- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Insallah canim beta hcgn kacti ben sali baktirmistim 1050 cikmisti cuma gunude gorebilmistimSalı günü randevum var inşallah bende görürüm bebisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim beta hcgn kacti ben sali baktirmistim 1050 cikmisti cuma gunude gorebilmistimSalı günü randevum var inşallah bende görürüm bebisi
4+4 de gördüm canımKızlar kesede bebeği göreniniz var mı. Kaçınca haftada gördünüz.
sen kaçıncı gündesin canımSalı günü randevum var inşallah bende görürüm bebisi
Keseyi gördüm cnm ama henüz bebek göremedik. Karından baktı doktor. 13800 betamInsallah canim beta hcgn kacti ben sali baktirmistim 1050 cikmisti cuma gunude gorebilmistim
Ultrason göre 5+4 cnm.Salı günü randevum var inşallah bende görürüm bebisi
sen kaçıncı gündesin canım
Ben de yarın gitcem doktora . 4+5 olcam . İnşallah görürüm heyecanlıyım ve tedirginim birazKeseyi gördüm cnm ama henüz bebek göremedik. Karından baktı doktor. 13800 betam
İnşallah görürsün cnm. Bende tedirginim kanamam var progestan verdi doktor. Sağlıkla gelir herkesin bebeği İnşallahBen de yarın gitcem doktora . 4+5 olcam . İnşallah görürüm heyecanlıyım ve tedirginim biraz
6+2 de bebeği çok çok çok zor gördüler. Kalp atışı alınmamıştı. Haftaya yeniden gideceğim. HayırlısıKızlar kesede bebeği göreniniz var mı. Kaçınca haftada gördünüz.
Bizde bebegi henuz goremedik bkalimKeseyi gördüm cnm ama henüz bebek göremedik. Karından baktı doktor. 13800 betam
Benimde büyük ihtimalle görülmez ama nasip geç olsun sağlıklı olsunlar6+2 de bebeği çok çok çok zor gördüler. Kalp atışı alınmamıştı. Haftaya yeniden gideceğim. Hayırlısı
Biz heyecan ve merakla erken davranıyoruz sanırımBizde bebegi henuz goremedik bkalim
Ben daha hiçbir şey görmedim doktorum direk 3 hafta sonra çağırdı kan sonucumdan sonra. Nasip olursa 7+4 olcak gittiğimde. Ama nasıl beklicem bilmiyorumBiz heyecan ve merakla erken davranıyoruz sanırım
İnşallah güclü bir şekilde duyarsın canım. Lekeler için birşey kullanıyormusun. İş yapma yat bol bolMerhabalar, 7+1 bugün. Kahverengi lekelerimde 19. Günüm. Bulanı bende hiç olmadı birkaç gün çok yoğun bel ağrısı okuyor arada da karnıma kramp giriyor. Geçen salı kalp atisimiz baya bir yavaş idi. Bu salı tekrar gideceğim ve Allahın izniyle gümbür gümbür duymayı umuyorum. 39 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Allah sağlıkla, mutlulukla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah...
Hayırlı olsun öncelikle, beta değeri gayet güzel kahverengi lekeleme çok artıp kırmızı olmadıkça riskli değil. Bi dönemde adet sancısı boyutunda kaşık bel.agirisi çok normal kese için de erken yarın goremezseniz bile.uzulmeyinMerhaba arkadaşlar.. 4 şubat cumartesi günü kan tahlili yaptırdım 77. 5 çıktı. 6 şubat pazartesi 231 çıktı. Sorun şu ki dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittim 2645 olmuş beta ama kahverengi lekelenmem hala devam ediyor henüz keseyi göremedik. Yarın tekrar doktor kontrolü var dua edin lütfen.. Böyle bişey başına gelen var mı çok tedirginim.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Cumartesi günü icapçı doktor olumlu konuşmadı moralim bozuldu. Burada bir çok yorum okudum 4000 lerde hala kesenin görülmediği olmuş. Ama kahverengi akıntıyı okumamıştım umarım herşey yolundadır ve bebeğim tutunmaya çalışıyordurHayırlı olsun öncelikle, beta değeri gayet güzel kahverengi lekeleme çok artıp kırmızı olmadıkça riskli değil. Bi dönemde adet sancısı boyutunda kaşık bel.agirisi çok normal kese için de erken yarın goremezseniz bile.uzulmeyin
Biraz heyecanlı biraz tedirgin biraz sabırsız karışık duygular içerisindeyim sen nasılsınNasılsınız kızlar