2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ccanim çok çok geçmiş olsun.
Şimdi nasıl peki bebeler inşallah toparlanmış tır biraz ikisi de Sonbahardagel

Canım acile götürdun mü. Belki hava verir rahatlar. Tıkanıklık olduğu için emmiyo olabilir.

Senden görmüştüm heralde. Korkum vah dönmedi değil sadece ana kucağı benim rahatıma geliyor diye hareketini kısıtladım kendi keyfim için diye üzüldüm yoksa elbet hepsi dönüp emekleyeyip yürüyecek vah neden yapamadığı değil yani. ortalık dağınık durmasın diye odasında duruyordu halısı oynayacağı zaman gidiyorduk ama koltuğu açtım salonda artık tv ye bakıyor diye çevirdim sıpayı

Günaydın bu arada hanımlar gününüz hayırla sağlıkla mutlulukla geçsin bebişlerimizle

Eklentiler

• IMG_0234.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben bizim yatağın üstüne koyuyorum orda oynuyoruz bazen güzel oluyor hem ufak olduğu için içim rahat oluyor orda bırakınca koltuklara güvenemiyorum totosuyla döndürüyor kendini düz koyduğum bebeye bi bakıyorum ters dönmüş kamera almamıştım sırf bundan alacağım galiba

Yaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktı
Ah yavrum ya nebulizatör var mı evde serum fizyolojiği dolaba koy biraz soğusun nebulizatöre koy yanına hava versin baya rahatlatıyor geçen instagtamda görmüştüm.bu hastalığında denedim rahatlatttı gibi
Eğer çok çok tıkalıysa hastaneye götür hava versinler mutlaka canım.
Ağızlarından nefes alamadıkları için çok tıkanır ememez uyuyamaz

Yaklaşık 7 saat emmedi ağladı inledi yavrum iki saat öncede bir dk emdi zorla bıraktı
Kuzum Mesajını geç gördüm ya biberonla falan sağdığın sütü vesaire verseydin keşke Çünkü Sıvı kaybı çok olduğu için bebeği beslemek lazım. Edip de iyileşmek için bol su gerekiyor sizin de içmeniz lazım Bebeği de bu yüzden sık emzirmek lazım ama işte hasta olunca da iştahı gitmiştir kuzum maske takın sizde grip olduğunuz hep

Kıyamam bebeğime ya kıyamıyor insan onlara hiç ama Yapacak bir şey yok canım büyüyorlar hasta da olacaklar sağlıklı olacak antikoru üretiyor vücudu daha sağlıklı olcak bir kaç gün sonra böyle düşünelim Birkaç güne geçecek inşallah

Şimdi 3 defa deriiiin nefes alıp ver, sakinleş. Böyle böyle büyüyecekler. Bebeği uyutup bir kahve veya hastasın diye çay keyfi yap sana iyi gelecektir
Şimdi farkettim mesajını arada kaçmış gözümden
Bugünkü ilk uykusunda yapacağım mutlaka
Tabi uyursa gündüz uykularımızda çok kötü bu aralar iyileştiği gibi el atmam lazım böyle gitmez

Aynen canım benim salonda bebeğin her şeyi Sadece bu çok yer kaplıyor. Zaten sevmiyor da benimki Bunu o yüzden arada kızıp diğer odaya götürüyorum benim salondaki koltuk açık bir tarafında bunun oyuncakları her şeyi bir koltukta kitapları falan koydum 1 koltuk onun ev misafir gelince düzeni geliyor Yoksa öyle oturuyoruz. Yok canım senin bunu dert etmeyeceğini biliyorum Sen çocukları kıyaslamayan bir annesin. Ama yanlış yapmışız çocukları yere yatırmak lazımmış özgür bırakmak için

Çok Çokk geçmiş olsun
Kendi kaldı hastanesinde palyatif bakım bölümü varsa oraya aldırabilirisniz belki diye düşünüyorum

Ben bunların büyük kartlarını almıştım ama bu daha güzelmiş hemen alıyorum

Evet aşağıdaki komşum salonu yakmıyormuş üst komşum da fetöden almışlar ev boş alt üst yanmayınca ev 26 derece ama diğer yerlere göre salon soğuk battaniye de sersem rahat edemiyorum soğuk alır diye ara ara odasında koyucam ama güç alır çocuk yerden derler. Bakalım gelişimini göreceğiz kızımın böyle dağınık ben hiç hoşlanmıyorum ama mecbur

Günaydın
Bende bizim sıpayı yan ya da ters koymama rağmen dönüp tv ye bakıyor ya çok fena oda da ben yokken ordan ses geldiği için direk dönüp bakıyor daha şimdiden hipnoz oluyor anlaşılan ilerde tv açılmayacak

Gündüz uykularını güzel yapan bebeklerimin güzel anneleri bana taktik öneri deneyimler paylaşabilir misiniz.
Şu hastalık süreci bittikten sonra üzerinde durmak istiyorum.
Önceden 1-1.5 saatlik uykuları olurdu ama artık bir iki haftadır yirmi dk uyusa şükrediyorum. Önceden sesli ortamda uyuyan uyumasına devam eden ben artık çıt çıkarmıyoruz uyanmasın diye en ufacık sese uyanıyor hemen ve uykuya geri dönmüyor.
Kucakta yürüyerek pış pışlayarak uyutuyorum ama yatağına koyduğum an açıyor artık gözlerini. Bazen de meme de uyuyor ama yine yatağına koyunca uyanıyor.
Anakucağında uyuduğu çok çok nadir uyumuyor onda da
Ayakta sallamadım hiç şu hastalık döneminde denedim onu da kabul etmedi sevmiyor hiç

Sizler nasıl uyutuyorsunuz

Canım benimki emzirirken uyuyor zaten direk yerine koyunca uyanıyor tabi ama reflü yatağına koyduğum için direk alıp ayağımda sallıyorum beyaz gürültü eşliğinde bu şekilde çok güzel uyuyor hatta yarım saat sonra uyandı diyelim yine sallıyorum hatta uzanarak yapıyorum bende onunla birlikte uyuyorum ( tabi bu sırada ayaklar felç ) bir de sallamayı bıraktıktan sonra yeri değişmediği için sorun olmuyor

Nebulazetör yokk kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…