• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Fe
Yaa banada aynı şeyi diyolar ama hiç inanasım gelmiyo 😂😂 sanki gelmicek o günler gibi 😂😂 sevdiğim bi çok yemekten tiksindim. Mesela ekmeksiz asla yemek yiyemezdim ekmek yemeden kalkar oldum 😅 şöyle tatlıların pastaların zevkle yediğim anlara bir an önce gelmek istiyorım 🤭🤭
Gelecek gelecek ben inanıyorum çünkü bir simülasyon gibi oyun gibi her gün yeni sürüm yükleniyor güncelleme geliyor sanki gebelikte 😀

Eklentiler

• A859E7DB-970A-43E2-B50D-8186F2E8AE9E.png
    A859E7DB-970A-43E2-B50D-8186F2E8AE9E.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 51
Aa bende oyle dusundum kiz
Aslinda 2 kizim var yine kizim olsa uzulmem kizlari seviyorum
Ben 4e kadar gitmeyi dusunuyorum Allah izin verirse
Buda kiz olursa belki son erkek olur diyorum kendime
Ama simdi sen erkek diyince sevindim ben ne istiyorum suan anlayamadim
İnsan farklı olsun onunda tadını bıleyım istiyor ya benımde oglum var , bırtane daha oglum olursa ıcıme sokarım ama ben ıkıden fazla dusunmedıgım ıcın kız olursa farklı bır duyguyuda tatmıs olurum Rabbım ne nasıp edecek bakalım ☺️

Ayva ilkten iyi geliyodu da şimdi bana oda etki etmiyo 😂 2 gün etki ediyosa 3. Gün o etki kayboluyo. Bu bulantıyı çekecez günü gelene kadar 😅 bence yemeniz güzel en azından vitaminleri tam anlamıyla alıyosunuz. Ben hiçbişey yiyemez durumdayım. Ekşi elma iyi geliyodu bugğn oda midemi bulandırdı. Tuzlu çubuk krakerde artık iyi gelmiyo 🥹
Haşlanmış patates dene

Back