2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ayyy her işin ayrı zorluğu var ama 24 saat nöbet de zor olur yaaa . Özellikle uyku zaten hassas noktamız bu ara. Kolay gelsin tüm çalışan hamişlere

Kızlar ya canım çok turşu çekiyordu yedim baya yedim şimdide çok tatlı çekiyor onuda şuan yiyorum ve midem karnım ağrımaya başladı

Hamıle kıyafette de bacakların cok kalınlasmassa bedenın bıle olur ustu genıs nasılsa ama ben yınede 38 gıyıyorsan 40 al derım pantalon ıcın
Ya hamile kıyafet almayı pek düşünmüyorum. Daha çok normal kıyafet ama hamilelerinde giyebileceği şeyler alayım diyorum

Ayyy her işin ayrı zorluğu var ama 24 saat nöbet de zor olur yaaa . Özellikle uyku zaten hassas noktamız bu ara. Kolay gelsin tüm çalışan hamişlere
Valla öyle oluyor canım önceden bu kadar yorulmazdım şimdi evde de hastanede de 19-20 gibi bir uyku bastırıyor evde çok uyumuyorum uzanıyorum ama hastanede bu olmuyor malesef bakalım bende götürebildiğim yere kadar götürmeye çalışacağım

Çok mantıklı canım bende normalde dantel felan sevmem zaten sonra da giyebileceğim alt üst takımlar almak istiyorum suwen güzel iyi yapmışsın bende ona bakacağım bu tarz şeyleri indirimde buldukça almak lazım hepsi son aylara kalınca maddi manevi daha çok yoracak çünkü

Ya hamile kıyafet almayı pek düşünmüyorum. Daha çok normal kıyafet ama hamilelerinde giyebileceği şeyler alayım diyorum
Bende öyle düşünüyorum normal kıyafet ama hamiş olarak da giyebileceğim şeyler iyi bir de son haftalar Eylül oluyor hava serinliyor o zaman da eşimin sweatlerine el atarım diye düşünüyorum sonuçta doğum sonrası bu kadar kilo kalmayacak inşallah kıyafetleri normal almak daha mantıklı geliyor

Aynen bende de 10gün gecikme olmuşdu daha önce İlaç icdiğim icin yine gecikmişdir diye düşündüm test yapmadım, ama bakdım 15gün oldu daha regl olmadım o zaman test yapdım Pozitif gözükdü. Yurt dışında yaşıyorum

Aynen öyle oldu kuzum gittiğime gideceğime bin pişman oldum gerçekten. Kendimi bu kadar yormasam hiç sıkıntı çıkmayacaktı muhtemelen neyse olan oldu artık iki doktor da sorun yok dedi içim daha rahat şimdi.
Aynen Kuzucum bu akşamüstü gittiğimiz doktor devam da edebilir endişe etmeyin yorgunluk susuzluk yapabilir bu süreçte lekelenme dedi. Devamı gelirse de panik yapmamaya çalışacağım artık. Hiçbir şey yapmıyorum yemekleri bile eşime bıraktım azıcık evin içinde yürüsem ağrı geri geliyor zaten birkaç güne daha iyi olurum inşallah

Hesap detayları nerede ben 14 Ocak satım benim gibi olup kalp atışı duyan var mı Dr bana daha küçük dedi
Yukarıda küçük profil resmin var oraya tıkla orada çıkıyor

Keyfine bak canım dogumdan sonra 2 saatte bir cocugu emzir gazi çıkar uyut uykusuz günler bizi bekliyor olacak. O yüzden şimdi piremses olalim
Kuzum tam piremses olucam panik atak geliyor bana keşke aman bebek iyi mi bir şey mi oldu diye düşünmeden piremses olabilsem
Şimdiden böyleyse doğum sonrasını düşünemiyorum ya annelik demek kalp ağrısı ve panik atak demekmiş resmen

Teşekkür ederim canım
Aynen öyle her gebelik farklı gerçekten ne güzel oralarda ayağımda kayak ayakkabılarıyla yürüdüm spor yaptım vs ağrım bile olmadı bu çocuk uslu üzmüyor annesini demiştim eşime demez olaydım dememi bekliyormuş gibi oldu
Tekrar leke gelince içim rahat etmedi başka hastaneye gittik bu vesile ile ilk kez ultrason muayenesi olmuş oldum. Keseyi gördük haftasıyla uyumlu yeri de güzel çıktı ama daha küçük olduğu için bebeği henüz göremedi on gün sonra çağırdı.
Kanama alanı vs yokmuş her şey yolundaymış piremsesliğe devam dedi bu doktor da yürüyüş ağır iş vs yasak sanırım bu beşinci haftalar biraz sıkıntılı dikkat etmek gerekiyor

Kizlar sanirim suan Adet donemi zamanlarindayim ama karnim cok agriyor yani bukadar kendini hissettirmesi normalmi yasayan varmi adet sancimin bir tık ustunde agrim

Çok geçmiş olsun dikkat et kuzum doktorlar ne derse onu yapıyoruz içimizi bir tek onlar rahatlatıyor iyi olduklarını söyledikçe sende diğer kontrole kadar içini rahat tut dinlenmeye bak piremses ol

Nereye gidiyorsun canım muayenehane mi hastane mi ben de arayıştayım şu an
Ben muayenehaneye gidiyorum . Doktorum iyi olduğu için ona gitmek istedim ama hastane çoğu şey için daha rahat olabilir. Testler vs. Ben doktor tecrübesine önem verdim

Kizlar sanirim suan Adet donemi zamanlarindayim ama karnim cok agriyor yani bukadar kendini hissettirmesi normalmi yasayan varmi adet sancimin bir tık ustunde agrim
Merhaba benim de öyle oldu adet zamanı lekelenmem olmuştu. Korktum ama şuan geçti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…