepsi dönüp emekleyeyip yürüyecek vah neden yapamadığı değil yani. ortalık dağınık durmasın diye odasında duruyordu halısı oynayacağı zaman gidiyorduk ama koltuğu açtım salonda artık tv ye bakıyor diye çevirdim sıpayı
Günaydın bu arada hanımlar gününüz hayırla sağlıkla mutlulukla geçsin bebişlerimizle
Canım benimki emzirirken uyuyor zaten direk yerine koyunca uyanıyor tabi ama reflü yatağına koyduğum için direk alıp ayağımda sallıyorum beyaz gürültü eşliğinde bu şekilde çok güzel uyuyor hatta yarım saat sonra uyandı diyelim yine sallıyorum hatta uzanarak yapıyorum bende onunla birlikte uyuyorum ( tabi bu sırada ayaklar felçGündüz uykularını güzel yapan bebeklerimin güzel anneleri bana taktik öneri deneyimler paylaşabilir misiniz.
Şu hastalık süreci bittikten sonra üzerinde durmak istiyorum.
Önceden 1-1.5 saatlik uykuları olurdu ama artık bir iki haftadır yirmi dk uyusa şükrediyorum. Önceden sesli ortamda uyuyan uyumasına devam eden ben artık çıt çıkarmıyoruz uyanmasın diye en ufacık sese uyanıyor hemen ve uykuya geri dönmüyor.
Kucakta yürüyerek pış pışlayarak uyutuyorum ama yatağına koyduğum an açıyor artık gözlerini. Bazen de meme de uyuyor ama yine yatağına koyunca uyanıyor.
Anakucağında uyuduğu çok çok nadir uyumuyor onda da
Ayakta sallamadım hiç şu hastalık döneminde denedim onu da kabul etmedi sevmiyor hiç
Sizler nasıl uyutuyorsunuz
Önemli değil canım, benimkinin de gündüz uykuları kötüŞimdi farkettim mesajını arada kaçmış gözümden
Bugünkü ilk uykusunda yapacağım mutlaka
Tabi uyursa gündüz uykularımızda çok kötü bu aralar iyileştiği gibi el atmam lazım böyle gitmez
Kuzum 37.7 ye çıktı ateşi şurup verdim soydum elini yzüzünü yıkadım bekliyorumCcanim çok çok geçmiş olsun.
Şimdi nasıl peki bebeler inşallah toparlanmış tır biraz ikisi deSonbahardagel
Emmeye başladı kuzum azar azar ateş illeti bi gitseydiCanım acile götürdun mü. Belki hava verir rahatlar. Tıkanıklık olduğu için emmiyo olabilir.
Nebulazetör yokk kuzumAh yavrum ya nebulizatör var mı evde serum fizyolojiği dolaba koy biraz soğusun nebulizatöre koy yanına hava versin baya rahatlatıyor geçen instagtamda görmüştüm.bu hastalığında denedim rahatlatttı gibi
Eğer çok çok tıkalıysa hastaneye götür hava versinler mutlaka canım.
Ağızlarından nefes alamadıkları için çok tıkanır ememez uyuyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?