Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu izinde yine sıkıntı çıktı geri dönüşte de tabi . Oğlum dedi ki ben babaannemle dedemi hiç sevmiyorum ama bunu babama söyleme aramızda sır tamam mı ? 5 yaşında çocuk
Ay ondan daha önce de dedesiyle konuşurken seni sevmiyorum diyip telefonu kapattı yüzüne eşim zorla geri arattı çocuk diyor ki yanlışlık oldubu izinde görümcemle bir sorun yaşadım ben bayramda hasta ateşli çocuğunu alıp kayınvalideme getirmiş benim oğluma bulaşacak ve benim de kronik faranjit sorunum var kapıyorum milletten hemen . Annemlere daha gitmemişiz ve az gitmiştik gün olarak bende sinirlendim . Ama kocam benden daha çok sinirlenip hazmedemedi sinirini benden çıkarttı . Dedim ki artık izne geleceğim herkes kendi annesinde kalsın ben bir daha bu eve gelmiyorum kayınvalidem ve kayınpederimde duydu . Sonraki gün sabah kalktık anneme gideceğiz oğlum diyor ki biz bir daha gelmeyeceğiz herkes kendi annesine gidiyor haydi size byyy
Amannn kaynanaya bak korku/gerilim IMDB 10 Puan.
Soru sahibi sen hem kaynana hem eşine haddini bildirmezsen bunlar b.kunu çıkarmaya devam edecek. Olan da sana olacak. Herkesin bir yeri hududu var ya.