Evlilik, Doğum, Yaşadıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu izinde yine sıkıntı çıktı geri dönüşte de tabi . Oğlum dedi ki ben babaannemle dedemi hiç sevmiyorum ama bunu babama söyleme aramızda sır tamam mı ? 5 yaşında çocuk
Benimki geçen yüzlerine söyledi🤪 8 yaş. Babası tehdit edince sözünü geri çekti. Neden sevmediği belli

Benimki geçen yüzlerine söyledi🤪 8 yaş. Babası tehdit edince sözünü geri çekti. Neden sevmediği belli
Ay ondan daha önce de dedesiyle konuşurken seni sevmiyorum diyip telefonu kapattı yüzüne eşim zorla geri arattı çocuk diyor ki yanlışlık oldu🤣🤣🤣bu izinde görümcemle bir sorun yaşadım ben bayramda hasta ateşli çocuğunu alıp kayınvalideme getirmiş benim oğluma bulaşacak ve benim de kronik faranjit sorunum var kapıyorum milletten hemen . Annemlere daha gitmemişiz ve az gitmiştik gün olarak bende sinirlendim . Ama kocam benden daha çok sinirlenip hazmedemedi sinirini benden çıkarttı . Dedim ki artık izne geleceğim herkes kendi annesinde kalsın ben bir daha bu eve gelmiyorum kayınvalidem ve kayınpederimde duydu . Sonraki gün sabah kalktık anneme gideceğiz oğlum diyor ki biz bir daha gelmeyeceğiz herkes kendi annesine gidiyor haydi size byyy🤣🤣

Amannn kaynanaya bak korku/gerilim IMDB 10 Puan.
Soru sahibi sen hem kaynana hem eşine haddini bildirmezsen bunlar b.kunu çıkarmaya devam edecek. Olan da sana olacak. Herkesin bir yeri hududu var ya.

GÜNCELLEME 🤩
Hanımlar önerileriniz doğrultusunda bugün sabah eşime gereken cinneti geçirdim. Her şeyi bir bir döktüm. Sınır çizememesini, beni koruyamadığını, annelik duygularımı mahvettiklerini, her şeyi... O da annesini arayıp beni rahat bırakmasını, akıl vermemesi gerektiğini, çocuğun bizim çocuğumuz olduğunu, beni sürekli aramamasını, her şeyi anlatmış keskin bir dille. Eşim annesi ile ilgili daha önce benim de ilk çocuğum ve basiretim bağlandı, uyarılarımı dikkate almadı, uyarsam da dinlemiyordu gibi açıklamalarda da bulundu. Evlilik birliğimiz ve huzurumuz için annemi evden gönderdim zaten, bugün de sen deyince tekrar sertçe konuştum falan dedi işte yukarıda dediğim gibi detaylandırdı. Bizim için uğraştığını söyledi çok şükür ki bu adımları attığını söyledi. Sonuç olarak bugün kayınvalide hiç aramadı :))):):):)))) Allah hepinizden razı olsun. Buna rağmen devam ederse de artık susmayacağımı dile getirdim. O da ver cevabını, ben sana hak veriyorum annem çok abartıyor vs. dedi. Artık huzurumu kaçıranı, bebeğimle bağımı baltalayanı ben de üzeceğim. Canıma takkkkkkk ve maymun gözünü açtı diyelim inşallah ❤️

Farkındaysan böyle susmaya devam edersen yakında hasta olacaksın. Artık kırıp dökmen gerekiyor. Artık sinir krizi geçirmen gerekiyor gözlerinin önünde. Artık hayır hayır demen gerekiyor. Benim kv öyle siz uyuyun diye gece kendisi bakmak isterdi her şeye iyilik altında yönlendirmek istedi. Bebekten önce muhatap bile olmayan ne derse he he diyen insanken dilim şimdi yılan gibi oldu. Bebeğimle ilgili benim istemediğim şeylerde çemkirirdim. Bebegim 1 yaşını geçti ona bir şey vermek istediğinde bile gelip bana soruyor. Tamam seni anlıyorum şimdiye kadar ses çikarmamişsin ama Artık şu kadına haddini bildir onun değil senin evladın olduğunu hatırlat. Gerekirse eşinle de ters düş ama çocugunu koru sınırlarını koru.

