Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Kızlar nasılsınız. Grupta konuşan kalmadı 😁 gebe kalan gitti 🤣
Kızlar ben de yeni girebildim. Türkiye’den dönüş yaptım ve çok tempolu bi süreçti. 3 ay sonrasınds eşimle vakit geçirdik bi sürede o yüzden hiç foruma bakamadım açıkcası. daha yeni düzenim oturuyo. Mesajlara göz attım, herkes iyidir umarım.
Ben iyiyim bebek iyi büyüyoruz çok şükür 😍🧿
Burada olan Sizler nasılsınız?

Merhaba sanırım sizinle aynı süreçten geciyorum. Yoğun kanama ve ağrılarım var. Sonrasında yeniden gebelik planladiniz mi?
Merhaba öncelikle çok geçmişler olsun. dilerim kısa sürede hemen toparlanırsınız 🌸♥️
evet 4 aylık hamileyim şu anda çok şükür 😍♥️🧿
inanın her şey gelip geçiyor, yeter ki çok stres yapmayın.. ben kasımda düşük yaptım ocakta hamilelik haberi aldım. Darısı isteyen herkesin başına ♥️🙏🧿

Ben girdiğim de ilk buraya giriyorum. Ama eskisi gibi her gün girmez oldum 😍 sen nasılsın
Nasıl gidiyor gebeliğin. Cinsiyeti öğrendin mi 😊 biz de iyiyiz çok şükür. Adet olamıyorum 10 gün gecikti. Normal aslında benim için ama adet olma zamanından beri ağrılarım var. Şüphelendim test yaptım 2 kere. Ama yok. Öyle gebelik hali de yok üstümde. Pcos var zaten. İnositol diye bir takviye iyi geliyormuş. Pcosta. Onu aldım. 3 gündür kullanıyorum.
Kızlar ben de yeni girebildim. Türkiye’den dönüş yaptım ve çok tempolu bi süreçti. 3 ay sonrasınds eşimle vakit geçirdik bi sürede o yüzden hiç foruma bakamadım açıkcası. daha yeni düzenim oturuyo. Mesajlara göz attım, herkes iyidir umarım.
Ben iyiyim bebek iyi büyüyoruz çok şükür 😍🧿
Burada olan Sizler nasılsınız?
Siz iyiyseniz sıkıntı yok canım. Tahmin ettim böyle olabileceğini ama yine de girmeyince merak ettim 🤗 kavustay olmuş sizin için 😃
Doğumu orda mı düşünüyorsun ?
Biz de dün deprem atlattık. Allah bir daha yasatmasın. Bir anda çocuklarla dışarı atmak zorunda kaldık.kendimizi. ben de Vertigo da var. Normalde de basım dönüyor. Depremden sonra da hep deprem oluyormuş gibi geliyor 😐

Normal normal ilk gebeliklerde hemen çıkmıyor. Bide karnında geniş olabiliyor. Benim hemen çıktı neden sezeryan göbeğim var ve ikinci
Bence çok normal duyduğum kadarıyla ilk bebekte 16. Hafta civarında belirginleşiyormuş genelde
Sen de içini ferah tut Allah’ın izniyle
Bizim bu paranoyamız…
İşte bende akıl veriyorum da 2 gündür göbeğim çıkmadı diye kafama takmaya başladım. 12+3 üz bugün. Göbek hala aynı. Bayramda büyümüştü. Eve dönünce normale döndü. Döndükten sonra doktora da gittik 11+0 ken ama bugün içimi tırmaladı acaba bir şey mi oldu da büyümüyor diye. Normal mi sizce kızlar çok deneyimsizim
Valla kızlar bence bu karın çıkma olayı her kadında farklılık gösteriyor. Benim direkt çıktı mesela. Saklayamadım son 1 aydan beri ben mesela 😁😍♥️🧿

Siz iyiyseniz sıkıntı yok canım. Tahmin ettim böyle olabileceğini ama yine de girmeyince merak ettim 🤗 kavustay olmuş sizin için 😃
Biz de dün deprem atlattık. Allah bir daha yasatmasın. Bir anda çocuklarla dışarı atmak zorunda kaldık.kendimizi. ben de Vertigo da var. Normalde de basım dönüyor. Depremden sonra da hep deprem oluyormuş gibi geliyor 😐
Evet ya ben bile buradan stres oldum haberleri okuyunca çok 😔😔 çok geçmişler olsun 😔😔 daha büyüğünü göstermesin rabbim. 🙏
ben doğumu Türkiye’de planlıyorum canım, 3 ay sonra yeniden TR’ye geri geleceğim. Son 30. Haftada uçuluyomuş o zamana doğru dönerim sanırım. 🙏🙏

fufucum fufucum sen Prolaktin yüksekliği çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam belirtin var mıydı
Evet canım, ama sınırın biraz üzerinde çıkmıştı. Ve doktor bana dostinex verdi ben 1 kutuyu bile kullanamadan gebelik haberi aldım. Ama eminim o süreçte 2,5 hap kullandım onun etkisi dahi olmuş olabilir. Bana gebeliği engellemez ama engelleyebilir de riske atmayalım demişti. varsa öyle bi durum sınırın üstünde bile olsa al derim ilacı hemen başla.

