- 2 Şubat 2023
- 180
- 399
- 23
Tiroid kaç çıktı canım?Kızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Çok şükür her şey yolunda. Sadece tiroidim biraz yüksek. İlaçla kontrol altında tutacağız dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiroid kaç çıktı canım?Kızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Çok şükür her şey yolunda. Sadece tiroidim biraz yüksek. İlaçla kontrol altında tutacağız dedi.
Vajınal mı bakıldı hayırlı olsun canımKızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenimde pazartesi 5+1 olcak idrara sıkışıp gel dedi dr keseyi görmek için.sizin kalp atışı maşallah erken duyulmuşKızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Göğüs hassasiyeti devam ediyor 1 2 gündür kasık ağrım hafifledi sanki. Ağzımın tadı, iştahım hiç yok. Zorla iki lokma yiyerek (özellikle sabahları) idare ediyorum kusmam yok hafif bulantım var. Sizlerde nasıl değişiklikler var kızlarArkadaşlar sizin de kasık ağırlarınız devam ediyor mu ? Bende kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok oluyor
Kasık agrım bı ıkı gundur hafıfledı ama cok oldu göğüs hassasıyetı pek yok ama kuzumArkadaşlar sizin de kasık ağırlarınız devam ediyor mu ? Bende kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok oluyor
Benım ıstah aynı degısen bısey yok sımdılık , ama yenı basladı gunun bazı saatlerı basım cok donuyor buna baglı olarakta mıdem bulanıyor , asıl belırtıler zaten 7. Hafta gıbı baslıyor bunlar fragmanGöğüs hassasiyeti devam ediyor 1 2 gündür kasık ağrım hafifledi sanki. Ağzımın tadı, iştahım hiç yok. Zorla iki lokma yiyerek (özellikle sabahları) idare ediyorum kusmam yok hafif bulantım var. Sizlerde nasıl değişiklikler var kızlar
Çok şükür canım çok bekledik bugünüOyyy maşallah miniğe öyleyse şimdi geriye yaslanıp bir nefes alma zamanı
Allah razı olsunÇok şükür maşallah
5 civarı çıkıyor canım ya. 4 yıldır tiroid ilacı kullanıyordum. Düşüktü hep 1 civarı çıkardı. Ama gebelikte hormonlar tetiklemiş. İlacımın dozu yetersiz kaldı. Doz artırdık bakalım düşmezse yine doz artıracağızTiroid kaç çıktı canım?
Yok canım karından bakıldı ama benim erken döllenme. Betam da günüme göre çok yüksekti.Vajınal mı bakıldı hayırlı olsun canım
Hadi inşallah canım benim beta 7000 civarında 4+4 iken kese gözüktü 1 hafta sonra da kalp atışı duyuldu. Ama benim erken döllenme canım. Betamda günüme göre yüksekti.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenimde pazartesi 5+1 olcak idrara sıkışıp gel dedi dr keseyi görmek için.sizin kalp atışı maşallah erken duyulmuş
Devam ediyor benim de. Ama kaşık ağrılarım azalıyor.Arkadaşlar sizin de kasık ağırlarınız devam ediyor mu ? Bende kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok oluyor
Son 3 gündür özellikle ciddi bulantım var koku hassasiyeti var. Kusma henüz başlamadı ama geliyor hissediyorum .Göğüs hassasiyeti devam ediyor 1 2 gündür kasık ağrım hafifledi sanki. Ağzımın tadı, iştahım hiç yok. Zorla iki lokma yiyerek (özellikle sabahları) idare ediyorum kusmam yok hafif bulantım var. Sizlerde nasıl değişiklikler var kızlar
5+6 bugün ve idrara çok sık çıkıyorum. Su çok içiyorum evet ondan ama 1 saat içinde 2 kez gidiyorum bazen. İdrarı tam boşaltmıyorum gibi bi his var. Var mı sizde de
İnşallah şiddetlenmezBenım ıstah aynı degısen bısey yok sımdılık , ama yenı basladı gunun bazı saatlerı basım cok donuyor buna baglı olarakta mıdem bulanıyor , asıl belırtıler zaten 7. Hafta gıbı baslıyor bunlar fragman
Bende sabahlari kahvalti yapmak gelmiyor icimden hic zorla yumurta yiyorum ancak. Birde az bir is yapayim kasigim agrimaya basliyor normal mi ?Devam ediyor benim de. Ama kaşık ağrılarım azalıyor.
Son 3 gündür özellikle ciddi bulantım var koku hassasiyeti var. Kusma henüz başlamadı ama geliyor hissediyorum .
Valla benimde kasıklarım ağrıyor yaBende sabahlari kahvalti yapmak gelmiyor icimden hic zorla yumurta yiyorum ancak. Birde az bir is yapayim kasigim agrimaya basliyor normal mi ?
Benim yatinca bsey yok canimda bugun evi temizleyim dedim iki supurge yaptim batmaya basladi biraktim. Bir sure dikkat etmek lazim ne olr ne olmazValla benimde kasıklarım ağrıyor ya
Benımde erken dollenme kuzum bat gunu kactı kı degerın , 11.gun yumurtlama gordumÇok şükür canım çok bekledik bugünü
Allah razı olsun
5 civarı çıkıyor canım ya. 4 yıldır tiroid ilacı kullanıyordum. Düşüktü hep 1 civarı çıkardı. Ama gebelikte hormonlar tetiklemiş. İlacımın dozu yetersiz kaldı. Doz artırdık bakalım düşmezse yine doz artıracağız
Yok canım karından bakıldı ama benim erken döllenme. Betam da günüme göre çok yüksekti.
Hadi inşallah canım benim beta 7000 civarında 4+4 iken kese gözüktü 1 hafta sonra da kalp atışı duyuldu. Ama benim erken döllenme canım. Betamda günüme göre yüksekti.
Benım oglumda lekelenme ıle ogrenmıstım bı supurge bıle tutsam hemen leke gelırdı azcık yorulsam fln , yanı cok agır ıs yapmamaya egılıp kalkmamaya dıkkat edın etmek lazım oldugu kadar …… bunu dıyen kız bugun dusakabın dusu temızlemeye daldı kocam cıkardı napıyon sen camasır suyu falan derken bazen bosluga dusup yapıyor ınsanBenim yatinca bsey yok canimda bugun evi temizleyim dedim iki supurge yaptim batmaya basladi biraktim. Bir sure dikkat etmek lazim ne olr ne olmaz
Off kuzum sorma esimde elimden aldi birak ben yaparim diye ama alismisim ya icim rahat rahat etmiyor hic banyoyu biraktim esim ovalayacak artik en azindan su 4 ayi atlatsakBenım oglumda lekelenme ıle ogrenmıstım bı supurge bıle tutsam hemen leke gelırdı azcık yorulsam fln , yanı cok agır ıs yapmamaya egılıp kalkmamaya dıkkat edın etmek lazım oldugu kadar …… bunu dıyen kız bugun dusakabın dusu temızlemeye daldı kocam cıkardı napıyon sen camasır suyu falan derken bazen bosluga dusup yapıyor ınsan
MerhabaCanım günü yanlış mı yazdın ya iki haftalık hamile görünüyorsun burda bence onu düzelt son adet tarihini girmen lazim yumurtlama gününü değil, tebrik ederim bu arada Ekim ayının ilk annesi sen oldun galiba