- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Hepsı deger aralıgında zaten ben gormedım. Ne taraması yaptırcan kuzumBen 28 inde bidaha gidicem kuzum taramalar icin bu arada testlerde.sikintili bir durum var mi sencee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsı deger aralıgında zaten ben gormedım. Ne taraması yaptırcan kuzumBen 28 inde bidaha gidicem kuzum taramalar icin bu arada testlerde.sikintili bir durum var mi sencee
Birincilik sendeOda bisemi benimki teeeeeeee 06.04
Aslinda 26 nisandida esimin zoruyla one aldimBirincilik sende
Kesınlıgı yok ama bılıyorsun dımı eglencesıne 11 hftalık zaten soylese bıle ıhtımal der anca kuzum ben 16 gıbı gıderım sanırım net olur 13 ten sonrada gozukurKızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor gebelik
Şimdi geçmiş mesajları okudum herkese sakinlik huzur sağlıklı günler diliyorum.
Bugün 9+0 olduk sanırım sıradaki randevumuz 20 martta sakince bekleyebilirim sanıyordum ama gün sayıyorum resmen
Ben 5 dk ayakta durayım müthiş sırt ağrım olmaya başladı son günlerde aynı durumu yaşayan var mı bir de artık evden çalışmaya başladım sanırım vücudum da rahata erken alıştı..
bi de bu 11 haftalıkken cinsiyet görünme konusunda benim gittiğim doktor görse bile tam haftası gelmeden söylemiyormuş
Papatyamaviss keseden bakıverir misin bize teyzesi merak ediyorummm
2liHepsı deger aralıgında zaten ben gormedım. Ne taraması yaptırcan kuzum
Olsun ıdeal guzel zamn olmusAslinda 26 nisandida esimin zoruyla one aldim
Bana kalsa direk 14 ekim gidip doguracam
Benim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallahKesınlıgı yok ama bılıyorsun dımı eglencesıne 11 hftalık zaten soylese bıle ıhtımal der anca kuzum ben 16 gıbı gıderım sanırım net olur 13 ten sonrada gozukur
Nedense kiz olarak yorumladim ben yaBenim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Canım çocuğum aşağıdaki gibi görünüyo şuan
Maşallah sağlıkla büyüsün inşallahBenim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Vajinal canım benim doktorum keseyi ve kalp atışını vajinal baktı. Ultrasona daha geçemedik işte 20 martta inşallahMaşallah sağlıkla büyüsün inşallah
karından mı görüntü
Ben sanırım hıcbırını yaptırmayacagım sonuclarına guvenmıyorum sonra bıde aklımı karıstırıp durmasın
Alttanıse yorum yapamam yansımaoluyor cunku plesantayı secemıyorum cok, yınede bebegın sırtına dogru baz alırsam erkek diyorum herkes tahmınlerımı aklında tutsun tutacakmı çok merak ediyorumBenim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Allah biliyor eşim de ben de garip bi şekilde bahsederken oğlum diye çıkıveriyor ağzımızdanAlttanıse yorum yapamam yansımaoluyor cunku plesantayı secemıyorum cok, yınede bebegın sırtına dogru baz alırsam erkek diyorum herkes tahmınlerımı aklında tutsun tutacakmı çok merak ediyorum
Benım bir oğlum var tam bir balllll Rabbım saglıklı evlatlar nasip etsınAllah biliyor eşim de ben de garip bi şekilde bahsederken oğlum diye çıkıveriyor ağzımızdan
Sağlıklı olması enn önemlisi
sağol canım :) aklımdaa ben seni max 2 aya güncellerim
Amiinn hepimizeBenım bir oğlum var tam bir balllll Rabbım saglıklı evlatlar nasip etsın
Benide guncelle bende kiz demistim :)Allah biliyor eşim de ben de garip bi şekilde bahsederken oğlum diye çıkıveriyor ağzımızdan
Sağlıklı olması enn önemlisi
sağol canım :) aklımdaa ben seni max 2 aya güncellerim
Aynen kokusu bile midemi bulandırmaya başladı ama ara ara da geçiyor gibi şimdi yanımda içiyor annemler mesela dün eşim içerken kokusundan kaçmıştım şimdi o kadar rahatsız olmadım ama canım da istemedi günüm günümü tutmuyor aslaAynen aynısı benimde bir de ben kahveyi de double severim o kadar çok içerim yani şimdi midem kahveden bulanmıyor klasik kahve fincanında içiyorum ama o da arada sırada içerken çok da keyif almıyorum
Allah razı olsun içimi rahatlattın ben çiğköfte etsiz evde (kısır)gibi yapıyorum diğerlerini hiç yemem dediğin gibi iyi yıkamam lazım iyiki varsın arkadaşım rabbimin eli üzerimize olsun Allah razı olsun sendenTamam yediklerimizden ama bu saatten sonra uzulursen hersey degisecekmi onu dusun
Bu saatten sonra yediklerine dikkat edersen bise olmaz diye kendini toparlaman lazim aksine bebegine iyilik yapmis olmuyosun
Aklima gelmisken
Sucuk , cig kofte, sushi, iyi pismemis et, iyi pismemis balik yeme, meyve sebzeyi iyi yika. Doktorunada danis. Benim aklima gelen bunlar :)