2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben hala avakado yiyorum günde bir tane daha bir şey yapmadım ekstra ama bugün kabız olmuşum afedersiniz fazla vakit geçirdim wcde bebeğe zarar gelir mi diye korktum kızlr
Bende yarin alayim ya yiyeyim.birde kuru yemis balik vs

Geçmiş olsun kuzum, inşallah düzelir. Benim 5.9 çıktı pazartesi ben de gideceğim doktora, sanırım ilaç verecek bana da

Geç döllenme olduysa şu an lekelenme gelmesi normal canım ki kese görünmediği için yerleşme kanamasıdır o düşükle ilgili bir şey değildir bir seçenek daha var kimyasal olup yavaş yavas betanın düşüyor olması öyle olursa da üzülme bu düşük değil genelde kimyasal geçiren kişiler bir dahaki ay hamile kalıyo bu vücudunun hamile kalmaya hazır olduğu ve sağlıksız embriyoyu atıyo olmasindan kaynaklı bir şey hiçbir şekilde canını sıkma

Kızlar pazartesi tiroit için doktora gideceğim, ilerleyen günlerde gebe diyetisyenine mi gitsem diyorum, siz ne düşünüyorsunuz beslenme için falan? D dra21 Devakus boy163 kilo63 yani normalim ama bilemedim

Aman bosver diyetisyeni yediklerine dikkat et ekmekten uzak dur besleyici seyler yemeye calis yeterli

Kızlar iyi akşamlar benimde sat 7 ocak perşembe keseyi gördük ultrasonda ama küçücüktü doktor hcg testi yapmadı kese göründü diye 4 haftalık gibi kese boyutu nasıl oluyor bilgisi olan varmı

Benim göğüs hassasiyeti , kasık ağrısı , uyku hali ve iştah açıklığı var sürekli bir şey yemek istiyorum

Kızlar iyi akşamlar benimde sat 7 ocak perşembe keseyi gördük ultrasonda ama küçücüktü doktor hcg testi yapmadı kese göründü diye 4 haftalık gibi kese boyutu nasıl oluyor bilgisi olan varmı
Merhaba bizde perşembe kese gördük 4 mmdi sanırım boyutu ultrason kağıdında öyle yazıyor

Merhaba kızlar gebelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Daha önce betaya baktırdın mı yoksa ilk defa mı baktırmıştın ? Değerin gittikçe düşüp düşmediğini anlamak için soruyorum . Eğer geç döllenme olduysa değerin böyle çıkmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…