- 11 Şubat 2023
- 6
- 2
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay boşver yapma bende bugün ayağa kalktığımda aynı şeyi hissettimBenim yatinca bsey yok canimda bugun evi temizleyim dedim iki supurge yaptim batmaya basladi biraktim. Bir sure dikkat etmek lazim ne olr ne olmaz
Beslenme icin ekstra birsey yapiyor musunuzAy boşver yapma bende bugün ayağa kalktığımda aynı şeyi hissettim
Ben hala avakado yiyorum günde bir tane daha bir şey yapmadım ekstra ama bugün kabız olmuşum afedersiniz fazla vakit geçirdim wcde bebeğe zarar gelir mi diye korktum kızlrBeslenme icin ekstra birsey yapiyor musunuz
Bende yarin alayim ya yiyeyim.birde kuru yemis balik vsBen hala avakado yiyorum günde bir tane daha bir şey yapmadım ekstra ama bugün kabız olmuşum afedersiniz fazla vakit geçirdim wcde bebeğe zarar gelir mi diye korktum kızlr
Geçmiş olsun kuzum, inşallah düzelir. Benim 5.9 çıktı pazartesi ben de gideceğim doktora, sanırım ilaç verecek bana da5 civarı çıkıyor canım ya. 4 yıldır tiroid ilacı kullanıyordum. Düşüktü hep 1 civarı çıkardı. Ama gebelikte hormonlar tetiklemiş. İlacımın dozu yetersiz kaldı. Doz artırdık bakalım düşmezse yine doz artıracağız
Geç döllenme olduysa şu an lekelenme gelmesi normal canım ki kese görünmediği için yerleşme kanamasıdır o düşükle ilgili bir şey değildir bir seçenek daha var kimyasal olup yavaş yavas betanın düşüyor olması öyle olursa da üzülme bu düşük değil genelde kimyasal geçiren kişiler bir dahaki ay hamile kalıyo bu vücudunun hamile kalmaya hazır olduğu ve sağlıksız embriyoyu atıyo olmasindan kaynaklı bir şey hiçbir şekilde canını sıkmaMerhaba
Ben gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı adetim üzerinden 10 gün geçti iki gün önce kanda beta hcg baktırdım 281.1 çıktı doktora gittim kese göremedi iki seçenek var dedi ya geç döllenme olmuştur ya da gebelik bozulmuştur dedi moralim çok bozuldu bugün de çok az kahverengi akıntı geldi çok mutsuzum haftaya tekrar gidicem doktora ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Bende de kasık ağrısı var hala, yatakta dönerken bile batıyorBende sabahlari kahvalti yapmak gelmiyor icimden hic zorla yumurta yiyorum ancak. Birde az bir is yapayim kasigim agrimaya basliyor normal mi ?
Aman bosver diyetisyeni yediklerine dikkat et ekmekten uzak dur besleyici seyler yemeye calis yeterli
Ya Psikolojik olarak gebelikte mayalı poğaça gibi şişeceğimi hissediyorumAman bosver diyetisyeni yediklerine dikkat et ekmekten uzak dur besleyici seyler yemeye calis yeterli
Hamur isinden uzaklas bol su ve bol hareketYa Psikolojik olarak gebelikte mayalı poğaça gibi şişeceğimi hissediyorum
Benim göğüs hassasiyeti , kasık ağrısı , uyku hali ve iştah açıklığı var sürekli bir şey yemek istiyorumGöğüs hassasiyeti devam ediyor 1 2 gündür kasık ağrım hafifledi sanki. Ağzımın tadı, iştahım hiç yok. Zorla iki lokma yiyerek (özellikle sabahları) idare ediyorum kusmam yok hafif bulantım var. Sizlerde nasıl değişiklikler var kızlar
Merhaba bizde perşembe kese gördük 4 mmdi sanırım boyutu ultrason kağıdında öyle yazıyorKızlar iyi akşamlar benimde sat 7 ocak perşembe keseyi gördük ultrasonda ama küçücüktü doktor hcg testi yapmadı kese göründü diye 4 haftalık gibi kese boyutu nasıl oluyor bilgisi olan varmı
Daha önce betaya baktırdın mı yoksa ilk defa mı baktırmıştın ? Değerin gittikçe düşüp düşmediğini anlamak için soruyorum . Eğer geç döllenme olduysa değerin böyle çıkmış olabilirMerhaba
Ben gebelik testi yaptırdım pozitif çıktı adetim üzerinden 10 gün geçti iki gün önce kanda beta hcg baktırdım 281.1 çıktı doktora gittim kese göremedi iki seçenek var dedi ya geç döllenme olmuştur ya da gebelik bozulmuştur dedi moralim çok bozuldu bugün de çok az kahverengi akıntı geldi çok mutsuzum haftaya tekrar gidicem doktora ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
Senin son adet günün ne zamandı canımMerhaba bizde perşembe kese gördük 4 mmdi sanırım boyutu ultrason kağıdında öyle yazıyor
Benim 23 Aralık ama pcos olduğu için düzenli bir yumurtlama yok o yüzden dr ne dediyse onu kabul ettimSenin son adet günün ne zamandı canım
Çok iş yaparsam ve ayakta kalırsam kasıklarım fena ağrıyor yatınca geçiyor benim göğüslerde hassas ama rahatsız edici değil şükür benimkiArkadaşlar sizin de kasık ağırlarınız devam ediyor mu ? Bende kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok oluyor