• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Günaydın canım😁 hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, doğum yaptım 40 ımız çıkmak üzere 🥰 her şey yolunda çok şükür 🙏 sen doğum yapınca Nazenin 2.5 yaş olacak hemen hemen ama okuduğum kadarıyla anneler ilk çocuk 4 yaşta olsa 1.5 yaşında da olsa zorluk çekiyor huyu suyu değişiyor ama bu bi süreç zamanla her şey yoluna girecektir
Ya güç verdin teşekkür ediyorum inşallah daha çok yeni bakalım sağlıkla ilerler umarım. Ohoo sizin kırkınız çıkmış büyütmüşsün bile bu bebeğin kız mı erkek mi ilki erkek diye hatırlıyorum 💕 her şeyin yolunda olmasına sevindim allahım güç kuvvet versin inşallah

Ya güç verdin teşekkür ediyorum inşallah daha çok yeni bakalım sağlıkla ilerler umarım. Ohoo sizin kırkınız çıkmış büyütmüşsün bile bu bebeğin kız mı erkek mi ilki erkek diye hatırlıyorum 💕 her şeyin yolunda olmasına sevindim allahım güç kuvvet versin inşallah
İnşallah 🙏 erkek canım ikisi de erkek ☺️ ara çok olmayınca unutmuyorsun bazı şeyleri bebeği büyütmek daha kolay oluyor zaten beni zorlayan da abisi valla , Allahım hepimize güç kuvvet versin

Ben 2025 Ekim annelerine transfer oldum 😂 burdaki arkadaşlarla da başka iletişim yollarıyla konusuyoruz ama genel olarak herkes çocukla uğraştığı için buraya pek vakit yok 🤭 siz nasılsınız? 🥰
Teşekkür ederim cnm, bende oğluşumu büyütmeye çalışıyorum ancak uyurken veya gece girebiliyorum ama takip ediyordum yinede pek yasitimiz yok dışarda, burada iyi oluyordu, arada bende Ekim annelerine bakıyorum güzel devam ediyorlar insan ortak birşeyleri paylaşmak istiyor bazen

Günaydın canım😁 hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah, doğum yaptım 40 ımız çıkmak üzere 🥰 her şey yolunda çok şükür 🙏 sen doğum yapınca Nazenin 2.5 yaş olacak hemen hemen ama okuduğum kadarıyla anneler ilk çocuk 4 yaşta olsa 1.5 yaşında da olsa zorluk çekiyor huyu suyu değişiyor ama bu bi süreç zamanla her şey yoluna girecektir
Tebrikler cnm yaşı uzun olsun yazdım mi hatırlamıyorum oğlanla pek aklım başımda değil çok yaramaz benimki de🥰

Back