Normal ultrasonla bakıldı canım.. Panikleme hiç inşallah duyarsın sende dualarım seninlevajinal kontrol mu yoksa normal ultrasonla mı duydunuz acaba? Ben de dün kontrole gittim 6+5 görünüyor kese ama henüz kalp atışı görünmedi normal ultrasonla üstten bakıldı. 10 gün sonra tekrar gideceğim ama biraz panikledim
İnşallah çıkmazsın canımHahahaha ay çok doğrubenim boy 163 67kilo ile hamile kaldım şimdi 63e düştüm
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah belirtilerin nasıl kendini nasıl hissediyorsun bende 8+3Ben daha 8+1im ama erkekse daha erken belli oluyor diyorlar
Oy maşallah Allahıma şükürler olsun rabbim bizlerede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz maşallah.Kuzum ciktim hersey yolunda suan sukur hatta ultrasonda onde gidiyoruz 8+4 gozuktuk
6+5 de duyduk bizkızlar kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?
Yarın doktor randevumuz var , ama bende iştahsızlık devam tabii ki canım hiç bişey yemek istemiyor ağzımda değişik bi tat var yemek fikri bile düşünmek istemiyorum Şuan ama zorla ağzıma tıkıyorum yemekleri tabiHayırlı olsun canım tebriklerçok da erken öğrenmemişsin aslında, reglin en az 1 hafta gecikmiş olmalı. 4 haftada daha regli gecikmeden öğrenen tezcanlı annişlerimiz de var Sigarayı ve ilacı bırakman harika olmuş onun için de ayrıca tebrik ederim mide bulantısı olabiliyor 5-6 haftalarda normaldir canım belki kalp atışı bile görebilirsin doktora gitsen iki üç güne
Yarın doktor randevumuz var , ama bende iştahsızlık devam tabii ki canım hiç bişey yemek istemiyor ağzımda değişik bi tat var yemek fikri bile düşünmek istemiyorum Şuan ama zorla ağzıma tıkıyorum yemekleri tabi
Aman iyi olsunlar internette öyle şeyler yazıyorki dünden beri ağlıyorumSimdilik iyi cok sukur
Doktorun seni cok korkutmus gibime geldi
Hangi haftada başladı hangi haftada geçti pekiBende senin gibiyim tatlım bir hafta mutfağa giremedim.. Herşeyden tiksiniyodum.. Hiç bişey yiyemiyodum ama çok şükür biraz geçti bulantım
7nde kuzumkızlar kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?
Anne hızıma yetiş diyor daha ne olsunKuzum ciktim hersey yolunda suan sukur hatta ultrasonda onde gidiyoruz 8+4 gozuktuk
Tahmini 5 haftalık olması lazım canım.. Çünkü sağlam bir haftayı buldu bu tiksinti hali.. Sonra test yaptırdım 6+4 haftalık olduğunu öğrendim.. Şimdi ise 7 haftalık olduk ve bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başladı..Hangi haftada başladı hangi haftada geçti peki
Kese boyutunuz kaç karından mı baktıKizlar günaydın dr dan ciktim...3 gun once kese ve yolk görmüştü bugune gel bakalim bebek olusacak mi demisti...daha once de kurtajlarm oldugundan cok yakin takip ediyor Allah razi olsun ama baktik ve bebek yoktuacaba bilen var mi yolk sac dan sonra kac gun icinde bebek oluşur? Cmtsi tekrar kontrolum var...
O zaman aynı zamanlar bu tiksinme zamanı benimde 5+5 oldu iki gündür sabah iştahsızlık tüm gün yemek yemek istemiyorum hatta görmek istemiyorum antidepresan yan etkisi bıraktım diye heralde dedim ama hamileliktenmiş meğersem deneyimim olmadığı için anlayamadımTahmini 5 haftalık olması lazım canım.. Çünkü sağlam bir haftayı buldu bu tiksinti hali.. Sonra test yaptırdım 6+4 haftalık olduğunu öğrendim.. Şimdi ise 7 haftalık olduk ve bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başladı..
Bende yediğim yemeklerden zehirlendim diye düşündümO zaman aynı zamanlar bu tiksinme zamanı benimde 5+5 oldu iki gündür sabah iştahsızlık tüm gün yemek yemek istemiyorum hatta görmek istemiyorum antidepresan yan etkisi bıraktım diye heralde dedim ama hamileliktenmiş meğersem deneyimim olmadığı için anlayamadım
Iyi hissediyorum sukur bir sikintim yok doktorum fetal dna onerdi ama yaptirmayacagimOy maşallah Allahıma şükürler olsun rabbim bizlerede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz maşallah.
Aynen kuzumAnne hızıma yetiş diyor daha ne olsun
Merhaba vajinal bakti...6+0 makinaya gore bugun...ama 5+6 da olAbilir dedi...5+4 de karindan duzgun bir kese var dedi sonra vajinal bakti ve yolk sac i gordu...düzgün ve kucuk bunlar olumlu bulgular dedi...3 gun sonra gel bebek var mi bi daha bakalim dedi bugun de vajinal bakti kese ve yolk gordu ve yine duzgunler dedi...ama bebek goremeyince moraller bozuldu biraz... cmtsi den once net bir sey diyemem dedi...yarim ml altini zaten ultrasin gostermez dedi..ve keske gorebilseydik dedi bende bilmiyroum ki...nasibimizde o yavru ile ayni yolda yurumek varsa gelecek...Mevla bilir ne diyimKese boyutunuz kaç karından mı baktı
Iyide internette yazan herseye inanirsak bas agrisinda beyinde tumor oldugu kanaatina varicazAman iyi olsunlar internette öyle şeyler yazıyorki dünden beri ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?