- 7 Kasım 2023
- 2.100
- 3.633
- 53
- 41
Benimki geçen yüzlerine söylediBu izinde yine sıkıntı çıktı geri dönüşte de tabi . Oğlum dedi ki ben babaannemle dedemi hiç sevmiyorum ama bunu babama söyleme aramızda sır tamam mı ? 5 yaşında çocuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki geçen yüzlerine söylediBu izinde yine sıkıntı çıktı geri dönüşte de tabi . Oğlum dedi ki ben babaannemle dedemi hiç sevmiyorum ama bunu babama söyleme aramızda sır tamam mı ? 5 yaşında çocuk
Ay ondan daha önce de dedesiyle konuşurken seni sevmiyorum diyip telefonu kapattı yüzüne eşim zorla geri arattı çocuk diyor ki yanlışlık olduBenimki geçen yüzlerine söyledi8 yaş. Babası tehdit edince sözünü geri çekti. Neden sevmediği belli
Bunları daha önce söyledim zaten. İkinci çocuktan sonra bu yardımlarımın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın diyordu sürekli. Eşime söyletirdim ona da ben iyiliği için yapıyorum der üstünü örterdi ve yine çözümsüz kalırdı. Neyse bakalım güncelleme paylaştım, şimdilik birtakım şeyleri son kez söyledi eşim. Devam ederse tabii artık bu sefer ben böyle devam etmeyeceğim, keskin dil kullanmam şartmış, yeri gelince kırmak dökmek de şartmış onu anladım kesinlikle. Hiçbir alanıma hiçbir şekilde müdahale ettirmeyeceğim kimseyeİpleri koparmak istemiyorum kırmadan demek istiyorum dediniz diye söylüyorum kıyameti koparmadan açıkça söyleyin anne bu çocuğun annesi benim bu kadar müdahale etmenden hoşlanmıyorum yardımına gerek duymuyorum ihtiyaç hissedersem kendim sana söylerim. Ben istemeden bana müdahale etme deyin bakalım ne diyecek size kv ve eşiniz. Kv de diyecek mi tamam kızım canım kızım, diyecek mi bu kızı sıkmayayım artık ipler kopmasın, eşiniz annesini kollarında pışpışlayıp eşimin kötü niyeti yok diyecek mi yoksa onlar sizin üstünüze mi gelecek.
Evet okudum güncellemeyi sevindim. İyi niyetli davranmışsınız üzülmeyin olan olmuş bundan sonrası önemli inşallah aklımı başına alır kv de.Bunları daha önce söyledim zaten. İkinci çocuktan sonra bu yardımlarımın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın diyordu sürekli. Eşime söyletirdim ona da ben iyiliği için yapıyorum der üstünü örterdi ve yine çözümsüz kalırdı. Neyse bakalım güncelleme paylaştım, şimdilik birtakım şeyleri son kez söyledi eşim. Devam ederse tabii artık bu sefer ben böyle devam etmeyeceğim, keskin dil kullanmam şartmış, yeri gelince kırmak dökmek de şartmış onu anladım kesinlikle. Hiçbir alanıma hiçbir şekilde müdahale ettirmeyeceğim kimseye
Kesinlikle haklısınız. O dili zorla yılanlaştırıyorlar, öyleyse ben de yılanlaştıracağım artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederimFarkındaysan böyle susmaya devam edersen yakında hasta olacaksın. Artık kırıp dökmen gerekiyor. Artık sinir krizi geçirmen gerekiyor gözlerinin önünde. Artık hayır hayır demen gerekiyor. Benim kv öyle siz uyuyun diye gece kendisi bakmak isterdi her şeye iyilik altında yönlendirmek istedi. Bebekten önce muhatap bile olmayan ne derse he he diyen insanken dilim şimdi yılan gibi oldu. Bebeğimle ilgili benim istemediğim şeylerde çemkirirdim. Bebegim 1 yaşını geçti ona bir şey vermek istediğinde bile gelip bana soruyor. Tamam seni anlıyorum şimdiye kadar ses çikarmamişsin ama Artık şu kadına haddini bildir onun değil senin evladın olduğunu hatırlat. Gerekirse eşinle de ters düş ama çocugunu koru sınırlarını koru.
İnşallah arkadaşım, çok teşekkür ediyorumEvet okudum güncellemeyi sevindim. İyi niyetli davranmışsınız üzülmeyin olan olmuş bundan sonrası önemli inşallah aklımı başına alır kv de.
Evet lütfen o senin çocuğun o senin evin ailen. Şimdiye kadar zehir etmiş. Artık yeter yeter.Kesinlikle haklısınız. O dili zorla yılanlaştırıyorlar, öyleyse ben de yılanlaştıracağım artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Haklısınız. Korkulu rüyalarım bunlar zaten. Daha da ilerlemeden dur diyebilmek ve ipleri artık elime tamamen alabilmek için açtım bu konuyu. Güncelleme de yaptım. Şükür, inşallah düzelecek. Yorumunuz için teşekkür ederimAilemiz bozulmasın diye kendini tutuyorsun ama ileride çocuğu büyütmene, okuluna, kıyafetine, koyduğun kurallara karışılır. Çocuk seni değil babaanneyi dinlerse ne yapacaksın? Sen kayınvalidene doğurmadın çocuğu bunu anlamaları lazım. Çocuk kaybettilerse koruyucu aile olsalarmış. Gelinin doğurduğunu sahiplenmek, senin için tehlikeli. O şuan bebek, büyüdüğünde işin çok daha zorlaşacak bunu bil.
Bir kaç mesaj yukarı bakın yapmış güncelleme.K ketensi son durum nedir merak ettim. Ben de çok benzer bir durumdayım, çok benzer şeyler yaşadım ve hep sizin gibi davrandım. Son zamanlarda aklım başıma geldi bazı durumları değiştirmeye adım attım. Sizin konunuz da çok aydınlatıcı oldu benim için, bütün yorumlardan faydalandım iyi ki açmışsınız. Sizi de merak ettim bir gelişme var mı? Bu arada huzurla sağlıkla mutlulukla büyütün miniğinizi![]()