- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.141
- 133
- 33
Ay aman papatyaaa rabbim isteyene versin :) geçen sene biz heyecanla beklemiştik ya bu sene kimler beklicek o sebeple heyecanla beklemiştim bana yetti iki tane şükür3. bebegınıze mı hamılesınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman papatyaaa rabbim isteyene versin :) geçen sene biz heyecanla beklemiştik ya bu sene kimler beklicek o sebeple heyecanla beklemiştim bana yetti iki tane şükür3. bebegınıze mı hamılesınız
Mavi kalbin yanına , bir lila kalpte bana nasip eder inşallah rabbim hayırlısı sağlıklısı ile o zaman sende bana dua et papatyaaa Rabbim isteyene versinAy aman papatyaaa rabbim isteyene versin :) geçen sene biz heyecanla beklemiştik ya bu sene kimler beklicek o sebeple heyecanla beklemiştim bana yetti iki tane şükür
Oh benim gibi birisi varmış, sürekli yeme ve uyuma hissi ben de dün test yaptım silik bir şekilde de olsa pozitifti bugün kan verdim sonuç bekliyorum inşallah ben de Ekim annelerine katılırımGöğüs hassasiyeti var ama o da aşırı değil. Adet döneminde olduğu kadar
Bir de iştahım açıldı, sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Belki psikolojiktir.
Evet malesef canım, hiç acımıyor kimisibildiğin doktorsa tamam o zaman , yoksa cok sacma ınsanlar cıkabılıyor gercekten
Amin canım inşallahaz değil canım 2 katına çıkmış,maşallah.sağlıkla al kucağına inşallah.benimde dün çıktı 1743 hcg,pazartesi idrara sıkışıp ultrasonla keseye bakılcakinşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
Vajinal tehlikeli mi olur acaba öyle bir şey de duymuştum . Benim kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor o yüzden bir an önce doktor muayenesi olmalıyım ama keseyi görmek için belki biraz daha beklerimEvet canım o değerlerde ama vajinal görünüyor diye biliyorum. Eğer karından baktırmak istiyorsan biraz daha bekle bence çarşamba perşembe git
Yoo böyle bir inanışta var ama dktorlar tehlikeli olmadığını söylüyorlar canım. Belki sen tercih etmek istemezsin diye dedim. O zaman geciktirmeden git pazartesü sen başla iğneneVajinal tehlikeli mi olur acaba öyle bir şey de duymuştum . Benim kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor o yüzden bir an önce doktor muayenesi olmalıyım ama keseyi görmek için belki biraz daha beklerim
Bu bekleyişlerimiz hiç bitmeyecek . şimdi kese sonra kalp atışı sonra büyümesi gelişmesi cinsiyeti …Yoo böyle bir inanışta var ama dktorlar tehlikeli olmadığını söylüyorlar canım. Belki sen tercih etmek istemezsin diye dedim. O zaman geciktirmeden git pazartesü sen başla iğnene
Aynen öyle valla sağlıklı olsunlarda bekleyelim napalımBu bekleyişlerimiz hiç bitmeyecek . şimdi kese sonra kalp atışı sonra büyümesi gelişmesi cinsiyeti …
Gec dollenme degılse muhtemelen gozukur benım bas donmem ve dedıgın gıbı hafıften bulantı hıssı basladı bas donmesı etkılıyor sanırım6+3 olduk, önümüzdeki hafta randevu alsam kalp atışı duyulur mu kızlar? 2 gündür de bulantı başladı, istifra etmiyorum ama midem sürekli boğazımda gibi darliyor
Amanın seninde oğlun var o zaman rabbim gönlüne göre versin inşallahMavi kalbin yanına , bir lila kalpte bana nasip eder inşallah rabbim hayırlısı sağlıklısı ile o zaman sende bana dua et papatyaaa Rabbim isteyene versin
Sanırım bu yanlış bilgi. Spermler yaşandıkça kalitesini yitirdiğinden ileri yaşlarda baba olanların otizmli bebek sahibi olma risi artıyor diye okudum. Kalitesizler yumurtayla birleşmese hiç keşke. Ama arkadaşın kaygısını da anlıyorum ben olsam mutlaka bir uzmana danışırdım. Belki de benim okuduğum araştırdığım bilgi de yanlıştır :)Bence etkilememiştir canım gönlünü ferah tut, hem kalitesiz spermler döllenme aşamasına gelemez merak etme, yolda ölürler
Merhaba, evet haftaya randevu alırsanız kalp atışlarını duyabilirsiniz. Bende 6+1 oldum birkaç gündür bulantılarım başladı yemek göresim yiyesim gelmiyor umarım kısa zamanda geçer bu can sıkıcı durumumuz6+3 olduk, önümüzdeki hafta randevu alsam kalp atışı duyulur mu kızlar? 2 gündür de bulantı başladı, istifra etmiyorum ama midem sürekli boğazımda gibi darliyor
5.hafta canım
6+3 olduk, önümüzdeki hafta randevu alsam kalp atışı duyulur mu kızlar? 2 gündür de bulantı başladı, istifra etmiyorum ama midem sürekli boğazımda gibi darliyor
Oyyy maşallah miniğe öyleyse şimdi geriye yaslanıp bir nefes alma zamanıKızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Çok şükür her şey yolunda. Sadece tiroidim biraz yüksek. İlaçla kontrol altında tutacağız dedi.
Çok şükür maşallahKızlar bugün kalp atışını duydum 5+5
Çok şükür her şey yolunda. Sadece tiroidim biraz yüksek. İlaçla kontrol altında tutacağız dedi.