Canım çok geçmiş olsun ikinize de bol bol burun yıkama yap gerekirse de çek , ve bol bol emzir şifası senin sütündeKızlar elinizden geldiğince bebeklerinizi hasta etmeyin yavrum çok zorlanıyor öksürük balgam hapşirik halsizlik hepsini yaşıyor sürekli mızmız sabah iki kez kustu burun deliklerinden çıktı yavrum tıkandı nefes alamadı nasıl korktum kendine gelene kadar burun temizliğini yapıyorum o kadar balgam çıkmasına rağmen sanki işlem hiç yapılmamış gibi kışa da girdik bu hastalıklardan nasıl koruycaz
Bende hastayım gücüm hiç yok
Maalesef engel olamayız canım evdekiler hastalanırsa onlar da kapıyor illaki ama bağışıklıkları böyle güçleniyor. Benim oğlum anaokuluna başlayana kadar neredeyse hiç hastalanmamıştı, ama sonrasında sınıf arkadaşlarından daha sık ve daha ağır hastalanır oldu. Benim bebeğim 3. kez hastalandı daha 3 aylık abisinden kaptıKızlar elinizden geldiğince bebeklerinizi hasta etmeyin yavrum çok zorlanıyor öksürük balgam hapşirik halsizlik hepsini yaşıyor sürekli mızmız sabah iki kez kustu burun deliklerinden çıktı yavrum tıkandı nefes alamadı nasıl korktum kendine gelene kadar burun temizliğini yapıyorum o kadar balgam çıkmasına rağmen sanki işlem hiç yapılmamış gibi kışa da girdik bu hastalıklardan nasıl koruycaz
Bende hastayım gücüm hiç yok
Bide öyle deneyim bakalımCingirakla degilde etrafinda siz seslenseniz ona gorunmeden ornegin odadan ciktiniz sizi goremiyor soluna/sagina gecip seslenseniz donebilir
Ayy onu akşam eşimle siyah beyaz kartlarla yaptık başta tinlamadi . Sonra epey denedik sonrasında göz kontağı kurdu kartı sağdan sola doğru yavasta goturdukcr oda kafasını donderdi . Galiba ilk odaklandığı yerden ayırmak lazım ilgisiniKuzum önce önde salla sonra yavaş yavaş sağa yada sola götür takip etmesini sqlla yavaş yavaş.. çalıştıkça olur. Çalışmasanda olue bir günama çalıştırırsqn senin için rahat olur
Yok ya bende annem uyardı yeni yeni başladımAfferin ona maşallah. Sen yere bırakıyon galiba bizim ki genelde kucakta per perişan
Böyle böyle yapçak zamanla hepsini annesi öellikle sevdiği bir oyuncak varsa onunla çalışAyy onu akşam eşimle siyah beyaz kartlarla yaptık başta tinlamadi . Sonra epey denedik sonrasında göz kontağı kurdu kartı sağdan sola doğru yavasta goturdukcr oda kafasını donderdi . Galiba ilk odaklandığı yerden ayırmak lazım ilgisini
Nazenin de dönmedi daha . Yatarken yere basıp kendini yukarı atıyor kayarak ama dönmüyor. benim hatam bence genelde ana kucağında tutuyordum. Şimdi salona getirdim oyun halısını onda daha hareketli eli kolu bacağı bakalım ne Zaman dönecek.Kuzum bebekten bebeğe değişir.. benimki biraz kuvvetli bir bebek. Dedim ya kafasını dığduğunda bile tutuyordu.
Benimki olsa hepsini devirir eli kolu hiç durmuyorHer tarafını etkinlikle sardım nereye bakarsan bak eğitileceksin annecim
Aslında baya idealmişsin veririz inşallahJsjsjs ay yok o bizim buranin yaşlılari hep 500 kilodur ama evlenirken belim 40 cm idi diye ovunurlerdi, simdi ben de oyle oldum. Evlenirken ben de 51 kilo idim, memem yoktu, 80-61-88 idim.
Ideal kiloma cok var benim hic oralara girmeyim ndjdjsjj, psikolojim bozuluyor. Sen baya zayif kalmissin.
