Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor yolcusu kalmasınnnKizlar gunaydin
Evet kuzumm 9:20 de randevumuz ama sabah namaza kalkinca gerisi gelmiyor katiyen uyuyamiyorumDoktor yolcusu kalmasınnn
Benimde şuan 36.7 lerde geziyor ama hala üşüyorum arada bendede geniz akıntısı burun akıntısı hapşuruk var bir tane parol aldım dün hapşururken kasıklarınıza ağrı giriyor mu benim önceden giriyordu ama artık girmiyor çok huylanıyorum bundanHafta sonu atesim 37.4 oldu en yuksek dr umu aradim ve bana takip etmemi daha da yukselirse 1 parol alabileceğimi soyledi...hafif hapşırık burun akintisi ve ates artmadan atlattik...bol bol el tuz yika ince giyin ates varsa...bu arada hamilelik basinda cok üşüdüm ama simdi vucut sicakligim yükseldi sanki genelde hep 36.7 falan sizlerin nasil??
Haber ettttEvet kuzumm 9:20 de randevumuz ama sabah namaza kalkinca gerisi gelmiyor katiyen uyuyamiyorum
haber beklıyoruz kuzumEvet kuzumm 9:20 de randevumuz ama sabah namaza kalkinca gerisi gelmiyor katiyen uyuyamiyorum
Bende simdi baktim ben kan degerlerineKafam aklı bullak oldu kuzum testi atayım z
Günaydın Kızlar, dün söylemişdim Ultrasona gittim kese gözükmedi bende kan tahlili verdim, bu gün sonuclar cıkdı 1265 Hcg cıkdı, son Adet tarihimde 13ocak neden bu kadar kücük acaba Bileniniz varmı(haber beklıyoruz kuzum
Kuzum ciktim hersey yolunda suan sukur hatta ultrasonda onde gidiyoruz 8+4 gozuktukHaber etttt
Beta takibi yapmaya devam et canım. Benim sat 5 ocak 2600 lerde göremedi doktor keseyi 1 hafta sonra gittiğimde görmüştü geç döllenme olabilir benim şuan haftama göre 14 ocak falan oluyor döllenme tarihi.Günaydın Kızlar, dün söylemişdim Ultrasona gittim kese gözükmedi bende kan tahlili verdim, bu gün sonuclar cıkdı 1265 Hcg cıkdı, son Adet tarihimde 13ocak neden bu kadar kücük acaba Bileniniz varmı(
demekkı gec dollenme olmus kuzum bırazdaha buyumesı lazım kese gormen ıcın :)Günaydın Kızlar, dün söylemişdim Ultrasona gittim kese gözükmedi bende kan tahlili verdim, bu gün sonuclar cıkdı 1265 Hcg cıkdı, son Adet tarihimde 13ocak neden bu kadar kücük acaba Bileniniz varmı(
hadı bakalım tadını cıkar artık hamıslıgın :)Kuzum ciktim hersey yolunda suan sukur hatta ultrasonda onde gidiyoruz 8+4 gozuktuk
Hahahaha ay çok doğru benim boy 163 67kilo ile hamile kaldım şimdi 63e düştümBende 65 üstüne çıkmak istemiyorum ama bakalım nasıl olacak
Ama bir laf var ya kul plan yaparken kader gülermiş diye o yüzden ben elimden geleni yapayım da bu süreçte gerisi takdiri ilahi
Bu arada senin boy kilo kaç canım ?
Ben duyduğumda 6+4 dükızlar kalp atışını kaçıncı hafta duydunuz?
Evet kuzuum 3 hafta sonra tekrar gidicezhadı bakalım tadını cıkar artık hamıslıgın :)
vajinal kontrol mu yoksa normal ultrasonla mı duydunuz acaba? Ben de dün kontrole gittim 6+5 görünüyor kese ama henüz kalp atışı görünmedi normal ultrasonla üstten bakıldı. 10 gün sonra tekrar gideceğim ama biraz panikledimBen duyduğumda 6+4 dü