İpleri koparmak istemiyorum kırmadan demek istiyorum dediniz diye söylüyorum kıyameti koparmadan açıkça söyleyin anne bu çocuğun annesi benim bu kadar müdahale etmenden hoşlanmıyorum yardımına gerek duymuyorum ihtiyaç hissedersem kendim sana söylerim. Ben istemeden bana müdahale etme deyin bakalım ne diyecek size kv ve eşiniz. Kv de diyecek mi tamam kızım canım kızım, diyecek mi bu kızı sıkmayayım artık ipler kopmasın, eşiniz annesini kollarında pışpışlayıp eşimin kötü niyeti yok diyecek mi yoksa onlar sizin üstünüze mi gelecek.

Ailemiz bozulmasın diye kendini tutuyorsun ama ileride çocuğu büyütmene, okuluna, kıyafetine, koyduğun kurallara karışılır. Çocuk seni değil babaanneyi dinlerse ne yapacaksın? Sen kayınvalidene doğurmadın çocuğu bunu anlamaları lazım. Çocuk kaybettilerse koruyucu aile olsalarmış. Gelinin doğurduğunu sahiplenmek, senin için tehlikeli. O şuan bebek, büyüdüğünde işin çok daha zorlaşacak bunu bil.

İpleri koparmak istemiyorum kırmadan demek istiyorum dediniz diye söylüyorum kıyameti koparmadan açıkça söyleyin anne bu çocuğun annesi benim bu kadar müdahale etmenden hoşlanmıyorum yardımına gerek duymuyorum ihtiyaç hissedersem kendim sana söylerim. Ben istemeden bana müdahale etme deyin bakalım ne diyecek size kv ve eşiniz. Kv de diyecek mi tamam kızım canım kızım, diyecek mi bu kızı sıkmayayım artık ipler kopmasın, eşiniz annesini kollarında pışpışlayıp eşimin kötü niyeti yok diyecek mi yoksa onlar sizin üstünüze mi gelecek.
Bunları daha önce söyledim zaten. İkinci çocuktan sonra bu yardımlarımın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın diyordu sürekli. Eşime söyletirdim ona da ben iyiliği için yapıyorum der üstünü örterdi ve yine çözümsüz kalırdı. Neyse bakalım güncelleme paylaştım, şimdilik birtakım şeyleri son kez söyledi eşim. Devam ederse tabii artık bu sefer ben böyle devam etmeyeceğim, keskin dil kullanmam şartmış, yeri gelince kırmak dökmek de şartmış onu anladım kesinlikle. Hiçbir alanıma hiçbir şekilde müdahale ettirmeyeceğim kimseye

Bunları daha önce söyledim zaten. İkinci çocuktan sonra bu yardımlarımın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın diyordu sürekli. Eşime söyletirdim ona da ben iyiliği için yapıyorum der üstünü örterdi ve yine çözümsüz kalırdı. Neyse bakalım güncelleme paylaştım, şimdilik birtakım şeyleri son kez söyledi eşim. Devam ederse tabii artık bu sefer ben böyle devam etmeyeceğim, keskin dil kullanmam şartmış, yeri gelince kırmak dökmek de şartmış onu anladım kesinlikle. Hiçbir alanıma hiçbir şekilde müdahale ettirmeyeceğim kimseye
Evet okudum güncellemeyi sevindim. İyi niyetli davranmışsınız üzülmeyin olan olmuş bundan sonrası önemli inşallah aklımı başına alır kv de.