Benim su an 20 kg fazlam var, evlendigimdeki kadar zayif olmak istemiyorum. 20 kg versem yeter aslinda spor yapamadigimdan cok kotu hissediyorum, yapmama sebebimde 2 bebegim var cok yogunum bahanesi acikcasi.Aslında baya idealmişsin veririz inşallah80 iyi harfi önemli şimdi 80d takıyorum sarkma oluyor keşke daha küçük olsaydı diyorum zayıf kalsam da baya aldım.kızımda hemen vermiştim bunda 2 ay oldu hala tam gitmedi.yemek de doğru düzgün yemiyorum bu göbek niye bilmem.akışına bıraktım
GüncelAnneler birşey danisacagim.
Benim bebeğim son Bir haftadır tuhaf bı şekilde ağlıyor. Hani bı yeri ağrıyor gibi ama dikelince anında susuyor yada kucağa alıp gezdirince tamamen susuyor yada mizlaniyo. Ama o ağlama anı felâket sanki bı yerini cimciklemissin gibi düşünün. Yada aşı olurken öyle ağladığını gördüm. Bir anda başlamıyor.
Hafif hafif ağlıyor sonra bı anda bastırıyor tını artıyor ve en son çığlıkli nefes kesilmeli gözden yaş gelmeli ağlamaya çeviriyor.
Neden olabilir Sizce? bı yeri Ağrısa o kadar çabuk da susamaz diye düşünüyorum
Ben gormemisim canim bunu afedersin.Güncel
Canım o kadar yoğun bir gündü kiTeach_Mavi doktora gittiniz mi canım bebeğin nasıl?
Saol canım benim çok şükür aman olmasın da inşallah ateş berbat bir şey en korktuklarımdan şükür öyle aşırı çıkmadı hemen önlem aldım bugün yıkadım vücudu rahatladıÇok geçmiş olsun canım bizde uyumadık bu gece ama benimkinin ateşi yok inşallah hasta değil
Çok gecmiş olsunCanım o kadar yoğun bir gündü ki
Sabah gittik 38.5 ateş ilecovid influenza dan şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükürler olsun ki
Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi
Fitil verdi her 6 saatte bir yarım ama ateşi çıkmazsa verme dedi
Burnunu temizle hava verebilirsin ince giydir bol bol emzir dedi
O kadar halsiz ki yavrum ama hala öyle derin uyuyamıyor sürekli kıpırdanıyor ağlıyor bir tek kucağımda sakinliyor
Ben de serum takıldım biraz daha iyiyim bu geceyi hayırlısıyla atlatırsak daha iyi olacağız
Fitilin etkisi geçince tekrar ateşi 37.7 ye çıktı fitil verdim inmesini bekliyoruz nöbetteyiz bu gece de
Dün sabah 9 dan beri hiç uyumadım
Bu gece ikiniz için de rahat geçsin, mışıl mışıl uyuyun, yarına da bir şeyi kalmasın minnakın inşaAllahCanım o kadar yoğun bir gündü ki
Sabah gittik 38.5 ateş ilecovid influenza dan şüphelendi test yaptırdık negatif çıktı şükürler olsun ki
Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi
Fitil verdi her 6 saatte bir yarım ama ateşi çıkmazsa verme dedi
Burnunu temizle hava verebilirsin ince giydir bol bol emzir dedi
O kadar halsiz ki yavrum ama hala öyle derin uyuyamıyor sürekli kıpırdanıyor ağlıyor bir tek kucağımda sakinliyor
Ben de serum takıldım biraz daha iyiyim bu geceyi hayırlısıyla atlatırsak daha iyi olacağız
Fitilin etkisi geçince tekrar ateşi 37.7 ye çıktı fitil verdim inmesini bekliyoruz nöbetteyiz bu gece de
Dün sabah 9 dan beri hiç uyumadım
Ben istiyorum am acimasindan çok korkuyorum, taktırıp acısı hakkında bilgi verecek olan var mı ?Bu arada faydali bilgi vereyim bir tane;
Saglik Bakanligi uygulamasi kapsaminda adi "Aile ve cocuk sagligi merkezi" olan yerlerde (aile sağlığı merkezi degil) ucretsiz spiral uygulamasi varmis. Devlet hastanelerinde (sanirim) doktor spirali recete ediyor, hasta satin aliyor, mhrs'den alinan randevuyla da hastaya uygulaniuor
Bulunduğunuz ilcede Aile ve cocuk sagligi merkezi olmamasi hicbir problem teskil etmiyor. Spiral ve spiral uygulamasina ucret odemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?