2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Beta takibi yapmaya devam et canım. Benim sat 5 ocak 2600 lerde göremedi doktor keseyi 1 hafta sonra gittiğimde görmüştü geç döllenme olabilir benim şuan haftama göre 14 ocak falan oluyor döllenme tarihi.
Benimde 5haftalık galiba ultrasonada 2hafta sonra gelsin o zaman gözükür dedi dokdor, bakalım hayırlısı inşAllah

Fetal dna araştıran ve fiyat alan oldu mu?
Fetal test dediginiz nipt test oluyor sanirim
2. Gebelikde yaptirmistim
Bundada yaptirmayi dusunuyorum
Ayrica nipt test sayesinde bebegin cinsiyetinden %99,9 emin olmus oluyoruz

Fetal test dediginiz nipt test oluyor sanirim
2. Gebelikde yaptirmistim
Bundada yaptirmayi dusunuyorum
Ayrica nipt test sayesinde bebegin cinsiyetinden %99,9 emin olmus oluyoruz
Araştırdın mi hiç peki daha önce nereye yaptirmistin canım?

Buyrunuzz

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-07-11-46-13-67_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 80
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız , sanki hiç geçmeyecek gibi bugünler yemek yemek istiyorum eski iştahımı istiyorum

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah belirtilerin nasıl kendini nasıl hissediyorsun bende 8+3
Merhaba canım hepimize hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız benim 4.-5.haftalarda ürtikerim oldu ağır geçti o geçti sonra bulantılar başladı ama çok fazla değil çok şükür koku hassasiyeti ve tiksinti olmadı.Şimdi çok fazla halsizlik uyku hali yorgunluk var bulantılar da genelde akşam saatlerinde oluyor.Senin nasıl canım ?

Haklısın biran kendimi suçladım bizim yediklerimizden dolayı diye düşündüm canım rabbim bütün bebekleri korusun inşallah
Tamam yediklerimizden ama bu saatten sonra uzulursen hersey degisecekmi onu dusun
Bu saatten sonra yediklerine dikkat edersen bise olmaz diye kendini toparlaman lazim aksine bebegine iyilik yapmis olmuyosun

Aklima gelmisken
Sucuk , cig kofte, sushi, iyi pismemis et, iyi pismemis balik yeme, meyve sebzeyi iyi yika. Doktorunada danis. Benim aklima gelen bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…