Evet ya ben bile buradan stres oldum haberleri okuyunca çok 😔😔 çok geçmişler olsun 😔😔 daha büyüğünü göstermesin rabbim. 🙏
ben doğumu Türkiye’de planlıyorum canım, 3 ay sonra yeniden TR’ye geri geleceğim. Son 30. Haftada uçuluyomuş o zamana doğru dönerim sanırım. 🙏🙏
Sağolasın 🤗 geçmiş gitmiştir inşallah.
Evet belirli bir haftası var ona göre bakarsın inşallah. 😍

Sen nerelerdesin ablaammm 🤣 özlettin
Valla canım koşturmalardaydım çok ya, Ankara’ya gittim orada tempo çoktu. Çevrem özlediklerim komşular ayrıca doktor kontrollri filan derken sonra dönüş hazırlıkları buraya geliş, kocama vakit ayırma burada doktor kontrolü. Daha anca fırsatım olabildi foruma girmeye.
Siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo? 😍

Valla canım koşturmalardaydım çok ya, Ankara’ya gittim orada tempo çoktu. Çevrem özlediklerim komşular ayrıca doktor kontrollri filan derken sonra dönüş hazırlıkları buraya geliş, kocama vakit ayırma burada doktor kontrolü. Daha anca fırsatım olabildi foruma girmeye.
Siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo? 😍
İyi çok şükür çok sevindim her şeyim yolunda olmasına💗 ben de dokuz hafta oldum. Ufak bir kanama alanı çıktı kapandı vs. Mide bulantılarım yaşam kalitemi çokk düşürdü aşırı yaşıyorum maalesef. Onun haricinde bebek de iyi çok şükür. Arada giriyorum bakıyorum ben de buralara

Nasıl gidiyor gebeliğin. Cinsiyeti öğrendin mi 😊 biz de iyiyiz çok şükür. Adet olamıyorum 10 gün gecikti. Normal aslında benim için ama adet olma zamanından beri ağrılarım var. Şüphelendim test yaptım 2 kere. Ama yok. Öyle gebelik hali de yok üstümde. Pcos var zaten. İnositol diye bir takviye iyi geliyormuş. Pcosta. Onu aldım. 3 gündür kullanıyorum.

Cinsiyeti 1 haftadır biliyoruz da. Cumartesi de cinsiyet partimiz var. O gün öğreneceğiz inşallah. Sıkıntı yok şimdilik şükür. En son 11 haftalıkken gittim. Bugün 14 haftalık olduk. Çok merak ediyorum. Şu partiyi bir atlayım doktora gideceğim hemen. Kullan bakalım inşallah iyi gelir 😍 Deprem çok fenaydı gerçekten. Geçmiş olsun. Benim vertigom yok bende deprem oluypr sanıyorum sürekli. Gece hareket edecek nesneleri izleyerek uyuyakaldım

Benim göbek hala böyle. Normal mi 😂 endişelenmeli miyim? 14+0 olduk bugün 😅😅 cinsiyeti görmemek için doktora gitmiyorum. En son 11 haftalıkken iyiydi. Fetal dna testimizde temiz çıktı. Haftasonu fotoğraf falan paylaşıcaz ya bir şeu olduysa diye içime kurt düşüyor 🥲

Eklentiler

• IMG_9644.webp
    IMG_9644.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 8
Cinsiyeti 1 haftadır biliyoruz da. Cumartesi de cinsiyet partimiz var. O gün öğreneceğiz inşallah. Sıkıntı yok şimdilik şükür. En son 11 haftalıkken gittim. Bugün 14 haftalık olduk. Çok merak ediyorum. Şu partiyi bir atlayım doktora gideceğim hemen. Kullan bakalım inşallah iyi gelir 😍 Deprem çok fenaydı gerçekten. Geçmiş olsun. Benim vertigom yok bende deprem oluypr sanıyorum sürekli. Gece hareket edecek nesneleri izleyerek uyuyakaldım
Maşallah. Baya büyümüş bebiş 😍
Gerçekten fenaydı deprem. Allah beterinden korusun
Benim göbek hala böyle. Normal mi 😂 endişelenmeli miyim? 14+0 olduk bugün 😅😅 cinsiyeti görmemek için doktora gitmiyorum. En son 11 haftalıkken iyiydi. Fetal dna testimizde temiz çıktı. Haftasonu fotoğraf falan paylaşıcaz ya bir şeu olduysa diye içime kurt düşüyor 🥲
Normal bence. İlk gebelikler çoğu insanda hemen çıkmıyor. Sonra birden pırtlıyor 😁 her şeyin temiz çıkmasına sevindim 😍🤗

Evet canım, ama sınırın biraz üzerinde çıkmıştı. Ve doktor bana dostinex verdi ben 1 kutuyu bile kullanamadan gebelik haberi aldım. Ama eminim o süreçte 2,5 hap kullandım onun etkisi dahi olmuş olabilir. Bana gebeliği engellemez ama engelleyebilir de riske atmayalım demişti. varsa öyle bi durum sınırın üstünde bile olsa al derim ilacı hemen başla.
24 çıktı değerim o yüzden ilaca gerek yok dedi doktor sınır 25 olunca

Ben de yumurtlama dönemindeyim bu ay üst üste değerlendireceğim bakalım artık adet de olursam hormon testi veririm 🥲

Ben de yumurtlama dönemindeyim bu ay üst üste değerlendireceğim bakalım artık adet de olursam hormon testi veririm 🥲
Yumurtlama takibi yaptın mı canım. Eğer öyleyse bencede peşpeşe değerlendir 😁 bence öyle şans daha artıyor

Valla dün değerlendirdik yarın yumurtlama olur gibi bugün baya koyuydu test artık yarından sonra her gün değerlendircem 😅
Atsana testi bakalım 😁
Kaçıncı günün bugün?

Bir de hangi marka kullanıyosun. Ben de aldım bakalım.kargoda gelir yarın. Ben de yapıcam bu ay. Tabi adet olabilirsem 😐

Back
X