2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım çok geçmiş olsun ikinize de bol bol burun yıkama yap gerekirse de çek , ve bol bol emzir şifası senin sütünde çabucak atlatırsınız inşallah

Maalesef engel olamayız canım evdekiler hastalanırsa onlar da kapıyor illaki ama bağışıklıkları böyle güçleniyor. Benim oğlum anaokuluna başlayana kadar neredeyse hiç hastalanmamıştı, ama sonrasında sınıf arkadaşlarından daha sık ve daha ağır hastalanır oldu. Benim bebeğim 3. kez hastalandı daha 3 aylık abisinden kaptı

Ayy onu akşam eşimle siyah beyaz kartlarla yaptık başta tinlamadi . Sonra epey denedik sonrasında göz kontağı kurdu kartı sağdan sola doğru yavasta goturdukcr oda kafasını donderdi . Galiba ilk odaklandığı yerden ayırmak lazım ilgisini

Afferin ona maşallah. Sen yere bırakıyon galiba bizim ki genelde kucakta per perişan
Yok ya bende annem uyardı yeni yeni başladım hatta anneme kızdım yerde ne arasın çocuk Koltuğa koyalım filan o da koltukla yer bir değil deyip battaniye serdi bi gece koydu :) 3 4 kere yapmışızdır. Ama bizm salonda koltuk açık oturuyorum ben pnun üstündeyken döndü

Böyle böyle yapçak zamanla hepsini annesi öellikle sevdiği bir oyuncak varsa onunla çalış

Kuzum bebekten bebeğe değişir.. benimki biraz kuvvetli bir bebek. Dedim ya kafasını dığduğunda bile tutuyordu.
Nazenin de dönmedi daha . Yatarken yere basıp kendini yukarı atıyor kayarak ama dönmüyor. benim hatam bence genelde ana kucağında tutuyordum. Şimdi salona getirdim oyun halısını onda daha hareketli eli kolu bacağı bakalım ne Zaman dönecek.

Aslında baya idealmişsin veririz inşallah 80 iyi harfi önemli şimdi 80d takıyorum sarkma oluyor keşke daha küçük olsaydı diyorum zayıf kalsam da baya aldım.kızımda hemen vermiştim bunda 2 ay oldu hala tam gitmedi.yemek de doğru düzgün yemiyorum bu göbek niye bilmem.akışına bıraktım

Benim su an 20 kg fazlam var, evlendigimdeki kadar zayif olmak istemiyorum. 20 kg versem yeter aslinda spor yapamadigimdan cok kotu hissediyorum, yapmama sebebimde 2 bebegim var cok yogunum bahanesi acikcasi.

Spor yapmayı ve kendime vakit ayirmayi cok ozledim, spor salonumdaki igrenc ter kokusunu bile ozledim.

Bu arada faydali bilgi vereyim bir tane;

Saglik Bakanligi uygulamasi kapsaminda adi "Aile ve cocuk sagligi merkezi" olan yerlerde (aile sağlığı merkezi degil) ucretsiz spiral uygulamasi varmis. Devlet hastanelerinde (sanirim) doktor spirali recete ediyor, hasta satin aliyor, mhrs'den alinan randevuyla da hastaya uygulaniuor

Bulunduğunuz ilcede Aile ve cocuk sagligi merkezi olmamasi hicbir problem teskil etmiyor. Spiral ve spiral uygulamasina ucret odemiyorsunuz.

Güncel

Ben gormemisim canim bunu afedersin.

Benimkinin aclik aglamasi bu, yavas yavas agliyor sonra hirslaniyor en son kipkirmizi kesilip hungur hungur agliyor, memeye yapisirken de sayip sovuyor ve kapanış.

Ha aclik derken hanimefendi saat basi memeye yapismazsa aç oluyor.

Atesi yoksa, bingildagi çok çökük ya da şiş degilse, yasadigi sey ya aclik ya buyume agrisi, farkindaliklari artiyor yavas yavas o sebeple daha cok agliyorlar buyume agrisina.

hiskolikk son bir haftadır benim kızımda aynı bir anda çıldırır gibi ağlıyor. Ben mama takviyeli gidiyorum yok bence yeterli sütüm o ağlama geldiği zaman hem meme hem biberon ile kavga ediyor. Kaldırıp yüzü dönük gezdirince anında susuyor

Teach_Mavi doktora gittiniz mi canım bebeğin nasıl?
Canım o kadar yoğun bir gündü ki
Sabah gittik 38.5 ateş ile covid influenza dan şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükürler olsun ki
Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi
Fitil verdi her 6 saatte bir yarım ama ateşi çıkmazsa verme dedi
Burnunu temizle hava verebilirsin ince giydir bol bol emzir dedi
O kadar halsiz ki yavrum ama hala öyle derin uyuyamıyor sürekli kıpırdanıyor ağlıyor bir tek kucağımda sakinliyor
Ben de serum takıldım biraz daha iyiyim bu geceyi hayırlısıyla atlatırsak daha iyi olacağız
Fitilin etkisi geçince tekrar ateşi 37.7 ye çıktı fitil verdim inmesini bekliyoruz nöbetteyiz bu gece de
Dün sabah 9 dan beri hiç uyumadım

Çok geçmiş olsun canım bizde uyumadık bu gece ama benimkinin ateşi yok inşallah hasta değil
Saol canım benim çok şükür aman olmasın da inşallah ateş berbat bir şey en korktuklarımdan şükür öyle aşırı çıkmadı hemen önlem aldım bugün yıkadım vücudu rahatladı
Çok dikkat edin kızlar salgın var hastane tıklım tıkıştı Allahım yavrularımızı korusun

Çok gecmiş olsun

Bu gece ikiniz için de rahat geçsin, mışıl mışıl uyuyun, yarına da bir şeyi kalmasın minnakın inşaAllah

Ben istiyorum am acimasindan çok korkuyorum, taktırıp acısı hakkında bilgi verecek olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…