Farkındaysan böyle susmaya devam edersen yakında hasta olacaksın. Artık kırıp dökmen gerekiyor. Artık sinir krizi geçirmen gerekiyor gözlerinin önünde. Artık hayır hayır demen gerekiyor. Benim kv öyle siz uyuyun diye gece kendisi bakmak isterdi her şeye iyilik altında yönlendirmek istedi. Bebekten önce muhatap bile olmayan ne derse he he diyen insanken dilim şimdi yılan gibi oldu. Bebeğimle ilgili benim istemediğim şeylerde çemkirirdim. Bebegim 1 yaşını geçti ona bir şey vermek istediğinde bile gelip bana soruyor. Tamam seni anlıyorum şimdiye kadar ses çikarmamişsin ama Artık şu kadına haddini bildir onun değil senin evladın olduğunu hatırlat. Gerekirse eşinle de ters düş ama çocugunu koru sınırlarını koru.
Kesinlikle haklısınız. O dili zorla yılanlaştırıyorlar, öyleyse ben de yılanlaştıracağım artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Kesinlikle haklısınız. O dili zorla yılanlaştırıyorlar, öyleyse ben de yılanlaştıracağım artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Evet lütfen o senin çocuğun o senin evin ailen. Şimdiye kadar zehir etmiş. Artık yeter yeter.

Ailemiz bozulmasın diye kendini tutuyorsun ama ileride çocuğu büyütmene, okuluna, kıyafetine, koyduğun kurallara karışılır. Çocuk seni değil babaanneyi dinlerse ne yapacaksın? Sen kayınvalidene doğurmadın çocuğu bunu anlamaları lazım. Çocuk kaybettilerse koruyucu aile olsalarmış. Gelinin doğurduğunu sahiplenmek, senin için tehlikeli. O şuan bebek, büyüdüğünde işin çok daha zorlaşacak bunu bil.
Haklısınız. Korkulu rüyalarım bunlar zaten. Daha da ilerlemeden dur diyebilmek ve ipleri artık elime tamamen alabilmek için açtım bu konuyu. Güncelleme de yaptım. Şükür, inşallah düzelecek. Yorumunuz için teşekkür ederim

K ketensi son durum nedir merak ettim. Ben de çok benzer bir durumdayım, çok benzer şeyler yaşadım ve hep sizin gibi davrandım. Son zamanlarda aklım başıma geldi bazı durumları değiştirmeye adım attım. Sizin konunuz da çok aydınlatıcı oldu benim için, bütün yorumlardan faydalandım iyi ki açmışsınız. Sizi de merak ettim bir gelişme var mı? Bu arada huzurla sağlıkla mutlulukla büyütün miniğinizi 🥰

K ketensi son durum nedir merak ettim. Ben de çok benzer bir durumdayım, çok benzer şeyler yaşadım ve hep sizin gibi davrandım. Son zamanlarda aklım başıma geldi bazı durumları değiştirmeye adım attım. Sizin konunuz da çok aydınlatıcı oldu benim için, bütün yorumlardan faydalandım iyi ki açmışsınız. Sizi de merak ettim bir gelişme var mı? Bu arada huzurla sağlıkla mutlulukla büyütün miniğinizi 🥰
Bir kaç mesaj yukarı bakın yapmış güncelleme.

Yalnız ben bu kadar pasif, karısını çocuğunu koruyamayan adamın bir anda aydınlanma yaşaması, annesini göndermesi ve üstüne bir sürü saydırması bana geçmedi.
K ketensi bunlar bir daha geri getiremeyeceğiniz zamanlar. Bebek karnı tok olsa da hiç bir rahatsızlığı olmasa da ağlar, niye çünkü anne kokusunu arar. Kendini güvende hissetmek ister. Sizin vücudunuzda sizin kokunuzla büyüdü gelişti. Şuna emin olun yeni doğmuş bebeği annesinden kaçırmak uzaklaştırmak en büyük kötülüklerden biri. Umarım gerçekten dediğiniz gibi kendinize gelip kocanıza ve annesine dişinizi göstermişsinizdir. Yoksa odada eşinize annen çocuğumu göstermiyor diye ağlayıp bir şey yapmayacaksanız da bırakın kayınvalide büyütsün. Bu pasiflikle bırak çocuğu kendinizi bile koruyamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X