• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba
Ben gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı adetim üzerinden 10 gün geçti iki gün önce kanda beta hcg baktırdım 281.1 çıktı doktora gittim kese göremedi iki seçenek var dedi ya geç döllenme olmuştur ya da gebelik bozulmuştur dedi moralim çok bozuldu bugün de çok az kahverengi akıntı geldi çok mutsuzum haftaya tekrar gidicem doktora ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Canım üzülme lütfen rabbim çok büyük dua et bol bol bence halen yerinde bebeğin 281 de kese görülmemesi çok normal

Bende sabahlari kahvalti yapmak gelmiyor icimden hic zorla yumurta yiyorum ancak. Birde az bir is yapayim kasigim agrimaya basliyor normal mi ?
Benimde kasıklarımda hala ağrı batma var. Ve normal bu ama ben ev işlerini saldım iyice bu süre de salacağım gibi 🤷🏼‍♀️
Benımde erken dollenme kuzum bat gunu kactı kı degerın , 11.gun yumurtlama gordum
Canım adetim 4-5 gün gecikince 3100 civarı çıkmıştı değer.
Merhaba
Ben gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı adetim üzerinden 10 gün geçti iki gün önce kanda beta hcg baktırdım 281.1 çıktı doktora gittim kese göremedi iki seçenek var dedi ya geç döllenme olmuştur ya da gebelik bozulmuştur dedi moralim çok bozuldu bugün de çok az kahverengi akıntı geldi çok mutsuzum haftaya tekrar gidicem doktora ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Canım moralini bozma. Dua edelim de geç döllenme olsun. Eğer kimyasal ise de üzülme yapabileceğin bir şey değil 🙏🏻 rabbim en hayırlısını bilir ♥️
Ben hala avakado yiyorum günde bir tane daha bir şey yapmadım ekstra ama bugün kabız olmuşum afedersiniz fazla vakit geçirdim wcde bebeğe zarar gelir mi diye korktum kızlr
Offf kabızlık beni de mahvediyor zeytinyağını bol tüketiyorum ama yetmiyor armut yiyorum.
Geçmiş olsun kuzum, inşallah düzelir. Benim 5.9 çıktı :KK43: pazartesi ben de gideceğim doktora, sanırım ilaç verecek bana da
Hiç korkma canım 2 ablamda gebelik boyunca tiroid ilacı kullandılar. Ve çok şükür ki sağlıklı çocukları. Tiroid de bi hormon ve tetikleniyor. Ama ilaçla kontrol altında tutuluyor .
Kızlar pazartesi tiroit için doktora gideceğim, ilerleyen günlerde gebe diyetisyenine mi gitsem diyorum, siz ne düşünüyorsunuz beslenme için falan? D dra21 Devakus Devakus boy163 kilo63 yani normalim ama bilemedim😅
Tiroid ben de var ve kesinlikle kontrol altına alınmalı. Onu ihmal etme ama diyete gerek var mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️. Ben de 164/61 kilo hamile kaldım. Çok fazlan yok kendin de verebilirsin canım
Merhaba kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?😊
Ben happy Mom ve dr Banu çiftçiyi kullanıyorum 🤷🏼‍♀️ daha iyisi varsa söyleyin ay ♥️

Canım üzülme lütfen rabbim çok büyük dua et bol bol bence halen yerinde bebeğin 281 de kese görülmemesi çok normal
Çok ihtiyacım var o kadar çok bekledim ki ve acelem ettik herkese söyledik şimdi böyle bir durum olursa o da beni üzüyor maalesef çok teşekkür ederim bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Geç döllenme olduysa şu an lekelenme gelmesi normal canım ki kese görünmediği için yerleşme kanamasıdır o düşükle ilgili bir şey değildir bir seçenek daha var kimyasal olup yavaş yavas betanın düşüyor olması öyle olursa da üzülme bu düşük değil genelde kimyasal geçiren kişiler bir dahaki ay hamile kalıyo bu vücudunun hamile kalmaya hazır olduğu ve sağlıksız embriyoyu atıyo olmasindan kaynaklı bir şey hiçbir şekilde canını sıkma
Umarım öyle olmuştur çok bekledim evet tüm sevdiklerim canını sıkma diyor doğru da ama yapamıyorum ki istemsiz maalesef🥺

Benimde kasıklarımda hala ağrı batma var. Ve normal bu ama ben ev işlerini saldım iyice bu süre de salacağım gibi 🤷🏼‍♀️

Canım moralini bozma. Dua edelim de geç döllenme olsun. Eğer kimyasal ise de üzülme yapabileceğin bir şey değil 🙏🏻 rabbim en hayırlısını bilir ♥️

Offf kabızlık beni de mahvediyor zeytinyağını bol tüketiyorum ama yetmiyor armut yiyorum.

