Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum oneriyorum dedi 6 binlerden bahsetti canim. Ama yaptirmayacagim ben genetik testi yaptirmistim daha onceFetal dna araştıran ve fiyat alan oldu mu?
Benimde 5haftalık galiba ultrasonada 2hafta sonra gelsin o zaman gözükür dedi dokdor, bakalım hayırlısı inşAllahBeta takibi yapmaya devam et canım. Benim sat 5 ocak 2600 lerde göremedi doktor keseyi 1 hafta sonra gittiğimde görmüştü geç döllenme olabilir benim şuan haftama göre 14 ocak falan oluyor döllenme tarihi.
Fetal test dediginiz nipt test oluyor sanirimFetal dna araştıran ve fiyat alan oldu mu?
Hangi merkez ile çalışıyor acaba doktorun?Doktorum oneriyorum dedi 6 binlerden bahsetti canim. Ama yaptirmayacagim ben genetik testi yaptirmistim daha once
Araştırdın mi hiç peki daha önce nereye yaptirmistin canım?Fetal test dediginiz nipt test oluyor sanirim
2. Gebelikde yaptirmistim
Bundada yaptirmayi dusunuyorum
Ayrica nipt test sayesinde bebegin cinsiyetinden %99,9 emin olmus oluyoruz
Benım randevum teeeee 22.03Evet kuzuum 3 hafta sonra tekrar gidicez
Neyi arastirmam gerek canim? Fiyatimi?Araştırdın mi hiç peki daha önce nereye yaptirmistin canım?
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız , sanki hiç geçmeyecek gibi bugünler yemek yemek istiyorum eski iştahımı istiyorumBende yediğim yemeklerden zehirlendim diye düşündüm tabi hamilelik aklıma gelmiyor.. En son eşime test al yapıyım eğer gebelik yoksa doktora gidicem bu tiksinti bulantı neyin nesi öğrenicem dedim.. Çünkü sabahtan akşama kadar ağzıma bişey süre mıy ödüm.. Mutfaktan içeri başımı öne eğip öyle girip çıkıyodum.. Çünkü gördüğüm anda içim çırpıyodu hemen.. Sonra işte idrar testi yaptım pozitif çikti.. Sevinemedik bile korkumuzdan.. Hemen kan testi verdim meğer gerçekten hamileymişm
Geçer gider kuzum kafaya takma.. Yeter ki kucağımıza alabilelim başka bişey istemem ☺Umarım sağlıkla kucağımıza alırız , sanki hiç geçmeyecek gibi bugünler yemek yemek istiyorum eski iştahımı istiyorum
Haklısın biran kendimi suçladım bizim yediklerimizden dolayı diye düşündüm canım rabbim bütün bebekleri korusun inşallahIyide internette yazan herseye inanirsak bas agrisinda beyinde tumor oldugu kanaatina varicaz
Sen boyle yaparak bebegine zarar veriyosun
Ben 28 inde bidaha gidicem kuzum taramalar icin bu arada testlerde.sikintili bir durum var mi senceeBenım randevum teeeee 22.03
Merhaba canım hepimize hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız benim 4.-5.haftalarda ürtikerim oldu ağır geçti o geçti sonra bulantılar başladı ama çok fazla değil çok şükür koku hassasiyeti ve tiksinti olmadı.Şimdi çok fazla halsizlik uyku hali yorgunluk var bulantılar da genelde akşam saatlerinde oluyor.Senin nasıl canım ?Merhaba canım hayırlı olsun inşallah belirtilerin nasıl kendini nasıl hissediyorsun bende 8+3
Tamam yediklerimizden ama bu saatten sonra uzulursen hersey degisecekmi onu dusunHaklısın biran kendimi suçladım bizim yediklerimizden dolayı diye düşündüm canım rabbim bütün bebekleri korusun inşallah
Oda bisemi benimki teeeeeeee 06.04Benım randevum teeeee 22.03
Hayırlısıyla görürsün sende inşallah keseyi bebeğini canımBenimde 5haftalık galiba ultrasonada 2hafta sonra gelsin o zaman gözükür dedi dokdor, bakalım hayırlısı inşAllah
Sen o zaman şanslı imissin canım..Neyi arastirmam gerek canim? Fiyatimi?
Calistigim hastaneye yaptirmistim
Ama suan calismiyorumSen o zaman şanslı imissin canım..