Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Atsana testi bakalım 😁
Kaçıncı günün bugün?

Bir de hangi marka kullanıyosun. Ben de aldım bakalım.kargoda gelir yarın. Ben de yapıcam bu ay. Tabi adet olabilirsem 😐
Bugün 17. Günüm şimdi işteyim öğlen arası test yapınca atayım ☺️ evet en güzeli ovülasyon bi ara stres yapıyordu beni ama takip etmeyince de stres oluyorum en iyisi ovülasuonla takip edip rahat takılmak bakalım elimizden geleni yapalım da nasip olursa olur 😊

Cinsiyeti 1 haftadır biliyoruz da. Cumartesi de cinsiyet partimiz var. O gün öğreneceğiz inşallah. Sıkıntı yok şimdilik şükür. En son 11 haftalıkken gittim. Bugün 14 haftalık olduk. Çok merak ediyorum. Şu partiyi bir atlayım doktora gideceğim hemen. Kullan bakalım inşallah iyi gelir 😍 Deprem çok fenaydı gerçekten. Geçmiş olsun. Benim vertigom yok bende deprem oluypr sanıyorum sürekli. Gece hareket edecek nesneleri izleyerek uyuyakaldım
Partiden sonra yaz bize de canım 😍🌸

Ben de bugün doktora gittim artık. Sürekli ağrılarım var. 2 haftadır adet olacak gibiyim. Ama olamıyorum. Eskiden de düzensizdi adetlerim ama böyle ağrılarım olmuyordu en azından. Gebelik testinde bir şey yok. Doktor da baktı rahmin temiz dedi. Gebelik testi istedi. Veremedim isim vardı. Pazartesi adet olmazsam sağlık ocağına kan vericem. Hamilelik değil de adet olamıyorum gibi daha çok. Kötü bir şey varsa diye korktum artık 😁 neyse bugün içim rahatladı

Kızlarrrr 🥹 hayalim gerçek oldu

Eklentiler

• IMG_0050.webp
    IMG_0050.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 17
Ben de bugün doktora gittim artık. Sürekli ağrılarım var. 2 haftadır adet olacak gibiyim. Ama olamıyorum. Eskiden de düzensizdi adetlerim ama böyle ağrılarım olmuyordu en azından. Gebelik testinde bir şey yok. Doktor da baktı rahmin temiz dedi. Gebelik testi istedi. Veremedim isim vardı. Pazartesi adet olmazsam sağlık ocağına kan vericem. Hamilelik değil de adet olamıyorum gibi daha çok. Kötü bir şey varsa diye korktum artık 😁 neyse bugün içim rahatladı
Durumlar nasıl ??? Var mı gelen giden yoksa yarını mı bekliyosunn test içinn 😍😍

Durumlar nasıl ??? Var mı gelen giden yoksa yarını mı bekliyosunn test içinn 😍😍
Çok şükür dün adet oldum. 😁 Ve rahatladım resmen. İnositol takviye başladım. Birde ovulasyon takibi yapıcam bu ay nasipse bakalım. 😊
Sen nasılsın

İyi çok şükür çok sevindim her şeyim yolunda olmasına💗 ben de dokuz hafta oldum. Ufak bir kanama alanı çıktı kapandı vs. Mide bulantılarım yaşam kalitemi çokk düşürdü aşırı yaşıyorum maalesef. Onun haricinde bebek de iyi çok şükür. Arada giriyorum bakıyorum ben de buralara
aaa oldu mu o kadar maşallah yaaa :D :KK36:

Kızlar ben 25 Nisan pik gördüm 26 çatlama ama bence 25 Nisan akşamı çatladı yumurta. Ben 23 Nisan 25-26-27 nisan değerlendirdim inşallah tutar bu ay dua edin bana 🥹 fufucum fufucum Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream munzevimsi munzevimsi
Bide eşim sperm testi verdi bir sorun yok 🥰 17. Gün yumurtlamış oldum hormonda da bir sorun yoktur diye düşünüyorum yumurtlama oldu ve geç olmadı diye😊

Kızlar ben 25 Nisan pik gördüm 26 çatlama ama bence 25 Nisan akşamı çatladı yumurta. Ben 23 Nisan 25-26-27 nisan değerlendirdim inşallah tutar bu ay dua edin bana 🥹 fufucum fufucum Tmd2020 Tmd2020 FireflyDream FireflyDream munzevimsi munzevimsi
Bu ay senden ümidim çok yüksek benim ♥️🙏 detox içerikli beslenmemeye çalış. yediklerine içtiklerine dikkat et periyoduna kadar canım. Dualarım seninle 😍🙏🙏

Bu ay senden ümidim çok yüksek benim ♥️🙏 detox içerikli beslenmemeye çalış. yediklerine içtiklerine dikkat et periyoduna kadar canım. Dualarım seninle 😍🙏🙏
Ayyy hadi inşallah 😍 hamişlerin duası çok çok değerli lütfen edinnn🥹 güzel değerlendirmişim güzel denk gelmiş ama dimi 😅

ayy evet güzel değerlendirmişsin. inşallah sağlıkla tutar
havuç ye havuç
avakado ye. başka aklıma bi şey gelmedi.inşallah tutar yaaa
İnşallah 🥰 yiyeceğim hepsini 😅 geçen hamileliğimde tiroidim 3.89 du şimdi aklıma o takıldı acaba yükselmiş midir acaba gebeliği engeller mi diye geçen de Prolaktin takılmıştı baktım temiz çıktı sürekli bi sorun varmış gibi düşünüyorum iki aydır ovülasyon ile gebelik olmayınca psikolojim bozuldu iyice

Kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum ne yapcam yumurtlama olalı 5 gün geçti daha bol su içiyorum 2,5 lt kadar antibiyotik vs kullanmak istemiyorum 🥲

Back
X