Hiç korkma canım 2 ablamda gebelik boyunca tiroid ilacı kullandılar. Ve çok şükür ki sağlıklı çocukları. Tiroid de bi hormon ve tetikleniyor. Ama ilaçla kontrol altında tutuluyor .

Tiroid ben de var ve kesinlikle kontrol altına alınmalı. Onu ihmal etme ama diyete gerek var mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️. Ben de 164/61 kilo hamile kaldım. Çok fazlan yok kendin de verebilirsin canım

Ben happy Mom ve dr Banu çiftçiyi kullanıyorum 🤷🏼‍♀️ daha iyisi varsa söyleyin ay ♥️
Teşekkürler bende bilmiyorum daha iyisi var mı

Teşekkürler bende bilmiyorum daha iyisi var mı 😊
Bu arada bende de tiroid var hasimato hatta tsh 3.19 bende ilaç başladım tekrar gebe olduğum için inşallah düşer hemen

Kiloya da gelince ilk aylarda ne kadar kilo alınıyor bilmiyorum ama çok kilo almamak lazım bence zaten bebeğin alacağı kilo belli geri kalanı hem gebeliği hem doğumu zorlaştırıyor sanırım çevremde hep öyle gördüm

Teşekkürler bende bilmiyorum daha iyisi var mı

Teşekkürler bende bilmiyorum daha iyisi var mı 😊
Bu arada bende de tiroid var hasimato hatta tsh 3.19 bende ilaç başladım tekrar gebe olduğum için inşallah düşer hemen

Kiloya da gelince ilk aylarda ne kadar kilo alınıyor bilmiyorum ama çok kilo almamak lazım bence zaten bebeğin alacağı kilo belli geri kalanı hem gebeliği hem doğumu zorlaştırıyor sanırım çevremde hep öyle gördüm
Tiroid çok yaygın bi sorun 🤷🏼‍♀️ ara ara kan verip kontrol edeceğiz artık. Kilo alacağımızı sanmıyorum ilk 3 ay zaten bulantılardan yemek yenmiyor 🤷🏼‍♀️ sonrasında da dikkatli olmak lazım gerçekten

Kızlar benim hala kasık ağrılarım oluyor az önce mesal sağ kasığıma girdi zonklama batma gibi normal mi arada korkuyorum gerçekten betam dün 500 çıktı düzenli artıyo

Kızlar benim hala kasık ağrılarım oluyor az önce mesal sağ kasığıma girdi zonklama batma gibi normal mi arada korkuyorum gerçekten betam dün 500 çıktı düzenli artıyo
Benimde ani hareket yapınca hapşurunca çok fena sancı giriyor karnımın sağ tarafına aklım çıkıyor 😥 ama birşey olmaz inşallah🙏🏼

Az önce normal yatarken girdi bende o yüzden çok korktum 😞
Yerleşiyorşar iyice yer açıyorlar kendilerine canım olumlu düşünelim🤲🏼 Benimde oluyor durduk yere gaz sancısı gibi sancı birden geliyor

Çok normal canım bi süre ağrıyo benim hala geçmedi

Yerleşiyorşar iyice yer açıyorlar kendilerine canım olumlu düşünelim🤲🏼 Benimde oluyor durduk yere gaz sancısı gibi sancı birden geliyor
Çok normal canım bi süre ağrıyo benim hala geçmedi
İyi kızlar sağolun içim rahatladı bazen diyorum anormal birşey mi var acaba az önce dönerken bile ağrı girdi kasıklarıma vajina bölgemde batma hissediyorum minnoşum yerleşiyorsa varsın olsun korkutuyor sadece😊

2022 nisan ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum☹️beta hcg düzenli artıyordu fakat progesteron 6,8,10 değerlerindeydi.tutunamadı ve içi dolmadı kesemin☹️☹️
💕💕şimdi 5+0 haftalık hamileyim son adet tarihime göre.beta hcg değerim 8 şubatta 1743 çıktı bi daha baktırmadım doktor istemedi.ama düşüğüm olduğu için progesteron 100 mg başladı günde 3 tane içiyorum.nasipse yarın 13 şubat günü idrara sıkışık şekilde keseyi görmeye gidicem.lütfen dualarınızda banada yer verin düşüğümden sonra içimde bi korku var.bebeği görmeden kalbini duymadan içim rahat etmicek.benim nasipse 2.yavrum olcak oğlum 8 yaşında çok kardeş istiyor😊dualarınızı bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımza alalım yavrularımızı.8 ocak son adet tarihim bat 5 şubat.adet gecikmesinden 3 gün sonra idrar testi çift çizgi ve beta hcg 1743 çıktı.

Back