2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de sene başında işe döndüm baktım gelşnce ağlıyor falan izne ayrıldım tekrar gece emmelerini 14aylıkken bıraktırdım rahat ettim gerçekten .yapabiliyorsan yap canım

Benim kız başından beri geç uyuyup geç kalkıyor ailenin uyku düzenine uyuyor bence bunlarevet nesneleri göstertıyo parmağıyla söylüyorum tekrar etmeye çalışto babayı çağır falan diyorum baba diye bağırttı komikler ya

Ben de sene başında işe döndüm baktım gelşnce ağlıyor falan izne ayrıldım tekrar gece emmelerini 14aylıkken bıraktırdım rahat ettim gerçekten .yapabiliyorsan yap canım
Kıyamıyorum işte çalıştığım için vicdan azabı yapıyorum bari gece emsin diyorum..
Bence de ailenin uyku düzenine uyuyorlar. Evet çok tatlı dönemleri Bir de atma huyu başladı bir süredir, oyuncakları yemekleri falan atıyor, tv koruyucusu aldık bu yüzden. Atılmaz diye anlatmaya çalışıyorum ama nafile Bakalım bu dönem ne kadar sürecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…