2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor gebelik
Şimdi geçmiş mesajları okudum herkese sakinlik huzur sağlıklı günler diliyorum.
Bugün 9+0 olduk sanırım sıradaki randevumuz 20 martta sakince bekleyebilirim sanıyordum ama gün sayıyorum resmen
Ben 5 dk ayakta durayım müthiş sırt ağrım olmaya başladı son günlerde aynı durumu yaşayan var mı bir de artık evden çalışmaya başladım sanırım vücudum da rahata erken alıştı..
bi de bu 11 haftalıkken cinsiyet görünme konusunda benim gittiğim doktor görse bile tam haftası gelmeden söylemiyormuş
Papatyamaviss keseden bakıverir misin bize teyzesi merak ediyorummm

Kesınlıgı yok ama bılıyorsun dımı eglencesıne 11 hftalık zaten soylese bıle ıhtımal der anca kuzum ben 16 gıbı gıderım sanırım net olur 13 ten sonrada gozukur

Kesınlıgı yok ama bılıyorsun dımı eglencesıne 11 hftalık zaten soylese bıle ıhtımal der anca kuzum ben 16 gıbı gıderım sanırım net olur 13 ten sonrada gozukur
Benim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Canım çocuğum aşağıdaki gibi görünüyo şuan

Eklentiler

• 83F1AB51-7061-4108-BB83-686E94DC4374.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 59
Benim de işte bir sonraki randevum muhtemelen 16 haftalıkken olacak kesin görürüz inşallah
Canım çocuğum aşağıdaki gibi görünüyo şuan
Alttanıse yorum yapamam yansımaoluyor cunku plesantayı secemıyorum cok, yınede bebegın sırtına dogru baz alırsam erkek diyorum herkes tahmınlerımı aklında tutsun tutacakmı çok merak ediyorum

Alttanıse yorum yapamam yansımaoluyor cunku plesantayı secemıyorum cok, yınede bebegın sırtına dogru baz alırsam erkek diyorum herkes tahmınlerımı aklında tutsun tutacakmı çok merak ediyorum
Allah biliyor eşim de ben de garip bi şekilde bahsederken oğlum diye çıkıveriyor ağzımızdan
Sağlıklı olması enn önemlisi
sağol canım :) aklımdaa ben seni max 2 aya güncellerim

Benım bir oğlum var tam bir balllll Rabbım saglıklı evlatlar nasip etsın
Amiinn hepimize
Allah sağlıklı uzun ömürler versin :)

bu arada ikili test hakkında hastanelerde yapılan %70 oranında doğru sonuç veriyor diyorlar pek hakim değilim o konuya bi de ücretli tesler varmış baya pahalıymış fakat ben ücretli testlerden yaptırmayı düşünmüyorum

Allah biliyor eşim de ben de garip bi şekilde bahsederken oğlum diye çıkıveriyor ağzımızdan
Sağlıklı olması enn önemlisi
sağol canım :) aklımdaa ben seni max 2 aya güncellerim
Benide guncelle bende kiz demistim :)

Aynen aynısı benimde bir de ben kahveyi de double severim o kadar çok içerim yani şimdi midem kahveden bulanmıyor klasik kahve fincanında içiyorum ama o da arada sırada içerken çok da keyif almıyorum
Aynen kokusu bile midemi bulandırmaya başladı ama ara ara da geçiyor gibi şimdi yanımda içiyor annemler mesela dün eşim içerken kokusundan kaçmıştım şimdi o kadar rahatsız olmadım ama canım da istemedi günüm günümü tutmuyor asla

tamam canımm sen de aklımdasın :)
o günlere gelsek de şöyle herkes bi teker teker söylese
kız yaza gelcek bi de en sevdiğimmm
tabi kilo alıp sığınamıcak gibi olursak bu yaz zor geçer de hayırlısıı

Allah razı olsun içimi rahatlattın ben çiğköfte etsiz evde (kısır)gibi yapıyorum diğerlerini hiç yemem dediğin gibi iyi yıkamam lazım iyiki varsın arkadaşım rabbimin eli üzerimize olsun Allah razı olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…