2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Normal ultrasonla bakıldı canım.. Panikleme hiç inşallah duyarsın sende dualarım seninle

Yarın doktor randevumuz var , ama bende iştahsızlık devam tabii ki canım hiç bişey yemek istemiyor ağzımda değişik bi tat var yemek fikri bile düşünmek istemiyorum Şuan ama zorla ağzıma tıkıyorum yemekleri tabi

Bende senin gibiyim tatlım bir hafta mutfağa giremedim.. Herşeyden tiksiniyodum.. Hiç bişey yiyemiyodum ama çok şükür biraz geçti bulantım

Hangi haftada başladı hangi haftada geçti peki
Tahmini 5 haftalık olması lazım canım.. Çünkü sağlam bir haftayı buldu bu tiksinti hali.. Sonra test yaptırdım 6+4 haftalık olduğunu öğrendim.. Şimdi ise 7 haftalık olduk ve bulantılarım yavaş yavaş geçmeye başladı..

Kese boyutunuz kaç karından mı baktı

O zaman aynı zamanlar bu tiksinme zamanı benimde 5+5 oldu iki gündür sabah iştahsızlık tüm gün yemek yemek istemiyorum hatta görmek istemiyorum antidepresan yan etkisi bıraktım diye heralde dedim ama hamileliktenmiş meğersem deneyimim olmadığı için anlayamadım

Bende yediğim yemeklerden zehirlendim diye düşündüm tabi hamilelik aklıma gelmiyor.. En son eşime test al yapıyım eğer gebelik yoksa doktora gidicem bu tiksinti bulantı neyin nesi öğrenicem dedim.. Çünkü sabahtan akşama kadar ağzıma bişey süre mıy ödüm.. Mutfaktan içeri başımı öne eğip öyle girip çıkıyodum.. Çünkü gördüğüm anda içim çırpıyodu hemen.. Sonra işte idrar testi yaptım pozitif çikti.. Sevinemedik bile korkumuzdan.. Hemen kan testi verdim meğer gerçekten hamileymişm

Kese boyutunuz kaç karından mı baktı
Merhaba vajinal bakti...6+0 makinaya gore bugun...ama 5+6 da olAbilir dedi...5+4 de karindan duzgun bir kese var dedi sonra vajinal bakti ve yolk sac i gordu...düzgün ve kucuk bunlar olumlu bulgular dedi...3 gun sonra gel bebek var mi bi daha bakalim dedi bugun de vajinal bakti kese ve yolk gordu ve yine duzgunler dedi...ama bebek goremeyince moraller bozuldu biraz... cmtsi den once net bir sey diyemem dedi...yarim ml altini zaten ultrasin gostermez dedi..ve keske gorebilseydik dedi bende bilmiyroum ki...nasibimizde o yavru ile ayni yolda yurumek varsa gelecek...Mevla bilir ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…